Mustafa Serhat 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Allah acil şifalar versin, çocuklara dayanamıyorum. Yardım edenlerden Allah razı olsun. İnşallah faydamiz olur. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Gerekli yardım toplandı çok şükür. Allah yardım eden herkesten razı olsun. Şimdi sıra Hakan'da o da üzerine düşeni yapıp iyileşecek inşallah. 6 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Bizim insanlarımız her şeyin üstesinden gelir evelallah, ödenmeyecek hiç bir şey de yoktur allahın izniyle, yeter ki samimi olunsun. Allahım şifa versin... 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Şu dünyada insanlık el ele verse ne aç kalır ne de hasta insan. Bu arada paranın toplanması beni çok sevindirdi. Veren, vermek isteyipte veremeyen herkesten Allah razı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Sevindirici çok da uzun zaman almadan hedefe ulaşıldı allahım inşallah şifa verir de sağlığına güzelce ulaşır Hakan bebek 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 hesap numarası kapatılmış, artık gönderdiğimiz yardım geri iade geliyor, bilginize... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts