Vatan Çelikgün 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Herkese Merhabalar, Öncelikle arka koltukta bulanan emniyet kemeri yuvalarından gelen sesten bahsetmek istiyorum. Eminim bu sesi bir çoğumuz duyuyordur tümseklere girdiğimizde veya kasisti yolda giderken arka emniyet kemeri yuvalarından sağ ve sol köşede bulunan ince tiz bir ses geliyor sanki kemer yuvasının içinde boşlukta bir şeyler varmış gibi. Emniyet kemeri yuvalarını komple söktüm ama bir çözüm bulamadım tekrar taktım sadece altlarına sünger koymakla yetindim ama nafile sanırım yuvanın içindeki mekanizmadan geliyor ses. Acaba bu ses olayını yaşayıp ta çözüm bulan var mı paylaşırsa sevinirim . İkinci sıkıntım ise yine arka davlumbazlar dan araç içine gelen yol sesi şöyle tarif edeyim yine tam emniyet kemeri yuvalarının olduğu noktadan aracın içine inanılmaz lastik yol sesi geliyor o kadar yüksek ki arka koltukta oturan insanı hemen rahatsız ediyor sanki davlumbazlarda yalıtım yokmuş gibi. Sesi bir nebze giderebilmek için aracın bagajından davlumbaz üstlerine akustik ses yalıtım süngeri döşedim ama nafile zerre kadar faydası olmadı arka koltuğa kapı taraflarına oturduğunuzda sanki araçta kapı cam falan yokmuş gibi tam arka emniyet kemeri yuvalarının olduğu noktadan inanılmaz derecede yol sesi alıyor. Bütün emek ve çabalarım boşa gitti buda cok fena canımı sıkıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Vatan Çelikgün 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Anlaşıldı formdan yardım alamayacağız. Ya bu tarz sorunları yaşayan yok yada konu kimsenin ilgisini çekmedi. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Anlaşıldı formdan yardım alamayacağız. Ya bu tarz sorunları yaşayan yok yada konu kimsenin ilgisini çekmedi.Hocam forumda arama yapın focus ve ses le ilgili yığınla konu var. İstediğiniz herşeyi bulabilirsiniz Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Birinci sorun aracin kapilarindaki siyah plastiklerden. Focuslarda kronik bir problemdir. Siyah plastikler cikatrilip silikonlandikatn sonra sorun cozuluyor. Focus 2 bolumunde resimli bir konu vardi. Bulunca ekleyecegim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Birinci sorun aracin kapilarindaki siyah plastiklerden. Focuslarda kronik bir problemdir. Siyah plastikler cikatrilip silikonlandikatn sonra sorun cozuluyor. Focus 2 bolumunde resimli bir konu vardi. Bulunca ekleyecegim. Onları asılıp mı çıkartıyorduk? Geçen aklıma esti biraz zorladım ama çıkartamadım. Sadece meraktan yaptım. Konuyu ben de hatırlıyorum ama şu an ben de bulamadım tabletten... Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Plastiklerin arkasinda tirnak var ve onlari kirmadan cikmasi imkansiz gibi. Konuyu buldum: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261535-arka-kapı-rüzgar-sesine-kesin-çözüm-bulundu-diy-uygulamalı/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts