Uğur Köker 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 arkadaşlar araç arayışımız auris ile son buldu,yıl sonu kampanyasıyla sıfır 2015 auris benzinli multidrive active paket almış bulunmaktayım ikinci el araç bakmaya gitmişken kendimi sıfır araçta buldum 50bin tl ye 2. el civic auris focus astra bakıyordum ama maalesef 2.el piyasanın durumu ortada,2010-2011 model boyalı araçlara 50-55 bin tl istiyorlar,ben de 15bin tl daha zorlayıp sıfır arabaya yöneldim ve asla pişman değilim,benim gibi 50bin tl bütçeli araç bakan arkadaşlara da sıfır araçlara bakmalarını tavsiye ederim gelelim aracımıza;galeride ki arkadaşlar araçta olmasını istediğiniz olmazsa olmazınız özellikleri söylerseniz size bir paket sunalım dediler;hız sabitleyici/esp/full airbag/geri görüş kamerası/dokunmatik ekran olsun gerisi olmasa da olur dedim;bu saydıklarınız tüm paketlerde standart deyince en alt paketi aldık,66bin tl ye mal oldu...resimleri en kısa zamanda paylaşacam inşallah 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Doğru karar.Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz :-) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun 15 bin verip kafa rahatlıyor en azından 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun yeni aracınız güzel araçtır. [emoji4][emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun,ALLAH utandırmasın.Emmi oğlunda bir auris vardı esp yoktu,zannedersem 2008 modeldi çokda emin değilim,benim 2005 corsada bile esp vardı ona nasıl koymamışlar dedim Hatta en son aldığım 2005 tigra tamamen full,c.c. bile var eski teyibini söküp birde navigasyon taktım oldu ballı kaymak. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 hayırlı olsun,sizin adınıza çok sevindik 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun,ALLAH utandırmasın.Emmi oğlunda bir auris vardı esp yoktu,zannedersem 2008 modeldi çokda emin değilim,benim 2005 corsada bile esp vardı ona nasıl koymamışlar dedim Hatta en son aldığım 2005 tigra tamamen full,c.c. bile var eski teyibini söküp birde navigasyon taktım oldu ballı kaymak. evet 2.el bakarken 2010-2012 modellerin çoğunda da esp yoktu,sırf bu sebeple auris almayacam demiştim ama gelin görün ki adamlar esp yi standart hale getirmişler teşekkürler Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun, benim anlamadığım hız sabitleyici ve geri görüş Nasıl standartmış? Jant sis bile standart değilken. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun, benim anlamadığım hız sabitleyici ve geri görüş Nasıl standartmış? Jant sis bile standart değilken. jant ve sis farıda standart,benim aldığım active denen en alt paket ve bahsettiğim özellikler var.forumlarda araştırdığımda aurisin birkaç yıl önceki en alt paketlerinde hız sabitleyici,bluetooth,dokunmatik ekran yok,muhtemelen 2015 üretimlerde bunları standart hale getirdiler teşekkürler... Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Hayırlı olsun,ALLAH utandırmasın.Emmi oğlunda bir auris vardı esp yoktu,zannedersem 2008 modeldi çokda emin değilim,benim 2005 corsada bile esp vardı ona nasıl koymamışlar dedim Hatta en son aldığım 2005 tigra tamamen full,c.c. bile var eski teyibini söküp birde navigasyon taktım oldu ballı kaymak. Abi O senin dediğin corsadaki ESP EPS olmasın kontağı açınca EPS yazısı yanar .(Electric Power Steering ) yani elektrikli direksiyonun baş harflerinden oluşan kısaltma jant ve sis farıda standart,benim aldığım active denen en alt paket ve bahsettiğim özellikler var.forumlarda araştırdığımda aurisin birkaç yıl önceki en alt paketlerinde hız sabitleyici,bluetooth,dokunmatik ekran yok,muhtemelen 2015 üretimlerde bunları standart hale getirdiler teşekkürler... Aurisin en boş versiyonu Life paket onlarda 1.33 motorda var . Ve malesefki sis farı yok jant yok cruise kontrol yok . Ama Dijital klima var . Japonları anlamak çok zor Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Abi O senin dediğin corsadaki ESP EPS olmasın kontağı açınca EPS yazısı yanar .(Electric Power Steering ) yani elektrikli direksiyonun baş harflerinden oluşan kısaltma Aurisin en boş versiyonu Life paket onlarda 1.33 motorda var . Ve malesefki sis farı yok jant yok cruise kontrol yok . Ama Dijital klima var . Japonları anlamak çok zor Yok yav esp yazıyordu bakayım dicem ama aracı sattım Yorum bağlantısı
Recommended Posts