Barış Göktürk 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Merhabalar; Mersin merkezde işinin ehli usta veya servis tavsiyesine ihtiyacım var. İhtiyacın hasıl olma sebebi ise babama ait olan 2012 model 1.6 lt motor hacmindeki diesel Fiat Linea marka aracımızın planlı bakım zamanının gelmiş olması... Normalde, evdeki tüm bakım ve onarım işlerinden sorumlu kişi ben(d)im. İş nedeniyle Adıyaman'a geldikten sonra bu türlü onarımlarla ancak izin dönemlerinde eve uğradığımda ilgilenebilir oldum. Haliyle izni de çok sık alamıyoruz. Bazı dönemler yalnızca haftasonu için evde olabiliyorum. O kısa zaman diliminde de bu işleri halledebilmek mümkün olmuyor... İlk paragrafta da belirtiğim gibi, araç 2012 modeldi ve 2013 yılında, henüz 9.500 km'de iken ilk sahibinden bize geçti. Aldığımızda 10Bin bakımı yeni yapılmıştı. Yıldan dolayı 2014'ün Kasım ayında Mersin'de yetkili serviste bakımı yapıldı. Lakin Baba'm yetkili servisin yaklaşımından hiç memnun kalmamıştı. "Prensip" gereği bakım esnasında babamı aracın yanında tutmadıkları gibi, sorduğu sorulara da karşılık bulamamıştı. 450 TL'lik bakım faturası da işin tuzu-biberi... Geçenlerde beni arayıp "Arabanın bakımı geldi yine. Bana bir usta bulsan internetten, son bakımdan sonra bir daha servise götürmem ben bu aracı!" deyince benim de aklıma foruma yazmak geldi. Var mıdır Mersin'de Fiat araçlar için tavsiye edebileceğiniz, işinin ehli, esnaflığı bilen, müşterisini kırmadan/küstürmeden iş yapabilecek usta/servis? Teşekkürler şimdiden... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Hocam Tarsus Fiat yetkili servisi var Birollar. Bızde hep Mersin'den Onlara götürdük. Yetkili servis havası yapmazlar. Memet bey var servis müdürü. Mersin'den gelen mavi Marea derseniz hatırlar. Iyı servistir. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Barış bey, şayet tofaş servisi olmayacaksa amcamızı Mezitli sanayisinde isyeri olan arkadaşıma gönderelim sıkıntı yaşamaz. Telefonumu özelden atayım müsait zamanda arayın randevu alalım olurmu ? Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 Barış bey, şayet tofaş servisi olmayacaksa amcamızı Mezitli sanayisinde isyeri olan arkadaşıma gönderelim sıkıntı yaşamaz. Telefonumu özelden atayım müsait zamanda arayın randevu alalım olurmu ? Babamla bakımı yapmayı düşündüğü tarihi kesinleştirdikten sonra sizinle iletişime geçerim artık Serhan Bey. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Selamlar... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Babamla bakımı yapmayı düşündüğü tarihi kesinleştirdikten sonra sizinle iletişime geçerim artık Serhan Bey. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Selamlar... Estağfurullah ne demek memnun olurum Yorum bağlantısı
Recommended Posts