İçeriğe Yönlendir

Focus Açık Hava Filtresi

Furkan Egemen Akın
Çözüme git Furkan Egemen Akın tarafından,

Recommended Posts

Furkan Egemen Akın

Merhabalar aracıma açık hava filtresi takıcağım giriş çapını falan bilmiyorum bilen'ler yazabilrimi?

!!Resim olarak sorduğum yerler kırmızı içine aldım!!

2012_05_01075433.jpg

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

kutuyu çıkartman lazım Yanlış değilsem 8 cm falan olması lazım.Ama kutuyu sökünce bir cetvel ile ölçebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Filtre kutusunun üst kapağını çıkarıyorsun. Açık hava filtresinin aparatı var onu kelepçeyle sıkıp filtreyi takıyorsun.

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Kardeşim arabamdan söktüm az kullanılmış orjinal simota karbon hava filtre kiti.Direk mk1 focus için üretilmiş.Arabayı babama devrettiğim için söktüm.Düşünürsen özelden ulaşabilirsin.632a9b0c39d5aea3c34b4eefc45d77ed.jpg

5ba423d5c6449aec59d7529bb6bf0569.jpg

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Yok bana carbon filtre lazım değil diğer türlü filtre lazım kırmızı renkli

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yok bana carbon filtre lazım değil diğer türlü filtre lazım kırmızı renkli

alacağınız filtrelerden daha kalitedeki :D arkadasdaki

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Jsv almayi düşünüyorum bi tane ankarada buldum kaliteli hortumu felan da var onu 45 TL ye almayi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Ben de İstanbul'dan kargoyla almıştım. Emre Akyol'dan.34 BC plakalı bi focus 1 vardı mavi bi araba bilirsiniz büyük ihtimal,ondan çıkma.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Dandik markasız, çin malı ürünleri almayın. Jsv orta ayar bir üründür. Benim aracım 2.0, bende aparatla bağlanıyor. Direk uymuyor. 1.6 'da farklılık var sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Ben de İstanbul'dan kargoyla almıştım. Emre Akyol'dan.34 BC plakalı bi focus 1 vardı mavi bi araba bilirsiniz büyük ihtimal,ondan çıkma.

evet o arabayı biliyorum

Dandik markasız, çin malı ürünleri almayın. Jsv orta ayar bir üründür. Benim aracım 2.0, bende aparatla bağlanıyor. Direk uymuyor. 1.6 'da farklılık var sanırım.

zaten baktım jsw değil jcw miş minicooperden çıkma

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim elimde bir filtre var ..nedir ne değildir hiç bilmiyorum.. Eğer işine yararsa gel vereyim..

Fotoğraf koyayım buraya.. işine yarayacak birisi olursa alsın benden..

o81j5X.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-jsv-performans-acik-hava-filtresi-komple-kit-sifir-kargo-beles-227967110/detay/

Bu filtrede sadece filtreye 50 tl fiyat aldım

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-satilik-hava-filtresi-251531253/detay/ 

Benim elimde bir filtre var ..nedir ne değildir hiç bilmiyorum.. Eğer işine yararsa gel vereyim..

o81j5X.jpg

güzelmiş ama markada önemli benim için fiyat?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

güzelmiş ama markada önemli benim için fiyat?

Eğer işini görecekse al.. ücret istemiyorum. Birinin işine yarasın..

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Eğer işini görecekse al.. ücret istemiyorum. Birinin işine yarasın..

Valla benim için marka önemli

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ayhan abi'den al bak dene, en kötü ebatını öğrenmiş olursun.

Valla ben daha ne diyim.. :) Marka diyorda başka birşey demiyor..Elde olan bu :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Valla ben daha ne diyim.. :) Marka diyorda başka birşey demiyor..Elde olan bu :D

Bende geçen cumartesi çıkartmayı denedim. Fakat kutunun üst kapağını bulamadım, bulsam orjinale döncem.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

o81j5X.jpg

Ayhan abi ben alırım :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...