Oğuzhan Alp 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Selamlar. Dün akşam arabayı parkettim. (İstanbul). Sabah kalktım kar vardı. Arabayı çalıştırdım daireye geldim. Parkedip el frenini çektim. Sanki boşta gibi çok yumuşamış. Fazlaca diş çekiliyor. Dun aksam parkederken normaldi. El frenini çekip ileri ve geri hareket etmeyi denedim Çok yukarıya çekilmesine rağmen tutuyor. Neden olmuştur sizce? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Soğuklardan etkilenmiştir. Düzelir bence. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Arka balatalar bitmeye yakın yukarıda kavramaya başlar Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 31 Aralık 2015 Yazar Paylaş 31 Aralık 2015 Arka balatalar bitmeye yakın yukarıda kavramaya başlar Balatalar 3 aylık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Metal soğukta sünmez.. Bence biyerler donuyor... Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 (düzenlendi) Bu olay benimde focus 2 aracımla başıma geldi. Araç garanti kapsamında iken olmuş ve garantiden yaptırmıştım. 3-4 sene sonra tekrar aynı sorunu yapmaya başladı ancak önemsemiyorum. Bana arka frenlerden bir tanesi sıkma yapmıyordu parça değiştirerek çözdük demişlerdi. Bir başka arkadaşta el freni kolu , dipten kaçırdığı için olur demişti. Soğuk ve balata bitmesi ile alakalı değildir.Bende yazın daha sık oluyor. Tedbir amaçlı olarak bu durumda aracımı dik yerlere park etmiyorum. 31 Aralık 2015 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Canberk Eken 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Mantıklı açıklamasını bilmiyorum ama kar yüksekliği fazla olan yollardan geçtiğimde, ya da aşırı soğuk havalarda focus varken aynen böyle oluyordu, sonra da kendiliğinden düzeliyor. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Geçenler de bende aynı şeyleri hissetmiştim, bu sene bakım yaparken ayarını önce çok sıkmışlardı , sorun olunca biraz açmışlardı, herhalde iyice gevşedi diye düşündüm , bundan sonra bend e dikkat edip, devam ederse paylaşırım.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 31 Aralık 2015 Yazar Paylaş 31 Aralık 2015 Kendiliğinden düzelmiş. Bindim herşey normale donmuş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 El freninin kışın çekilmesini genelde tavsiye etmezler. Çünkü soğuk havalardan dolayı balatalar donarak el frenini tutuyor ve yapışıp kalıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts