İçeriğe Yönlendir

Ykb Atm Paramı Yuttu

Çağdaş Başlılar

Recommended Posts

Çağdaş Başlılar

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim, tek aklima takilan musteri temsilcisine de sordugum ama tatmin edici cevap alamadigim konu atm ilk sayildiginda cikmayan para nasil oluyorda daha sonra ortaya cikiyor yada ortaya cikacak bir durum vardida nasil ilk seferde bulamayip beni isim gucumden edip savciliklara gitmeme sebep oldular. Bir sey var isin icinde ama anlamis degilim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim, tek aklima takilan musteri temsilcisine de sordugum ama tatmin edici cevap alamadigim konu atm ilk sayildiginda cikmayan para nasil oluyorda daha sonra ortaya cikiyor yada ortaya cikacak bir durum vardida nasil ilk seferde bulamayip beni isim gucumden edip savciliklara gitmeme sebep oldular. Bir sey var isin icinde ama anlamis degilim.

Bankalar resmi tefeci artık hocam. Ya yerse misali belki de

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Atm ekibi gelir parayı alır sayar eksiği tamamlar raporunu yazar gider. Sonra o rakamlar sisteme işlenir, karşılaştırma yapılır rapor edilir vs. Sistemi tam bilmiyorum ama makineler en az 3 kişi ile açılıyordu eskiden. Birde koruma 4 kişi. Yani içinde bir işletme defteri tutar gibi alınan verilen hesabı yapmıyorlar diye biliyorum. Er ya da geç doğru ortaya çıkar, siz haklı olarak başvuruda bulundunuz bu işi üç kağıt adına kim bilir ne başvurularla deneyenler vardır. Geçmiş olsun, uğraşmışsınız ama sonuç sevindirici..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arkadaşlar şükürler olsun genel müdürlük şube dilekçeler savcılık şikayeti telefonla yaklaşık 20 civarında aramam sonrası bugün tekrar sayım yapıldı ve param hesaba yatırıldı. İlk yaptıkları sayımda çıkmayan para bugün çıktı ortaya o da enteresan. Artık şube atm si hariç isim olmaz sokak atmleriyle. Herkese teşekkür ederim. Ama isim bitmedi öğleden snra savcılığa gidip tekrar şikayetimi geri almam gerekiyormuş.

maalesef mi desek. diyelim....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...