Misafir 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Doğan Bey, sorunu çözemeyen ve çözen servislerin isimlerini yazar mısınız? Bilenle bilmeyen bir olmasın. Biz de ona göre servise gidelim. İnsanlar bilmediklerinden utanmıyorlar, bilmedikleri halde sorup öğrenmediklerinden utanmıyorlar ama sizin gibi insanlar da o servislerin isimlerini yazmaktan utanıyorlar galiba. Eğer mümkünse yazın Ankara da ikamet ediyorum ve bir ay sonra 15.000 bakımım var. Mümkün değilse özelden mesaj yoluyla yazmanızı rica ediyorum. Çözemeyen servisin ekmeğine mani olmamak adına yazmayı uygun bulmadım. Ama çözen servisin bilgilerini yazmıştım. Ankara Başer Ford. Bakımımı orada yaptırdım. 1.0 ecoboost motor 30 bin bakımını 325 tl ye yaptırdım.Polen filtresi istemedim. Fakat 5-20 yağ nedeniyle dışarıda 450 tl lere bakım yapıyorlardı. Adımı verirseniz gökhan bey e %25 parça %30 işçilik indirimi konusunda yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Kutlarım sizi 2 gün öncesine kadar internetten araştırmalar yapıyordum gerçekten bravo bende de focus 3 var ilham kaynağı oldunuz detaylı yardım talebim olabilir teşekkür ederim elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Alper Aytar 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Hayırlı olsun aracımda orjinal ekipman olarak ve kesinlikle bu soğuk kış günlerinde çok çok güzel bir buluş. .. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 1 Ocak 2016 Paylaş 1 Ocak 2016 Çözemeyen servisin ekmeğine mani olmamak adına yazmayı uygun bulmadım. Ama çözen servisin bilgilerini yazmıştım. Ankara Başer Ford. Bakımımı orada yaptırdım. 1.0 ecoboost motor 30 bin bakımını 325 tl ye yaptırdım.Polen filtresi istemedim. Fakat 5-20 yağ nedeniyle dışarıda 450 tl lere bakım yapıyorlardı. Adımı verirseniz gökhan bey e %25 parça %30 işçilik indirimi konusunda yardımcı olur.Dogan bilmeyen servisin ekmegine siz mani olmazsınız o zaten kendisi mani olmuş durumda siz ince düşünce gösteriyorsunuz ancak afsm kendi ekmegi için sizin ksdar ince düşünmemis ve sizi basit olan bir konuda üzmüştür madem servis ögrensin zaten tamir yapmıyor servisler parça degişiyorlar görülen oki burası ondanda aciz...Pardon dogan bey yazmamışım özür... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2016 Paylaş 1 Ocak 2016 Pardon dogan bey yazmamışım özür... Est abi bey kelimesine gerek yok. Ben samimiyete inanan birisiyim.Zaten o servise de artık gitme sebebi kalmadı. Perdeyi çektim üstlerine.Saygılar. Kutlarım sizi 2 gün öncesine kadar internetten araştırmalar yapıyordum gerçekten bravo bende de focus 3 var ilham kaynağı oldunuz detaylı yardım talebim olabilir teşekkür ederim elinize sağlık. Her türlü yardımı seve seve yaparım. Bugün tek cümle ile şunu düşündüm. Arabama o kadar çok şey yaptım. Sport paket jant ön tampon eki arka difüzör boyası ama bunların hiçbirisi şu ısıtma kadar keyif vermedi.Daha önce koltuk ısıtmanın keyfini alsam kesinlikle tit x donanımda alırdım arabamı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ocak 2016 Paylaş 1 Ocak 2016 Bende taktım bu ısıtmalardan ve çok memnunum. Yerinde bir uygulama olmuş Ankara için.. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 1 Ocak 2016 Paylaş 1 Ocak 2016 Gerçekten çok güzel olmuş. Tebrikler. Yakın zamanda yapmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Eline sağlık abi çok güzel olmus bende düşünüyorum da bunu connecte de kolayca uygularmıyım? pedi nereden koyacağımı bulamadım altı açık mı oyle ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Eline sağlık abi çok güzel olmus bende düşünüyorum da bunu connecte de kolayca uygularmıyım? pedi nereden koyacağımı bulamadım altı açık mı oyle ? Döşemeyi tutan lastik klipsleri ayırınca çok basit diyeceksin eminim. Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Gule gule kullan abi mukemmel olmus..banada sart bu erzurumdayim cunku ama koltuktan ziyade direksinyon ve on cam isitma yapabilsek keske var mi acaba bunlarinda bir caresi.. Yorum bağlantısı
Bekir Bilge 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Doğan eline emeğine sağlık keyifle kullan, Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Hayırlı olsun, çok güzel bir uygulama. Mondeo'yu özlemişim şimdi onu hatırladım. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Bu ısıtma sadece oturduğumuz kısımda mı sırtta da var mı ? Ben dün uzun süre çalıştırma fırsatı buldum sırtta da varmış ısıtma Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Bu ısıtma sadece oturduğumuz kısımda mı sırtta da var mı ? Ben dün uzun süre çalıştırma fırsatı buldum sırtta da varmış ısıtma Oturak ve sırt kısım abi. Sırt kısmına takmasak olmaz. Böbreklere iyi geliyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Gule gule kullan abi mukemmel olmus..banada sart bu erzurumdayim cunku ama koltuktan ziyade direksinyon ve on cam isitma yapabilsek keske var mi acaba bunlarinda bir caresi.. Araba nedir ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Oturak ve sırt kısım abi. Sırt kısmına takmasak olmaz. Böbreklere iyi geliyor Focus 2'ye de olur mu bu uygulama bu malzeme ile? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Focus 2'ye de olur mu bu uygulama bu malzeme ile? Araca özel malzeme değil bu set. Her araca olur. Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Araba nedir ? focus 3 mk abi...bugun hem icten hem distan kazidim yemin ederim uyuz oldum..paranla rezil olmak derlerya aynen oyle.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 focus 3 mk abi...bugun hem icten hem distan kazidim yemin ederim uyuz oldum..paranla rezil olmak derlerya aynen oyle.. Doracam focus 2 için üretiyor mutlaka focus 3 içinde vardır. Yorum bağlantısı
Alper Doğan 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Doracam focus 2 için üretiyor mutlaka focus 3 içinde vardır.Mondeo mk3 için arka koltuklara olur mu serkan bey önlerde zaten mevcut saygılarımla. Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Doracam focus 2 için üretiyor mutlaka focus 3 içinde vardır. on cama o sistemi yaptirmak yada cami degisip isitmali cam takmak ne kadara mal olur acaba..pahalidir herhalde Yorum bağlantısı
Recommended Posts