Muhsin İpek 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Arkadaşlar merhaba. Ankara dan 2.el km gösterge paneli satın aldım, satan şahış km sıfırlayıp gönderdi. Sorun şu, km ilerlemiyor ve error veriyor.. Ne yapabilirim bunun için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Gösterge panelinin IDS'le tanıtılması lazım diye hatırlıyorum. Forumda yapanlar mevcuttu, arama yapmanızı öneririm. 3 Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Valla ben de almıştım aynı göstergeden, bi türlü programı kopyalayıp takacak bir usta bulamadım Adana da Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Valla ben de almıştım aynı göstergeden, bi türlü programı kopyalayıp takacak bir usta bulamadım Adana da Yetkili serviste bunu yapıyorlar diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Mustafa liman yapmıştı bu iş.. Ona sorduğumda cevabı şu oldu... "O kilometre nasıl uzakta kodlanıp yollanmış anlamadım. Üzerinde yapılabiliyor o işlem. O işte bir gariplik var. Yani sıfırlayıp yolladığı gösterge çalışmaz. Anahtar kodlaması göstergede duruyor. Immo açmaz" 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Arkadaşlar merhaba. Ankara dan 2.el km gösterge paneli satın aldım, satan şahış km sıfırlayıp gönderdi. Sorun şu, km ilerlemiyor ve error veriyor.. Ne yapabilirim bunun için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimMuhsin merhaba,Ben de aynı işlemi yaptım ids ile tanıtıp km ayarını yaptım bir sıkıntı olmadı. Anadolu yakasındaysan yardımım olabilir Yorum bağlantısı
Muhsin İpek 3 Ocak 2016 Yazar Paylaş 3 Ocak 2016 Arkadaşlar her birinize ayrı. ayrı teşekkür ederim. Bir kaç gündür rahatsızlığımdan ötürü sık giremedim foruma. Bu yüzden mesajlarınızı şimdi okuyup teşekkür etmeyi borç bildim. Mesajlarınızı okuyunca rahatladım. Umarım bahsettiğiniz cihaz ile aracın mevcut km bilgilerini ayarlayıp normale döner. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 C-max II'lerdeki göstergenin immo ile alakası yok, araca tanıtılması gerekmiyor. Normal şartlarda çalışması gerekir. Km sıfırlama nasıl yapıldı acaba, çünkü IDS ile km sıfırlanamaz. Yine de serviste orjinal km.ye ayarlanıp, mümkünse bir güncelleme yapılırsa çalışır muhtemelen.. Yorum bağlantısı
Muhsin İpek 3 Ocak 2016 Yazar Paylaş 3 Ocak 2016 C-max II'lerdeki göstergenin immo ile alakası yok, araca tanıtılması gerekmiyor. Normal şartlarda çalışması gerekir. Km sıfırlama nasıl yapıldı acaba, çünkü IDS ile km sıfırlanamaz. Yine de serviste orjinal km.ye ayarlanıp, mümkünse bir güncelleme yapılırsa çalışır muhtemelen.. Çıkma bir gösterge satın aldım, göstergenin orijinal km 65 bin civarıydı, adam bana " istersen sıfırlayıp öyle göndereyim, İstanbul da serviste yaptırırsın " dedi. Ben de Eyvallah dedim Açıkçası fiyatlar resmen uçmuş. bundan bir kaç ay öncesine kadar sıfırına 300 tl istiyorlardı, şimdi kalmadığı için sıfırına bin lira bile isteyen var Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Bildiğim kadarıyla İds'a tanıtıldıktan sonra sorun olmaması gerek. Yorum bağlantısı
