İçeriğe Yönlendir

Ayna Kapağını Piano Black Kaplama

Misafir

Recommended Posts

Merhaba courier tit pls aracımın ayna kapağını piano black kaplattırsam güzel durur mu ?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Merhba courier tit pls aracımın ayna kapağını piano black kaplattırsam güzel dururmu ?

Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler.

Merhaba Zafer Bey,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Bence kaplatmak zevk işi. Hoşunuza giderse kaplatın derim..

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Merhba courier tit pls aracımın ayna kapağını piano black kaplattırsam güzel dururmu ?

Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler.

aracın rengine bağlı kırmızıysa güzel olur bence 

Yorum bağlantısı

Zafer Bey;

Avatarınız forum kuralları gereğince silinmiştir,lütfen kendine ait bir fotoğraf ekleyiniz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

kapak sökülecek zımparalanacak gerekirse suda bekletilecek boyanacak fırınlanacak şu soğuk kış günlerinde 2 gün ayna kapaksız gezersiniz.

Yorum bağlantısı

Merhaba Zafer Bey,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Bence kaplatmak zevk işi. Hoşunuza giderse kaplatın derim..

Saygılarımla,

Teşekkürler aslında bu bölümde biraz az konu olduğu için daha yoğun bi bölüme açıyım dedim :))

aracın rengine bağlı kırmızıysa güzel olur bence

Aracım beyaz. Camlar siyah, ön kapı direkleri orjinal piano black olduğu için ayna kapaklarınıda aynısından yaptırayım diye düşünüyorum. Bide jantlarımı mat siyah sıvı kauçuk kaplattırmayıda. Uygulamalardan sonra görüntüsü bozulurmu diye endişelerim var açıkcası :))

kapak sökülecek zımparalanacak gerekirse suda bekletilecek boyanacak fırınlanacak şu soğuk kış günlerinde 2 gün ayna kapaksız gezersiniz.

Kaplama işinde bahsettiğiniz uygulamalara gerek yokturm Bahsettiğiniz konular boyama için geçerli iyi gunler.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Aracım beyaz. Camlar siyah, ön kapı direkleri orjinal piano black olduğu için ayna kapaklarınıda aynısından yaptırayım diye düşünüyorum. Bide jantlarımı mat siyah sıvı kauçuk kaplattırmayıda. Uygulamalardan sonra görüntüsü bozulurmu diye endişelerim var açıkcası :))

umarım güzel olur bende de beyazı var,yakışırsa  yaptırırım :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Teşekkürler aslında bu bölümde biraz az konu olduğu için daha yoğun bi bölüme açıyım dedim :))

Kaplama işinde bahsettiğiniz uygulamalara gerek yokturm Bahsettiğiniz konular boyama için geçerli iyi gunler.

piano black kaplama olarak ömürsüz sayılabilir
Yorum bağlantısı

Kapak zaten normalde boyalı olduğu için iyi bir kaplamacı yapar. Ama ben beyaz araçta açık mavi tonda ayrıntıları başarılı buluyorum.

Kapakları ve fren kaliperleri mavi yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı

Kapak zaten normalde boyalı olduğu için iyi bir kaplamacı yapar. Ama ben beyaz araçta açık mavi tonda ayrıntıları başarılı buluyorum.

Kapakları ve fren kaliperleri mavi yapabilirsiniz.

Aslında fren kaliperlerini (sadece ön) sarı brembo kapaklarından montajlamayı düşünüyorum. Kırmızı herkezde görüyorum. Bikac beyaz aracda sarı kapak gordum fena durmuyordu.

Yorum bağlantısı

Aslında fren kaliperlerini (sadece ön) sarı brembo kapaklarından montajlamayı düşünüyorum. Kırmızı herkezde görüyorum. Bikac beyaz aracda sarı kapak gordum fena durmuyordu.

Kapak takmayın, güvensiz.
Yorum bağlantısı

umarım güzel olur bende de beyazı var,yakışırsa  yaptırırım :)

Ayna kapakları için ümraniyede bi yerden fiyat aldım. İki kapak için 50 TL 3m orjin folyo kaplama sökülünce boyaya iz birakmama garantiside veriyor. Jantlar icin sivi kaucuk kaplama uygulamayi kendim yapacagim.

