Davut Turmuş 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 arkadaşlar; far anahtarı hep auto da durdugundan garajda ilk çalıştırmada farlar yanıyor haliyle ilk çalıştırmada arabanın üzerinde herhangi bir elektrik yükü olmamalı diye biliyorum bunun yapılması akünün ömrünü kısaltıyormuş doğrumu acaba ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 (düzenlendi) akü ve ampüllerinde ömrünü kısaltır, akü için mümkün olduğunca az yük olması iyidir, özelliklede marş esnasında... tabii aküyü şak diye bitirmez hatta hiç bitirmez, fazla güç çekmiş olursun, akü zayıfsa daha çabuk belli eder kendini, kısaca aman aman bir şey olmaz... 5 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Aküyü bilmem ama özellikle performans ampüllerin ömründen ömür alır.. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Marş esnasında otomatik kapatıyor olmalı.kontrol edebilirmisiniz. Benimde kumandadan kapıları açtığımda farlar yanıyor ama anahtarı kontağa takınca farları söndürüyor Yorum bağlantısı
Yasir Baş 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Yok malesef kapatmıyor fiesta var bende de auto modunda direk kontağı açınca direk yanıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Maalesef bu durum focus 2 ve 2.5 larda mevcut. Ford nihayet focus 3 kasalarda bu sorunu çözmüş. Auto konumunda dursa bile düğme araç marş basmadan yanmıyor. Araç çalıştıktan sonra yanıyor. Doğrusu da bu zaten.. Ampül ömürleri gözle görülür şekilde azalır sizin durumunuzda. Ben de focus 2 varken auto modda kullanmıyordum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Benim gündüz farlı sislerim marşta sönüyor mesela Ford koymaz ise biz koyarız arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 2004 C-Max te de kapatmıyordu. Sanırım Ford larda koruma modülü yok. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 ben bunu bir problem sanıyordum aslına bakarsanız neyse değilmiş madem öyle bizde işimiz bitince farları kendimiz kapatırız ne yapalım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Mondeo da da kapatmıyor. İlk çalıştırmada, auto konumundan çıkarmak gerek. Bu nedenle de auto konumunda hiç kullanmıyorum ben. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Bendede yanıyor ve ben hep auto konumunda kullanıyorum.Ford mühendisleri yaptıklarına göre bir bildikleri vardır.Yanlız tam marş esnasında farlar tekrar sönüyor motor çalıştıktan sonra tekrar yanıyor.Galiba o esnada korumaya geçiyor. Zaten auto da kullanmayacaksak ne işe yarar bu auto modül:) 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 benim C5 te kontak yarım açıkken ve marşa basarken otomatik farlar yanmıyor.ne zaman ki araba çalışıyor (hava karanlıkken),otomatik farlar yanıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Bizim araçta da auto far özelliği var,ama asla kullanmıyorum. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Her zaman manuel takılmaktan yanayım.. Otomatik adamı hamlaştırıyor Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 araç fiat ise çok sürmez ampulleri değiştirirsiniz fiat servisi bile böyle diyor onun dışında akü falan sorun olmaz diğer araçlarda da uzun vade de en fazla ampulde sorun yaşarsın o kadar 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 (düzenlendi) Mk4 mondeoda kapanıyor marş esnasında. Ben hep auto da kullanıyorum. Linea da kapanmıyordu, yine hep auto da kullandım. 45 bin km boyunca bir kez ampul arıza yaptı. 5 Ocak 2016 tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Öz 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Fiat ta sorun oluyor bu durum.. Fordda umarım olmaz.. En azından farları kapatmıyorum hiç şimdilik. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kontağı yarım açınca bizim gündüz farkları direk aktif oluyor. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Bende sunu sorayim.hava sogukken on ve arka cam rezistanslari marstan sonra hemen calisiyor bu da sanki daha araba tam calismadan akuden cekiyormus gibi geliyor bana. Kapatmanin bir yolu var midir? Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 ben de hep otomatik konumda kullanırım. boşuna mı far sensörlü araba aldık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts