İçeriğe Yönlendir

Şuan Yıllık Bakım Ücreti Nedir?

ibrahim turhal

Recommended Posts

ibrahim turhal

Merhaba. Haziran ayında 2013 model fiesta satın almıştım. Bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum. Aldığımda 19.000 Km'deydi. Şimdi 24.000 oldu. Yağ bakım uyarısı veriyor 1000 Kilometredir. Bakıma sokayım diyorum. Acaba dizel araç için şuan ford yetkili servislerinde bakım ücreti ne kadar? 

Yorum bağlantısı

Telefon ile teklif alabilir siniz. Birde yağ bakımı için servis büyük ihtimal özel servisin 3 katı para isteyecektir.

Yorum bağlantısı

Merhaba. Haziran ayında 2013 model fiesta satın almıştım. Bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum. Aldığımda 19.000 Km'deydi. Şimdi 24.000 oldu. Yağ bakım uyarısı veriyor 1000 Kilometredir. Bakıma sokayım diyorum. Acaba dizel araç için şuan ford yetkili servislerinde bakım ücreti ne kadar? 

İbrahim Bey;

Konunuz uygun bölüme alınmıştır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Garanti bittiyse dosya açmadan yapsınlar, yağınızıda dışardan alın, piyasa ile aynı paraya gelir...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Efe Özer

Garanti bittiyse dosya açmadan yapsınlar, yağınızıda dışardan alın, piyasa ile aynı paraya gelir...

Ali abi dosya acmadan bakım nasıl yapıyorlar?Bende dısardan yagımı alıp yetkılıde yaptırmak ıstıyorum.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

Bujiler değişmezse 300-350 civarı tutar diye tahmin ediyorum. Kaliteli malzeme ile aşağı yukarı özel servis de bu parayı ister. 

Dizelmiş .

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Erden
(düzenlendi)

yetkili servis bakım ücreti 350tl civarı olur. ancak dışarıda 200 tl gibi rakama yapılır. yapılan iş ise yağ, yağ fitresi, hava fitresi birde kirli ise polen fitresi.

tarihinde Serkan Erden tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Yakın zaman önce İzmir'de yetkili servise sordum. Mazot filtresi, yağ filtresi, yağ değişimi, polen ve hava filtresi ayrıca 4 teker sökülecek fren kontrolü vb genel kontrol işçilik her şey dahil 500 lira dedi.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İzmirdesiniz, Sabri abimiz var. Bence bir irtibata geçin.  

Tamamen orjinal parça kullanımı, yetkili servisten uygun fiyat ;) 

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

bende fiesta varken son bakımında filtreler yağ vs. 250 maliyetten yaptırmıştım ama dışarda serviste değil amcamınoğlu olduğu için arada 100 tl fark olsa 300- 350 ye dışarda yaptırabilirsin ayrıca bakımı yaptıktan sonra fren ve gaz yarım kontakta uzun süre basılı tutmasına dikkat et yoksa bakım yapıldığı halde bakım uyarısı vermeye devam edeektir bu şekilde o bakım uyarısı sıfırlanmış olacaktır....

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Yılmaz

Aracım 2011 Model, Garanti bitti, Yağı da aldım bagajda duruyor :) "Dosya açmak" ne demek biraz açar mısınız?

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

2.yıl bakımına Focus3 de 510 TL ödedim 10 gün kadar önce..

Bujiler yağ ve filtreler değişti

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aracım 2011 Model, Garanti bitti, Yağı da aldım bagajda duruyor :) "Dosya açmak" ne demek biraz açar mısınız?

Servise gidiyorsunuz, biraz ahbap olduktan sonra sizi kayıt dışı bakıma sokuyorlar, hava filtresi falan onları orada alın, bunları yazıp birde cüzzi bir işçlik alıyorlar, olay bu, kayır açarsa bakım kiti yok cam suyu vs. iş pahalıya patlıyor.....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

hangi markada oluyo o

Banamı dedin bakkiim :)

Ford ne sandın  :D  kayıt dışı derken hava filtresi yağ filtresini alıyoruz onlarda işçilik yazıyor işte, yağı ben alıyorum, zaten Ford onaylı, sıkıntı yok, piyasa ile aynı, işi bilen adamlar, alet edevat full, daha ne isteyeyim...

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Kayıt açmadan bakım yapan yetkili Ford servisini bana yazın 2 gün sonra olacaklara bakın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

2013 model 2014 ocak çıkışlı benzinli powershift şanzımanlı fiesta. 12739km de yıldan dolayı 2. yaş bakımına girdi. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, değişti. standart bakım yapıldı. life card indirimi ile 357 lira tuttu. bilginize.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

2013 model 2014 ocak çıkışlı benzinli powershift şanzımanlı fiesta. 12739km de yıldan dolayı 2. yaş bakımına girdi. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, değişti. standart bakım yapıldı. life card indirimi ile 357 lira tuttu. bilginize.

Az tutmuş. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Az tutmuş. :)

antalya otokoçtan, forum üyemiz volkan doğrular bey sağolsun :)

Yorum bağlantısı
Tuncay Yalın

arkadaşlar reklam olmasın ama ist.avrupa için özel servis öneriniz var mı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...