Kapak takmayın, güvensiz.

Katılıyorum. Yanilmiyosam uygulamasi yapistirma. Sicaga nekadar dayanabilir acikcasi muallak.

Kaliperi boyama konuaundada bellibi zamandan sonra boyada kaliperin sicak olmasi nedeniyle pul pul dokulmeler yasaniyor. Kaliteli boya dokulurmu bilmem ama.

Yorum bağlantısı

Ayna kapakları için ümraniyede bi yerden fiyat aldım. İki kapak için 50 TL 3m orjin folyo kaplama sökülünce boyaya iz birakmama garantiside veriyor. Jantlar icin sivi kaucuk kaplama uygulamayi kendim yapacagim.

Katılıyorum. Yanilmiyosam uygulamasi yapistirma. Sicaga nekadar dayanabilir acikcasi muallak.

Kaliperi boyama konuaundada bellibi zamandan sonra boyada kaliperin sicak olmasi nedeniyle pul pul dokulmeler yasaniyor. Kaliteli boya dokulurmu bilmem ama.

Isınıp bırakması halinde 120ile giderken olabilecekler pek hoş olmaz.

Boyama ısıya dayanıklı boya ile olursa sorun olmaz, hafif zımpara da yaparsınız. Ben 1senedir sorunsuz boyalı kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz

Ayna kapakları için ümraniyede nereden fiyat aldınız ? Benim de aracım beyaz ayna kapaklarını kaplattırmayı istiyordum bir kaç arabada gördüm güzel duruyor bence.

Jantlarınız orjinal 15 inç olandan mı ? Sıvı kauçuk kaplamayı nasıl yapabiliriz ? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Ayna kapakları için ümraniyede nereden fiyat aldınız ? Benim de aracım beyaz ayna kapaklarını kaplattırmayı istiyordum bir kaç arabada gördüm güzel duruyor bence.

Jantlarınız orjinal 15 inç olandan mı ? Sıvı kauçuk kaplamayı nasıl yapabiliriz ? Teşekkürler.

Reklam olmasin diye mekanin ismini yazmadim. Courier titanium ve pluslarin jantlari 16inc dir. Sivi kaucuk kaplama cokda zor bi islem degil sizde cok basitce yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz

Reklam olmasin diye mekanin ismini yazmadim. Courier titanium ve pluslarin jantlari 16inc dir. Sivi kaucuk kaplama cokda zor bi islem degil sizde cok basitce yapabilirsiniz.

Sıvı kauçuk işleminde kaç adet sprey almak gerekir ? 4 janta 4 tane almak lazım mı ? ,

http://www.dipartstore.com/dipart-siyah-sprey-urun3.html 

bu ürün nasıldır acaba ?

Aklıma geldi bir de eğer tavan kaplama yapılırsa ruhsata işletmek zorunda mıyız ? Araç öyle muayeneden geçebilir mi ? 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
mehmet tuncer

linkte vermiş olduğunuz plastidip ürünü acaba kaliperlere uygulasak (beyaz tit.plus) atma bozulma yaparmı sıcakla?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

linkte vermiş olduğunuz plastidip ürünü acaba kaliperlere uygulasak (beyaz tit.plus) atma bozulma yaparmı sıcakla?

mehmet bey,

kaliperlere kauçuk kaplama yapmanızı tavsiye etmem şahsen. Bence kaliperlerinizi güzel ince zımpara ile zımparalayın. sonrasında ısıya dayanıklı boya ile boyayın (şahsen beyaz araca sarı renk kaliper güzel olur :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kauçuk kaplama denilen zıkkımı bir dönem forumca aşık olup hevesle aldık, hepimiz birbirimize çaktırmıyoruz ama nalet bişey çıktı, 3 günde dağıldı gitti, para verdiğimiz için hiç birimiz kötüleyemiyor ama aramızda kalsın, daha ben arabama sürmem.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...