Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 en sonda arabayı preslerken metal dönüşümü içindir diye aklımdan geçirdim ama koltuklar bile içindeydi. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Aman Allahım Vahşet bu Bence sıfır ancak defolu.Mesela 9.33 te cam suyu kapağı hatalı gibi veya hiçbir sorunu yok ancak test için kurban seçilmiş olabilirler mi ? Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Avrupada işçilik vs çok pahalı.kimse 2.el e yanaşmıyor bu yüzden kolay kolay. Çok komik fiyatlar.Burda öğrenciler 1000€ya skoda fabia alıp biniyor yada eski kasa ford fiesta imreniyor insan. 2bin€ ya laguna alıp binebiliyorsunuz yada 6bin€ya 2010 focus esp li ön cam resistanslı,deri koltuklu vs.Ama sonrası;yaşı geçtikçe masrafı çok artıyor. Türkiyedeki gibi değil işçilik aşırı pahalı,hatta saat üzerinden para alanlar var avusturyada Hem geridönüşüm hem yan sanayi parçalar ayrılıyor.zaten hurdaya 2bin€ veriyolar. ( tabi arabalar pekte hurda olmuyor ) Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 benim arabayı görseler var ya bırakın pres yapmayı. içine en güçlüsünden bir bomba koyup parçalarına değil, moleküllerine ayırırlardı her halde. yeminle diyorum ki; videoyu sanki adam kesiyorlarmış gibi içim eriyerek izledim. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Daha yorumları okumadan bu araçların çoğu defolu sıfır araçlar dedim. Hatalı üretim sonucu satışa sunulamayacağı için geri dönüşüme gidiyor. Arada ekonomik ömrü bitenlerde vardır tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts