Çağatay Özsoy 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit etmek amacıyla geliştirilen Mobil Elektronik Denetleme Sistemi (EDS), İstanbullu birçok sürücünün bu yolla ceza almasını sağladı. 18 Kasım tarihinden itibaren İstanbul’un yollarına düşen 11 Mobil Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) aracı, bu zamana kadar geçen süre içerisinde 3 bin 182 duraklama ihlali, bin 344 taralı alan ihlali, 2 bin 12 park ihlali olmak üzere toplam 6 bin 538 ihlalin tespit edilmesini sağladı. Mobil EDS ile ortaya çıkarılan bu ihlaller çnce İBB Trafik Müdürlüğü Kontrol Merkezi’ne iletiliyor, sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bu ihlalleri belgeleyerek sürücülere gönderiyor. Kaynak: http://www.webtekno.com/ haberin devamı için: http://www.webtekno.com/internet/istanbul-trafigini-denetleyen-eds-sistemi-ilk-ayinda-ortaligin-tozunu-atti-h13097.html Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Babasının yolu zannedip kafasına göre park edenlere bol bol kesebilirler. 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Hiçbir şey değilde, yaya geçinde geçmesini bilen yaya ve durmasını bilen sürücülerin olmasını çok isterdim. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 bende babalarda önceliğin içeridekinde olduğunu bilen ve ona göre yol veren bir toplum istiyorum, çok mu şey istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 bir proje var halen yapılıyor. Otobüslere konacak EDS sistemi. 4 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Bence çok iyi olmuş, bu projeyi yapan ve kişilere ödül verilmeli..Bana göre ülkemizde bilerek hatalı araç kullananların en başta sorumlusu amerikadaki kadar iyi denetim altına olmaması, adamlar ormanın içinde kamufulaj giyip radar kuruyormuş =D bence olması gerekende bu,, hatalı kullanan varsa yapıştırsınlar cezayı, ben hatalıysam banada yapıştırsınlar, bak ikinciye yapıyormuyum öyle bişey?? kez kaza ikinci olsada asla 3 olmaz, maaşımız kaç para ki 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 bende babalarda önceliğin içeridekinde olduğunu bilen ve ona göre yol veren bir toplum istiyorum, çok mu şey istiyorum Evet birde bu var, konusunu bile açmıştım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237843-ge%C3%A7i%C5%9F-%C3%B6nceli%C4%9Fi-sorusu/ Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 bir proje var halen yapılıyor. Otobüslere konacak EDS sistemi. Mantık güzel. ama önce otobüs kullanan arkadaşlara bi sistem taksınlar. kullandığım otobüs bana bişey olmaz diye dalıyolar. 4 Yorum bağlantısı
Ali Herdem 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Denetim bence önemli yalnız ceza tek basına caydırıcı değil eğitim şart daha sarı yanmadan kornaya basan insanlar da eksilsin artık yada en sağdan sola dönen sevgili kardeşlerim de [emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Nevşehirde mobeseden yaktılar bizi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bu ülkede adalet ancak şu şekilde mümkün; Bu uygulamalar ya herkese yapılacak, ya hiçkimseye... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bu tip araçların üzerine EDS olduğunu yazmak kanuni zorunluluk mu ? Yoksa görsel ve psikolojik bir yaptırım mı ? Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Uygulama güzel. En kısa sürede İzmir'de de uygulanmasını dileriz. Son 2 yıldır İzmir trafiği kabus. 2 Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 (düzenlendi) Hak eşitlik ve adalet ilkesine gore zaman ve yer ayrımı yapılmadan istisnasız uygulanması gerekli.. Sokakları kapatan beton araçlarınıda, garaj kapısı onune park edenide, trafikteki tüm hata yapan herkesi tespit etsinler.. 15 Aralık 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 O kadar araç kamerası kullanan sürücüler var. Bu kayıtları derleyip trafiğe verip cezai işlemler için kanıt olarak sunulamıyor mu? Nefret ediyorum Belediye Otobüsleri ve Minibüslerden. Yolun ortasında duruyorlar ama gerçekten de yolun ortasında. Kornaya asılınca da tip tip bakıyorlar "patladın mı" dercesine. Nefret ediyorum Elazığ trafiğinden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 sende mi emmi. [emoji2] değil Türkiye, koca dünya çapında nam salmış, namı diğer fordclubtr nin bıyıklı yöneticisi olduğunu bilmiyormu mobeseci amcalar [emoji12] Kemerden yakalamışlar abi.. kargoya uğradım.. çıktım, kavşaktan geçip karşıdaki şirkete girdim.. 300 metre... Kavşaktaki mobese yakalamış.. Her zaman da takardım yaa.. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 (düzenlendi) İstanbulda E-5 avrupa yakasınde binek servisimiz, sabah 07:00 de 110 km hız ile 294 tl ceza yedi. Ayrıca Barbaros bulvarı inişte 70 km hızla 88 tl yedi. Aman dikkat. Mobil EDS fena çalışıyor. Sadece connect tarzı araç diye bakmayın gecen gün gördüm beyaz bi accent bluenun üzerinde kamera vardı. 26 Aralık 2015 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts