İçeriğe Yönlendir

Amortisör Yayına Şok Emici Lastik Takmak?

Sarp D. Uygur

Recommended Posts

Alper Keskin

Süspansiyonun görevlerinden birisi de zaten "şok emmek" değil mi? Bu işi yapan bir eleman üzerine yine bu işi yapsın (!) diye takılan ikinci bir parçanın ne faydası dokunacak ? :unsure2:  :nea: Hem ayrıca bu parça amortisör kapanma miktarına müdahale edecek kadar kalınsa sürüş güvenliğini daha fazla tehlikeye atacaktır...

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Amaç zaten şok emmek değil yayın esneme miktarına kuvvet uygulayarak yayın yumuşaklığını sertleştirmek gibi duruyor buradan bakılınca.Ayrıca ses ve güven problemi yaratır.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Geçmişte arabasından gelen seslere karşı titiz davranan birinin uygulamasını hatırlattı. Onun yaptığı emme değil yaylarda oluşan rezonans titreşimi kesmekti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

ben taktırmıştım,süspansiyonun görevini yapmasına engel oluyor,kasislerde geçişler çok sert oluyor aracın esnekliği azalıyor.Şoku mokuda emdiği yok daha çok şoklatıyor içmekandakileri :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

ben taktırmıştım,süspansiyonun görevini yapmasına engel oluyor,kasislerde geçişler çok sert oluyor aracın esnekliği azalıyor.Şoku mokuda emdiği yok daha çok şoklatıyor içmekandakileri :)

fotolardan da öyle anlaşılıyor bence gereksiz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...