İçeriğe Yönlendir

Hakan Bebeğe Yardım Edelim

Emrah Altun

Recommended Posts

Furkan Avcı

Mehmet Bey merhaba, meslek kısmında sağlık yazdığı için soruyorum, yanlış anlamayın. Bu nasıl bir iştir bize bi anlatır mısınız? Bu çocuğun hayatı nasıl olur da bizim cebimizden çıkacak  iki üç kuruşa muhtaç bırakılır?... :(

Ekşisözlükteki ilk mesajın detaylarında var, devlet sadece 90 seans karşılıyormuş, bu yavrunun daha fazlasına ihityacı varmış sebep bu özetle :(

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Toplanan meblağ 168.000 TL'yi geçti. Katkı sunanlardan Allah razı olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Ekşisözlükteki ilk mesajın detaylarında var, devlet sadece 90 seans karşılıyormuş, bu yavrunun daha fazlasına ihityacı varmış sebep bu özetle :(

Ben asıl buna cevap arıyorum zaten. Sosyal devlet değil miyiz biz? Bunu rakamla sınırlandırmak nasıl bir şey? Konu çok uzayacak, yeri burası değil. Allah hepsinin...... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok tatlı bir çocuk... Allah acil şifalar versin. Elimizden geleni yapacağız.. Damlaya damlaya göl olacak.. Başka çaresi yok.. Bir baba kalkamaz bu yükün altından.. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Geçmiş olur ve sağlığına kavuşur İnşallah.

Para işte böyle durumda lazım bence, gerisi hikaye.

Yardım eden herkesten Allah razı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Allahım şafi adınla senden şifa bekleyenlerin acısını dindir Yarabbim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Konuyu siyasete taşırmadan anlatmam zor olur, ufak bir araştırmayla benzer durumların Sıkça yaşandığını görebilirsiniz.Biz elimizden geleni yapalım da diğerlerini sonra konuşuruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Şu ana kadar 183.000 TL toplanmış durumda. Hedefe varılacak gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Dün sabah Ekşi sözlükte görmüştüm bu olayı. Paylaşan arkadaşın yazdığı bi şey çok hoşuma gitti. Diyordu ki eşinize sevgilinize nişanlınıza yılbaşı hediyesi alıyorsunuz ya, bu sene farklı bir hediye alın. Bu çocuğa yardım edin hediyeniz bu olsun. Yardım etmek için bir bahaneye gerek yok tabii ki ama böyle bir şeyle eşinize de harika bir hediye vermiş olursunuz.

Allahım çocuğumuza bir an önce sağlık sıhhat versin..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Dün sabah Ekşi sözlükte görmüştüm bu olayı. Paylaşan arkadaşın yazdığı bi şey çok hoşuma gitti. Diyordu ki eşinize sevgilinize nişanlınıza yılbaşı hediyesi alıyorsunuz ya, bu sene farklı bir hediye alın. Bu çocuğa yardım edin hediyeniz bu olsun. Yardım etmek için bir bahaneye gerek yok tabii ki ama böyle bir şeyle eşinize de harika bir hediye vermiş olursunuz.

Allahım çocuğumuza bir an önce sağlık sıhhat versin..

Amin. Şifa bekleyen herkes derman bulsun inşallah.

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Ne kadar zor bir durum..İnsanın kendi başına gelmeye görsün..Kesinlikle yardım edeceğiz..Allah şifalar versin..

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Allah acil şifalar versin. Duyarlılığınız için sizden de allah razı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Çok güzel haber. Umarım tez zamanda tamamı toplanır.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Şu ana kadar toplanan miktar 353.000 tl. Hedefe 14 bin tl kaldı. Artık hedefe ulaşılması kesinleşti gibi.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Şu ana kadar toplanan miktar 353.000 tl. Hedefe 14 bin tl kaldı. Artık hedefe ulaşılması kesinleşti gibi.

Allahım yardım elini çekmesin. Kimseyi de evladı ile sınamasın . 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

İyi insanları yaratan Allah şifasını da versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...