İçeriğe Yönlendir

Geri Vitese Takılınca Aynanın Aşağı Inmesi

Özgen Acar

Recommended Posts

Murat Kansu

Bulabileceğiniz tek ürün muhtemelen bence bi arayın bilgi alın en azından fikir edinirsiniz zira böyle bir ürünün orjinalini bulamazsınız heralde.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

modülün olmasına sevindim ama parça çok kalitesiz duruyor,orjinal bi parça bulabilir miyiz

Satısı ürünlerini kendi yapıyor ve satış öncesi veya sonrası gayet ilgilidir. Daha önce birçokkez kendisi ile alışverişim oldu.

Şuanda benim aracımda Follow me home modülü var 5 yıl cıvarı oldu takalı herhangi bir sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Satısı ürünlerini kendi yapıyor ve satış öncesi veya sonrası gayet ilgilidir. Daha önce birçokkez kendisi ile alışverişim oldu.

Şuanda benim aracımda Follow me home modülü var 5 yıl cıvarı oldu takalı herhangi bir sorun yaşamadım.

siz öyle diyorsanız bi irtibata geçeyim fakat 1-4 saniye arası diyor,normalde park bitene kadar yani geri vitesten çıkartana kadar eğik durması gerekmez mi ?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

siz öyle diyorsanız bi irtibata geçeyim fakat 1-4 saniye arası diyor,normalde park bitene kadar yani geri vitesten çıkartana kadar eğik durması gerekmez mi ?

orda bahsedilen 1-4 sn geri vitese takınca veya çıkartınca aynanın kaç sn gecikme ile hareket etme süresini ayarlamak(anladığım kadarıyla)

videodada göründüğü gibi ​araç vitesteyken ayna aşağıda duruyor ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Herdem

sn ayarlıyorsun abi 4 sn boyunca asagı iniyor neladar ineceğini Zamana göre ayarlıyorsun bugün aracın için ne yaptın başlığında vardı connect araca takılmış modül
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

bu işe forumca bi el atalım şöyle toptan ucuzundan ne dersiniz :)

Yorum bağlantısı
Misafir

bu işe forumca bi el atalım şöyle toptan ucuzundan ne dersiniz :)

Ben varım. Hatta konu bile açabiliriz...[emoji106]
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Ben varım. Hatta konu bile açabiliriz...[emoji106]

Topluca alım olsun ama fiyat uygun olsun alalım bizde :)
Yorum bağlantısı
Misafir

Topluca alım olsun ama fiyat uygun olsun alalım bizde :)

O zaman foruma yeni gelmenin şerefiyle bir konu açabilirsin. Bu görevi sana veriyoruz. Tek bir yerden gelişmeleri takip edelim. Forumda çok yetenekli arkadaşlar var. Belki biri ucuz yollu bir çözüm bulur...[emoji106]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...