Çağdaş Başlılar 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Arkadaşlar Konuyu özetleyecem ama hikaye uzun. Geçtiğimiz perşembe ykb cadde atm sinde hatrı sayılır bir tutar parayı hesabıma yatırmak istedim. Atm paranız sıkıştı tel no yazın bilgi verilecek yazısı yazdı tel nomu yazdım kartı geri verdi. Tekrar kartı takip baktım para yatmamış, hemen şube müşteri temsilcisini aradım evet atm kayıt oluşturmuş 1 iş günü içinde sonuçlanır dedi. Ertesi gün yani cuma sabahı telefona sms geldi atm de fiziki sayımda fazla para çıkmadı diye hemen şubeyi tekrar aradım maalesef yapacak bişey yok ben tekrar kontrol için kayıt açıcam dedi bende cvp olarak kameradan izleyin parayı yatirirken görüntülerim var dedim cvp olarak savcılık yazısı lazım dedi. Telefonu kapadığım gibi anadolu adliyesinde soluğu aldım savciliga şikayette bulundum ama bir avukatla konuştuğumda süreç çok uzun sürebilir dedi. Pazartesi elimdeki savcılık ön yazısı ile şubede tekrar ricada bulunacam ama cidden sıkıntıya düştüm. Fikir verecek kimse varsa her türlü fikre açığım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 10 gün içinde düzeltme yapıyorlar diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Normalde kasa sayımında fazla paranın çıkması lazım, benzer durumda garanti akşam sayımında arayıp paramı iade etmişti. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Normalde kasa sayımında fazla paranın çıkması lazım, benzer durumda garanti akşam sayımında arayıp paramı iade etmişti.Bende öyle tahmin ediyordum ama kasa sayımı fazla çıkmadı dediler. Israrla kameradan izleyin dedim çünkü son parayı eklemeden sayarak atm ye koymuştum. Bakalım elimde savcılık yazısı da var inşallah en erken zamanda çözülür. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda çözülür. ATM'lere de güvenemiyor insan. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Senelerdir garanti kullanırım bir sıkıntı yaşamadım, çalıştığım firma 2 ay önce ykb ile maaş müşteri anlaşması yapmış hesap actirdik 2.ayi başıma böyle birşey geldi. İnşallah kısa zamanda çözülür yoksa şikayet siteleri başta olmak üzere yaygara koparmaya başlayacağım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Dolandiricilarin para sikistirin donanim koyup sizden sonra parayi carpma ihtimali olmasin sakin? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Dolandiricilarin para sikistirin donanim koyup sizden sonra parayi carpma ihtimali olmasin sakin? Öyle olsa para sıkıştı deyip numara ister mi acaba bankamatik ? Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 Kamera yok mu?Kamera var ama izlemek için savcılık yazısı istediler bende başvurdum bugün yazı ile şubeye gidecem.Dolandiricilarin para sikistirin donanim koyup sizden sonra parayi carpma ihtimali olmasin sakin?Atmden ayrilmadan Şubeden telefonla teyit ettim atm otomatik oluşturmuş sıkışma kaydı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Geçmiş olsun. Ben genelde banka önündeki Atm lerden, mesai saatlerinde işlem yapmaya çalışıyorum. Bu tip bir durumda anında müdahale edilebilmesi için. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 İş Bankası atm sinde benzer bir durum başıma gelmişti, dilekçe falan yazıp vermiştim fakat parayı almam 15 gün sürmüştü. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Benzerini 8-9 yıl evvel Balıkesir ayvalık altınova işbankası atmsinde yaşadım. Paraları aldı hata oluştu dedi kartı geri verdi. Hesapta para yok. Mesai saatiydi bankamatiği açtılar para yok Uzun süredir aynı banka ile çalışırım tanıyorlar yani. Atm tümden soyuldu kapaklar vs ve ne görelim. Paralar parçalanmış vaziyette para haznesinin yanındaki boşluğa tıkılmış makina tarafından. O gün bugündür banka kapalıyken atmye para yatırmam. Bu tip birşey olabilir. Yorum bağlantısı
Emre Usta 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Akbank tam olarak 15 gunde iade etti memur maasini aldi emekli maasini aldi bir atmyi sayamadilar.genel merkezin parayi saymasini bekledim.ildeki sube sayimi yapmiyormus.En son telefonda sövdüm operatore bir gun gec odesem karta bloke koyarsaniz.benim parami siz kullaniyorsunuz faiziyle beraber sizden alacagimi soyleyince 2 saat icinde parayi yatirdilar 11 Ocak 2016 tarihinde Emre Usta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Geçmiş olsun. Ben genelde banka önündeki Atm lerden, mesai saatlerinde işlem yapmaya çalışıyorum. Bu tip bir durumda anında müdahale edilebilmesi için. benim yönetimimde budur. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Benzerini 8-9 yıl evvel Balıkesir ayvalık altınova işbankası atmsinde yaşadım. Paraları aldı hata oluştu dedi kartı geri verdi. Hesapta para yok. Mesai saatiydi bankamatiği açtılar para yok Uzun süredir aynı banka ile çalışırım tanıyorlar yani. Atm tümden soyuldu kapaklar vs ve ne görelim. Paralar parçalanmış vaziyette para haznesinin yanındaki boşluğa tıkılmış makina tarafından. O gün bugündür banka kapalıyken atmye para yatırmam. Bu tip birşey olabilir. Zenginlik böle bişi işte. Atm bile tanımış, yırtıp atıyor. Yeniden yatıraydın. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Geçmiş olsun, mesai saatlerinde yatırmak en mantıklısı maalesef... Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 Arkadaşlar şükürler olsun genel müdürlük şube dilekçeler savcılık şikayeti telefonla yaklaşık 20 civarında aramam sonrası bugün tekrar sayım yapıldı ve param hesaba yatırıldı. İlk yaptıkları sayımda çıkmayan para bugün çıktı ortaya o da enteresan. Artık şube atm si hariç isim olmaz sokak atmleriyle. herkese teşekkür ederim. Ama isim bitmedi öğleden snra savcılığa gidip tekrar şikayetimi geri almam gerekiyormuş. 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Hadi geçmiş olsun, yapacağınız işi seveyim deseydin, her şey geliyor insanın aklına. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Çok geçmiş olsun..Sevindirici bir haber olmuş.. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Geçmiş olsun, sevindirici sonuç çıkmış. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Aklıma şu film geldi birden.. http://www.imdb.com/title/tt0913354/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts