Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Merhaba, Kışlık bakımlarını yaptırdım yağını,antifrizini kontrol ediyorum.Havalar soğumaya başladı hiç olmazdı araba çalışmadı aküden kaynaklandığını düşündüm ama akü canavar gibi korna,teyp iyi çalışıyor.Marşa basınca ateşleme yapmıyor.Usta daha önce buji kablolarının değişmesi gerekiyor dedi,fırsat bulup götüremedim.Sizce bu sorundan dolayı mı yoksa mars motorunda sorun olabilir mi.Marş motoru fiyatı itibari ile ustadan önce biraz bilgilenmek için size soruyorum.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Marş basıyorsa marş motorunda sorun yoktur, ustanın dediği gibi ateşleme sistemini kontrol etmek gerek Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Kontağı çevirdiğinizde araç gır gır ediyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Gıy gıy ediyor,Cuma günü elektrikçiye götürdüm marş motorunda sorun yok olsa hiç çalıştıramazsın sıralı sistemde sorun olabilir motor ustana bir göster dedi. Vurdurarak çalıştırıyorum. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 (düzenlendi) Akü bitik de olsa teyp korna vs calisir ama mars motorunu cevirecek gücü olmaz. Akü dolu, mars motoru zayif bir ses cikariyor, güclü dünmüyorsa problem mars motorundadir. Akü dolu, mars motoru iyi calisiyorsa isler karisir: Problemler: immobilizer, yakit hatti (yakit pompasi, filtresi ve kacaklar, lpgli ise lpg ayari), buji ve /veya kablolari, hava girislerindeki problemler ( hava filtresi, bogaz kelebegi), volan vs... 4 Ocak 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Dua edeyim de sorun akü olsun.Yoksa başımız çok ağrıyacak. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Gır gır ediyorsa araç marş motorunda ve aküde sorun yoktur. Ateşleme ile alakalı. Yakıt pompasından başlanacak, bujiler, buji kabloları, bobin kontrol edilecek. Doğru buji kodu forumda mevcut, onlara iyi bakılmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Teşekkür ederim bakalım ustalar ne sorun bulacak. Yorum bağlantısı
Çözüm Misafir 2 Şubat 2016 Çözüm Paylaş 2 Şubat 2016 Herkese merhaba,sorun tamamen aküden, 55 A sonnenschein akü ile değiştirdik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts