İçeriğe Yönlendir

Kartal-Kaynarca Metrosu

Misafir

Recommended Posts

Yapımı süren Kartal-Kaynarca metrosunun duraklarından biri resimdeki işaretli yerde olacak ancak orası Kaynarca değil Tavşantepe diye geçiyor ve Pendik köprüsündeki durağa çok yakın, metro burada bitecek mi acaca? Ondan sonra bir durak daha olacak mı? Ayrıca ne zaman açılacağı hakkında da net bir bilgi yok, sitelerinde 25 aralık 2015 yazıyor ancak o bilgi yanlış haliyle.

Bölge olarak lokal bir konu forumda çoğunluğun bu konuda bilgisi olmayabilir kusura bakmayın ama bilenler belki vardır diye sormak istedim affola. 

rZY4oP.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

gebzeye kadar gelecek.

gebze istasyona bağlanacak.  ordan belki gosb tarafına döner çok uzun vadede.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

gebzeye kadar gelecek.

gebze istasyona bağlanacak.

Hocam o daha sonraki etap sanırım, şuan Kaynarca'ya kadar olan kısım yapılıyor diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bildiğim kadarı ile kaynarcaya kadar geliyor, sonrasında sabiha gökçene ve gebzeye doğru gidecek. tavşantepeye durak yapılması bile gereksiz geldi bana.

Yorum bağlantısı

Benim bildiğim de sabiha gokcen e kadar geleceği yönünde

O en son etap Serdar daha ihalesi bile yeni yapıldı diye biliyorum 2019 dan önce göremeyiz.

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

O en son etap Serdar daha ihalesi bile yeni yapıldı diye biliyorum 2019 dan önce göremeyiz.

Söylentisi bile ev fiyatlarını uçurdu, gelse kim bilir nasıl olacak

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

orda görünen özel hastanede çalışıyorum, sanırım metroda su sızıntısı olduğu için 2016 ya uzadı dedikodusu vardı belediye yetkililerinden duymuştum.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Aslında tavşantepe ve kaynarca aynı yerde sayılır. Gebze için bi hazırlık göremedim ama Kurtköy tarafına doğru yani havaalanı için Şeyhli Mahallesinde istasyon çalışmaları başladı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

mutlaka gebzeye gelecektir. çok ciddi yatırım var. hatta muallimköye bile gelip orda bitebilir. 

Yorum bağlantısı

Aslında tavşantepe ve kaynarca aynı yerde sayılır. Gebze için bi hazırlık göremedim ama Kurtköy tarafına doğru yani havaalanı için Şeyhli Mahallesinde istasyon çalışmaları başladı.

Şeyhli mahallesinin neresinde başladı acaba tarif edebilir misiniz? 

mutlaka gebzeye gelecektir. çok ciddi yatırım var. hatta muallimköye bile gelip orda bitebilir. 

Büyük olasılıkla 2019 sonrasına kalacaktır.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Şeyhli mahallesinin neresinde başladı acaba tarif edebilir misiniz? 

Büyük olasılıkla 2019 sonrasına kalacaktır.

Şeyhli İlk Öğretim okulunun tam dibinde bir çalışma var. Toki konutlarının olduğu ana cadde üzerinde yani. 

Yorum bağlantısı

Şeyhli İlk Öğretim okulunun tam dibinde bir çalışma var. Toki konutlarının olduğu ana cadde üzerinde yani. 

Tamam orayı biliyorum bende kaç gündür TÜV ün yakınlarına bir yerlere yapacaklarmış diyordum meğer sizin dediğiniz yermiş..

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Tamam orayı biliyorum bende kaç gündür TÜV ün yakınlarına bir yerlere yapacaklarmış diyordum meğer sizin dediğiniz yermiş..

evet evet TÜV'ün tam karşısı. 

Yorum bağlantısı

evet evet TÜV'ün tam karşısı. 

Sanırım 2019 yılında bitmesi planan bir hat Sabiha Gökçen hattı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...