İçeriğe Yönlendir

Sigorta Kutusu Tam Olarak Nerede ?

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

Arkadaşlar aracın çakmaklığı çalışmıyor sanırım sigortadan bunu ben değişe bilir miyim ? birde sanırım numara olarak yazıyormuş hangisidir ? araç 2010 fieasta dizel

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

torpidoyu açın, mandal kısmından hafif eğerek torpidoyu komple serbest bırakın. onun arkasında. birazdan fotoğraflarım sizin için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

yuvarlak içindeki tırnaklardan kurtulacak şekilde, ok yönünde hafif kuvvet uygulayarak kırılacak mı acaba endişesiyle :( kapağı tamamen yerinden kurtarıyoruz. ;)

knvqkr.jpg

sigorta kutusuyla yüz yüze geliyoruz.  :good1:

knvqEm.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Güven Kaya

yuvarlak içindeki tırnaklardan kurtulacak şekilde, ok yönünde hafif kuvvet uygulayarak kırılacak mı acaba endişesiyle :( kapağı tamamen yerinden kurtarıyoruz. ;)

knvqkr.jpg

sigorta kutusuyla yüz yüze geliyoruz.  :good1:

knvqEm.jpg

Teşekkür ederim  :) peki sigortanın hangisi olduğunu nasıl öğrene biliriz acaba 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

evet o kısmı ya tecrübeli arkadaşlar cevaplayacak ya da netten araştıracaksınız

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

fordun sitesindeki 2010 fiesta kullanım klavuzunda şöyle bir tablo var. umarım işini görür.

yLVR3j.jpg

Yorum bağlantısı
Güven Kaya

fordun sitesindeki 2010 fiesta kullanım klavuzunda şöyle bir tablo var. umarım işini görür.

yLVR3j.jpg

çok sağolun ben bulamamıştım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Cemal Büyükyurt

Arkadaşlar benim araçta da dörtlü sinyal ve çakmaklık çalışmıyor. Sigortasında bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı çıkartamadım nasıl çıkartırım ?. 2011 Fiesta

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...