İçeriğe Yönlendir

Sağ Kapı Açılmıyor Ne Içeriden Ne Dışarıdan

Özgür Çakmak

Recommended Posts

Özgür Çakmak

Merhaba ford focus2 2005 ghia aracım sağ ön yolcu kapısı açılmıyor ne dışarıdan ne içeriden aynı sorun başına gelen var mı acaba? Aracı bi kilitçiye götürdüm işi uzun dedi kendi kendine hırsız moduna almış olağan bir sorun dedi ama birden olmasını anlamadım  birde izmirde bu işin ustası bildiğimiz var mı kilitçi filan? Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Naim Durmaz
(düzenlendi)

Aynı sorun mu bilemedim ama yazın benim başıma geldi.Mazda 6 aracımı akşam parkettim sabah açayım dedim sürücü kapısı açılmıyor diğer tüm kapılar açılıyor.Sıkışmıştır diyerek içeriden ve dışarıdan belli miktarda zorladım olmadı,Datça dan Muğla ya yetkili servise gittim yaklaşık 2.5 saat çalışmadan sonra yapıldı.

Sorun :Kapı kilit dilini tutan tel kopmuş ,yetkili servis de yapılmasının güzel yanı iç trimin kırılan tırnakları orjinal takıldı başka hiçbir zarar yaşanmadı.Toplam 89 TL ücret ödemiştim..

tarihinde Naim Durmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun. Focus 1 ve 2 lerde bu kapı kilit olayları meşhurdur. Forumda başına gelen mutlaka olmuştur. Benim başıma kilitli kalması değilde kapının kilitlenmemesi gelmişti.

Yorum bağlantısı
Mirsad Öztürk

Aynı sorun bende de olmuştu sağ arka kapıda bir forumda okumuştum focus kapı kolları ile ilgili böyle durumlarda kapı kolunu çek diğer elinle de kapı kolunun yan tarafına sağ tarafına doğru hafifce elinin içiyle veya altıyla vur diye yazmışlardı hem vur hemde kapı açma kolunu çek bırak diye 2 kez başıma geldi ikisindede uyguladım kapı açılıyor. Geçen sene kışın olmuştu şimdilik bir sorun çıkarmadı :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Süleyman Kaya87

Bu sene 2 defa geldi başıma. İkisi de soğuktan donmuş olmasından dolayı idi. Sizin sorun çözüldü mü acaba? Sebebi neydi?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fzt Mehmet Çakır

Bu yaz benim de sağ ön kapı kilidi tutukluk yapmaya başlamıştı. kumanda ile açmaya çalıştığımda açılmıyordu. çift kilitleme yaptığım için içerden de açamıyordum kapıyı. Birkaç kez kumandadan yada şoför kapısından kilidi aç kapa yapınca açılıyordu. Aracın garantisi bitmeden servise götürdüm, garanti kapsamında kilit değişti. Uzatılmış garantisi olduğu için %20'sini ben ödedim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...