İçeriğe Yönlendir

Bmw Geridönüşüm

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Gezinirken bu videoya rastladım, araçlar tertemiz gayet güzel görünen araçlar,depodan alıp havayastıklarını patlatıyolar,yağlarını sularını boşaltıyolar,hatta yağ boşalırken farkederseniz tertemiz akıyor yağ. 

Bu araçları neden böyle dağıtıp parçalıyorlar, yazık değil mi :( 

Hele en sonda 1 serisi var, ne kadar küçük hale getirebiliriz diye denemişler resmen

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Araçların ne kadar ucuza mal olduğu, makanik ömrünün ne kadar önemli olduğu çıkıyor sonuçta

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Ziyan olmuş canım arabalar. Yazık. Bmw ne kadar israf yapıyormuş.

Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Bizde renoyu tofaşı bile sistemden kaldıramıyoruz bu da onların insana verdiği değeri ve bizim de ne kadar değersiz olduğumuzu gösterir..:(

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Manyak la bunlar  :D  :D  O arabalar burda olsa ne binilir be  :yes:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ziyan olmuş canım arabalar. Yazık. Bmw ne kadar israf yapıyormuş.

Yoo, bunu eritip alt seri araba yapıp satıyorlar, daha karlı oluyor, hiçbirşey yokedilemez, sadece daha küçük parçalara ayrılır bu arada :)

10 yaşını geçti, ekonomik kullanım örü doldu, yallah prese, sonuçta kar var ve piyasa işliyor, ayrıca bize ithal eder daha fazlada kazanırlar, eee tabii presleyecekler :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Cooper'lar dan birini ben alırdım.Benim kız büyüyünce binerdi be. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Orada işçilik aracın maliyetinden daha pahalı tabi. Onarıma gideceğine yenisini üretiyor.

Ha, bana sorarsanız geri dönüşüme gidecek kadar değiller. Sonuçta kapı mapı alınıp başka araçlarda kullanılabilir.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

içim gitti ya,olsa da binsem dediğim arabaları adamlar haşat etti

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

REsmen araba mezbahanesi. 

İyi ama anlamadığım bir şey var araçlara dikkat ederseniz hepsi pırıl pırıl zerre toz kir yok. Motor aksamı, alt aksam da dahil buna. Acaba öncesinde arabaları detaylı oto kuaförüne falan mı sokuyorlar. Eğer öyleyse ben de kurbanlıkları kesmeden detaylı temizlettirecem iç dış :) Hatta bahsettiğiniz gibi araçların yağları falan da pırıl pırıl motor ve radyatör suyu da tertemiz. Sanki bunlar üretim hatası falan da piyasaya sürülmeden dönüştürülüyor gibi geldi aklıma . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

videoyu izlemedim, akşam izleyeceğim ama bizim gurbetçilerin en ufak bir kazada bile "arabayı çöpe attık" dedikleri aklıma geldi.  :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bunlar kesinlikle kullanılmış araç değil, sanırım ya defolu yada satılamamış araçlar.

Ama mis gibiler yazık 7.45 e yaaa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Benimde aklıma kullanılmamış oldukları geliyor, ya fabrika çıkış hatalı , ya da satılamamış,model yılı geçmiş elde kalan araçlar sanırım.Yav 7 serisi, 6 serisi cabrio , miniler, hepsi tertemiz canavar gibi,yazık ya emeğe.bize versinler defolu da olsa olur :)

Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş
(düzenlendi)

Bu videoya yürek dayanmaz  :(

tarihinde Bayram Aktaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu şekildeki arabaları hiç ediyorlar, 10.000 KM.den sonra çöpe gidiyor diyorsunuz, peki gurbetçiler neden taka arabalarla geliyorlar, bunlar trafiğe nasıl çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

hepsi bi kenara çok güzel olur ama he onları öyle parçalaması zevkli olsa gerek :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu bana pek inandırıcı gelmedi. Yağ, antifiriz, cam suyu daha sıfır, başka bir sorun vardır.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İzlediğim en etkileyici videolardan oldu bu...

Bizde olsa o parçalar doğru çıkmacılara giderdi :D

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Mezbahada kesimi bekleyen etler gibi bekliyorlar çil çil.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

REsmen araba mezbahanesi. 

İyi ama anlamadığım bir şey var araçlara dikkat ederseniz hepsi pırıl pırıl zerre toz kir yok. Motor aksamı, alt aksam da dahil buna. Acaba öncesinde arabaları detaylı oto kuaförüne falan mı sokuyorlar. Eğer öyleyse ben de kurbanlıkları kesmeden detaylı temizlettirecem iç dış :) Hatta bahsettiğiniz gibi araçların yağları falan da pırıl pırıl motor ve radyatör suyu da tertemiz. Sanki bunlar üretim hatası falan da piyasaya sürülmeden dönüştürülüyor gibi geldi aklıma . 

9 sene amerikada yaşadım. bir kez bile arabamı yıkamadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Malesef bize çok uzak gelen işler bunlar, Avrupayı Avrupa yapan özelliklerden bir tanesi de geri dönüşüme verdiği önemdir...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...