Görkem Azizoğlu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Bir süredir aklımdaydı zeminde keçe vardı ama yinede torpido içine koyduklarım çok tıkırdıyordu kenarlara çarptıkça. Ayrıca sökmüşken ledledim. 11 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Elinize saglik, cok güzel olmus. Ben kayinpederin torpidoya aux yapacaktim ama torpidoyu cikaramayinca vazgecmistik. Focus2 nin ki cok kolay cikiyordu, cmax inki nasil cikiyor? tarif edebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 18 Aralık 2015 Yazar Paylaş 18 Aralık 2015 Elinize saglik, cok güzel olmus. Ben kayinpederin torpidoya aux yapacaktim ama torpidoyu cikaramayinca vazgecmistik. Focus2 nin ki cok kolay cikiyordu, cmax inki nasil cikiyor? tarif edebilir misiniz? Torpido gözünün içerisindeki 3 adet vidayı söküyorsunuz (yukarı kısımda). Yolcu kapısını açın göğüs ile kapının birleştiği yerde aşağı doğru uzanan plastik trimi (üstünde hava yastığı ikaz yapıştırması olan trim) el yordamı ile sökün. Daha sonra torpido yuvasını alttan sağdan soldan çekmece çeker gibi kendinize doğru asılın. Anlık kuvvet uygulayıp asılırsanız tırnaklar çabucak çıkacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Elinize sağlık,o tıkırdama işinden ben de şikayetçiyim,golf highline da bulunan kadifemsi kaplama çok hoşuma gitti,bu da o şekil mi ? malzemeyi nereden temin ettiniz ve ne ile yapıştırdınız? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 En güzeli torpidoya birşey koymamak Sünger bez falan konulabilir Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Torpido gözünün içerisindeki 3 adet vidayı söküyorsunuz (yukarı kısımda). Yolcu kapısını açın göğüs ile kapının birleştiği yerde aşağı doğru uzanan plastik trimi (üstünde hava yastığı ikaz yapıştırması olan trim) el yordamı ile sökün. Daha sonra torpido yuvasını alttan sağdan soldan çekmece çeker gibi kendinize doğru asılın. Anlık kuvvet uygulayıp asılırsanız tırnaklar çabucak çıkacaktır. Asilinca cikacakmis gibi gelmemisti o yüzeden birakmistim. Denk galinca bakarim yine. Yardiminiz icin tesekkürler 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 18 Aralık 2015 Yazar Paylaş 18 Aralık 2015 (düzenlendi) Elinize sağlık,o tıkırdama işinden ben de şikayetçiyim,golf highline da bulunan kadifemsi kaplama çok hoşuma gitti,bu da o şekil mi ? malzemeyi nereden temin ettiniz ve ne ile yapıştırdınız? Teşekkürler. Kadifemsi bir yüzeyi yok. Passatların kapı saklama gözlerinde bulunan malzemeye benzer. Yapı marketlerde hazır satılıyor kendinden yapışkanlı arkasındaki bant sayesinde. http://www.dim.com.tr/prodimgs/PC6024%20BR%20-%20120x240mm.jpg 18 Aralık 2015 tarihinde Görkem Azizoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Teşekkürler. Kadifemsi bir yüzeyi yok. Passatların kapı saklama gözlerinde bulunan malzemeye benzer. Yapı marketlerde hazır satılıyor kendinden yapışkanlı arkasındaki bant sayesinde. http://www.dim.com.tr/prodimgs/PC6024%20BR%20-%20120x240mm.jpg şimdi baktım biraz aliexpress te kendinden yapışkanlı süetler var çok hoş duruyor ama pahalı,türkiyede satılanı göremedim onu araştırıcam Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Görkem eline sağlık. Çok güzel olmuş... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Elinize sağlık.Bizim golftede kadife yapısı var. Fiyatı uygunsa starexe yapayım iyi fikir verdiniz Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Ellerinize sağlık, ben,m de yapmam gerek Yorum bağlantısı
Birkan Ergin 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Ford mühendislerine ders niteliğinde çalışma yapmışsın Görkem kardeşim. Güle güle kullan ☺️ Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 En güzeli torpidoya birşey koymamak Sünger bez falan konulabilir Çok düz mantık bir çözüm oldu Ayhan abi. şimdi baktım biraz aliexpress te kendinden yapışkanlı süetler var çok hoş duruyor ama pahalı,türkiyede satılanı göremedim onu araştırıcam Aslında keçe gibi takırtıyı kesebilecek kalınlıkta olsa 1 metre alınabilir. Aliexpressdekiler 15 metre filan satıyor galiba. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Elinize sağlık güzel olmuş. şimdi baktım biraz aliexpress te kendinden yapışkanlı süetler var çok hoş duruyor ama pahalı,türkiyede satılanı göremedim onu araştırıcam link verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Çok düz mantık bir çözüm oldu Ayhan abi. Aslında keçe gibi takırtıyı kesebilecek kalınlıkta olsa 1 metre alınabilir. Aliexpressdekiler 15 metre filan satıyor galiba. aynen öyle büyük miktarlarda satılıyor,bikaç kişi birleşirsek olur ama Elinize sağlık güzel olmuş. link verebilir misiniz? http://tr.aliexpress.com/promotion/promotion_self-adhesive-suede-promotion.html http://tr.aliexpress.com/price/alcantara-fabric_price.html http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-vinyl-fabric-adhesive.html çok güzel alacantra döşeme ama büyük miktarlarda satılıyor sanırım Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Bizim torpido gözü çift katlı, ve alt katı keçe kaplı, üst kat keçesiz. Yani bu resimdekine benziyor ama ortada bir de terek var. Demekki arada geliştirmişler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts