İçeriğe Yönlendir

2006 Hyundai Era Crdi Select Gp

Ali Gök

Recommended Posts

Ali Gök

geçenlerde sol arka tekerin fren kaliperine osman usta müdahale etmişti. bugün tekrar jantın ısındığını farkettim. kitlenip kalıyormuş

konuştuk parçayı bul dedi osman usta.  ne kadar parçaçı aradıysam hiçbirinde yok zorla elmas hyundai sipariş edeceğini söyledi.

475 TL ye siparşi geçtik gelecek hafta içi

ne enteresandır bu parça hiçbiryerde bulunmuyor niyeyse çokmu az bozuluyor demekki neydendir acaba?

aynı zamandada pahalı bakalım hayırlısı gelince değişcez

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Nasil parca ne ariyrsin deseydin bakardik

uğur sol arka fren kaliperi lazım dı. serviste bile yok dediler sipariş geçtiler keşke önce aklıma gelseydi sorardım  

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

uğur sol arka fren kaliperi lazım dı. serviste bile yok dediler sipariş geçtiler keşke önce aklıma gelseydi sorardım

Gecmis olsun cikmacilar a bakmadinmi
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Valla aklıma geldide çıkmacılardada bulunmayan bir parça ise sıfırıyla aynı istiyorlar uyanıklar

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

cumartesi günü  fren kaliperini aldım servisten.

osman usta sağolsun taktı parçayı ayarlarını yaptı sıkıntımızı çözdü. emeğine sağlık 

sorunsuz devam ediyoruz binmeye 

Yorum bağlantısı

herkese merhaba,

bir süredir ev alma arifesindeyim . alacağım evde bir sorun çıktı ve bütçe artırmam gerekince ani bir kararla yaklaşık 2 yıl 28 bin km  kullandığım aslan parçasını yağmurda,çamurda karda dağda bayırda beni ve ailemi gezdiren 1 defa dahi yolda bizi üzmeyen aracım olan eramı satmış bulunuyorum.

aracın satış bedeli 27 bin TL olarak gerçekleşti. 

insan kendinden ve aracından emin olunca araba satmak ayrı bir keyifliymiş alacak olan arkadaş konyalı birisiydi. 

aracıma yaptırdığım herşey faturalıydı ve gönül rahatlığıyla eksik hiçbirşeyi olmadığını hem söyledim hem kanıtladım. 

gelelim işin en zevkli yanına aracın expertizine :)

beraber expertize götürdük aracı bayağıda modern bir yer gibiydi.

ben 3 lü koltukta bacak bacak üstüne attım çay içiyorum keyifle ( çünkü eminim yalanım yanlışım yok ne dediysem oo....)

araç expertizden çıktı motor % 89 

kaporta sıfır boya tamamen orjinal

yürüyende 1 TL dahi masraf yok   Test bittikten sonra expertizdeki adamlar şaşkınlıkla 2006 model bir arabanın kaportasının istanbulda nasıl boyasız kaldığını,

yaşına göre motorun  bu kadar performans göstermesine ise ayrıca parantezler açarak belirttiler. 

expertiz sonuçlarını da resimle paylaşacağım

yetkili abilerimden rica ediyorum aracı sattım ama konusunu kapatmayın mümkünse. hyundai alacak bir arkadaş bilgiye ihtiyaç duyabilir yardımcı olabiliriz

B8oDOD.jpg

40YbzJ.jpg

88mDXd.jpg

herkese allah gönlüne göre alışverişler versin ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Motor tipi benzinli turbo seçilmiş. Bayılıyorum böyle "eksper" lere :D

Hayırlı olsun yeni eviniz şimdiden inşallah :)

Yorum bağlantısı

Motor tipi benzinli turbo seçilmiş. Bayılıyorum böyle "eksper" lere :D

Hayırlı olsun yeni eviniz şimdiden inşallah :)

henüz almadık ama inşallah alacaz hayırlı olacak :)  eyvallah

o bişeymi arabada airbag kontrolü yaparken 8 airbag olduğunu görünce telaşla bunda 8 airbag var !! şeklinde bir tepki verdiler 

bende eee yaniii  sökekmi fazlasıını dedim :D

sonra devam ettiler..

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayirlisi olsun.

Era ile butunlesmistin, Era gorunce aklima geliyorsun birader.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Ali Gök
Ali Gök yazdı:

bu hafta sonu sami beyle  detaylı bir çalışma yaptık  iyi emek verdik. hem mondeo hemde era ya. ateş ettiler resmen emeğe değdi. her zaman motora yürüre ince ince bakım yaptık artık dedikki birazda görüntüsü güzelleşsin

sizce değmişmi emeğe :D

QMXznk.jpg

o7QNWb.jpg

X4W3Rk.jpg

EJlA9Z.jpg

0DVpoB.jpg

YbPE7Z.jpg

@Sami Demirpaz gençken hevesimiz varmış ha 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...