Muhsin İpek 3 Ocak 2016 Yazar Paylaş 3 Ocak 2016 Bildiğim kadarıyla İds'a tanıtıldıktan sonra sorun olmaması gerek. İnşallah Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 immo göstergede de gem modülümnde de kayıtlı oluyor. mesela gösterge değişirseniz marş basmaz. önce ids ile anahtar tanımlanıyor. ids ile km giriş yok . göstergede ne yazarsa o kalıyor. km ayarını ayrı elektronikçide yapılması lazım Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Çıkma bir gösterge satın aldım, göstergenin orijinal km 65 bin civarıydı, adam bana " istersen sıfırlayıp öyle göndereyim, İstanbul da serviste yaptırırsın " dedi. Ben de Eyvallah dedim Açıkçası fiyatlar resmen uçmuş. bundan bir kaç ay öncesine kadar sıfırına 300 tl istiyorlardı, şimdi kalmadığı için sıfırına bin lira bile isteyen var Servis fiyatı 1900-2000 lira olan bir parça için 300 lira istenmesi zaten normal değil. İlk serileri 400-450 lira civarında fiyata getirdiler ama o göstergeler dediğiniz gibi bitti. immo göstergede de gem modülümnde de kayıtlı oluyor. mesela gösterge değişirseniz marş basmaz. önce ids ile anahtar tanımlanıyor. ids ile km giriş yok . göstergede ne yazarsa o kalıyor. km ayarını ayrı elektronikçide yapılması lazım Çağlar abi, yeni nesil göstergeler, immo'dan bağımsız. Ben de göstergeyi değiştirdim ve doğrudan çalıştı. Km ayarını da IDS ile serviste yaptık. Sadece şu şekilde bir kısıtlama var, IDS ile göstergede yazandan daha küçüğünü ayarlayamazsınız, daha yükseğini girmek zorundasınız.. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 kaç model bu cmax 2012 ve üzeri böyle Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Yetkili serviste bunu yapıyorlar diye biliyorum. Valla sürekli gittiğim bir özel ford servisi var, sorduğumda yok olmaz dediler öyle duruyor bagajda Yorum bağlantısı
Muhsin İpek 4 Ocak 2016 Yazar Paylaş 4 Ocak 2016 konudaki aracı demiştim . Araç 2013 T.xValla sürekli gittiğim bir özel ford servisi var, sorduğumda yok olmaz dediler öyle duruyor bagajda. Bu gün yetkili servise gidip yardım alacağım. İnşallah konuyu çözüme ulaştıracağız sorun çözülürse size de bilgi veririm 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 araç 2013 bunlar hakkında hiç bilgim yok, benim eski c-max 2005 idi makyajlı kasa göstergesi takıldı, bilgisayarla 35-45 dakika tanıtılması sürdü, herkes yapamıyor hatta servislerin çoğu bile bu işi yapamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Muhsin İpek 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 araç 2013 bunlar hakkında hiç bilgim yok, benim eski c-max 2005 idi makyajlı kasa göstergesi takıldı, bilgisayarla 35-45 dakika tanıtılması sürdü, herkes yapamıyor hatta servislerin çoğu bile bu işi yapamıyor. Lokman abi merhaba... paneli dün sevişe götürdüm, servis müdürü çok eski arkadaşım, ids cihaz ile uğraştı ve cihaz üzerinde her şey için olumlu mesaj gelmesine rağmen Gösterge panelinde değişim olmadı, aldığım yeri aradım ve nasıl işlem yapıldığı konusunda servis müdürü arkadaşım ile satın aldığım Ali bey görüştü . Sonuç; Ali bey " sen bana gönder, eski km bilgilerini girip, kendi arabamda kontrol edip tekrar sana göndereyim " dedi Şu an Ankara da . Yarın geldiğinde bilgilendireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Muhsin İpek 8 Ocak 2016 Yazar Paylaş 8 Ocak 2016 Arkadaşlar Panel Geldi. Hiç sorun yaşamadım soketi taktım ve kullanıyorum... Sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer Ankara da Ali bey ile irtibata geçme konusunda yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Arkadaşlar Panel Geldi. Hiç sorun yaşamadım soketi taktım ve kullanıyorum... Sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer Ankara da Ali bey ile irtibata geçme konusunda yardımcı olabilirim. Ne işlem yapıldı peki gittiğinde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts