Güven Kaya 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Arkadaşlar aracın çakmaklığı çalışmıyor sanırım sigortadan bunu ben değişe bilir miyim ? birde sanırım numara olarak yazıyormuş hangisidir ? araç 2010 fieasta dizel Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 torpidoyu açın, mandal kısmından hafif eğerek torpidoyu komple serbest bırakın. onun arkasında. birazdan fotoğraflarım sizin için. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 yuvarlak içindeki tırnaklardan kurtulacak şekilde, ok yönünde hafif kuvvet uygulayarak kırılacak mı acaba endişesiyle kapağı tamamen yerinden kurtarıyoruz. sigorta kutusuyla yüz yüze geliyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Güven Kaya 8 Ocak 2016 Yazar Paylaş 8 Ocak 2016 yuvarlak içindeki tırnaklardan kurtulacak şekilde, ok yönünde hafif kuvvet uygulayarak kırılacak mı acaba endişesiyle kapağı tamamen yerinden kurtarıyoruz. sigorta kutusuyla yüz yüze geliyoruz. Teşekkür ederim peki sigortanın hangisi olduğunu nasıl öğrene biliriz acaba 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 evet o kısmı ya tecrübeli arkadaşlar cevaplayacak ya da netten araştıracaksınız Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 fordun sitesindeki 2010 fiesta kullanım klavuzunda şöyle bir tablo var. umarım işini görür. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 9 Ocak 2016 Yazar Paylaş 9 Ocak 2016 fordun sitesindeki 2010 fiesta kullanım klavuzunda şöyle bir tablo var. umarım işini görür. çok sağolun ben bulamamıştım 1 Yorum bağlantısı
Cemal Büyükyurt 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Arkadaşlar benim araçta da dörtlü sinyal ve çakmaklık çalışmıyor. Sigortasında bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Sigorta kutusunu açtım ama sigortayı çıkartamadım nasıl çıkartırım ?. 2011 Fiesta Yorum bağlantısı
Recommended Posts