Murat Zırtlan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Aracım belirli devirlerde (1500 -2000 d/dk ) kilometre göstergesi yada o kısımlardan göğüs içerisin'den titreşim rezonans sesi gibi bir ses geliyor. Çok sinir bozucu bu neyden kaynaklanıyor olabilr. Birde göğüsü sökmek mümkünmü bunu nasıl yaparım. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Göğüsü siz sökmeye uğraşmayın az işten çok iş çıkar. İyi bir usta sökerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Bu ara forumda bi gögüs hastalıklarıdır gidiyor. Herkesin aracında bi Gögüsten tıkırtı pıtırtı gelmeye başladı Soğuk havalar ile sanırım Astım bronşit başlıyor İşin şakası bi yana gerçekten sıkıntılı bi durum bende hiç trim seslerine dayanamam ki sağ kapımdan teyp açtığımda geliyor sökmeye cesaret edemedim. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Focuslarda ön cam lastiğinden ya da torpido altında solda kalan iki demir boru ses yapıyor ama fiestada ilk defa duydum. [emoji1][emoji1] Focusun ilk reklamını hatırlayınca seslere alışıyorum [emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Cemal Öcal 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Aynı sıkıntı bende de var, yetkili servise gösterdiğimde iç sirkülasyon fanından ses geliyor dediler onu değiştirirsek ses kesilir ama 30-40bin km sonra gene tekrarlar dediler tabii arabanın iç temizliğne göre de bu km uzayabilir dediler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts