Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Kardeşim güzel günlerde kullan. Plaka efsaneymiş Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 hayırlı uğurlu olsun Okan.çok güzel maaşallah. plakalıklar acil iptal Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 ALLAH razı olsun kardeşim istedin tatlı olsun organize edelim uyar bana yalnlız izmiri sen benden daha iyi biliyon yer ve ürünü sen belirlicen Abi ben iş için görevli geliyorum ama bi akşam uydurup hem tanışma hem muhabbet hemde tatlıyı aradan çıkartabiliriz Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Güle güle, kazasız belasız inşallah Amin cemil cümlemize Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela vermesin. ALLAH razı olsun kardeşim Abi hayırlı olsun. Sende nayloncu oldun ya artık herkes naylon alabilir. Sorma daha azımı açmam nylona ama FORD da demeden geçemem Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin inşallah... Teşekkür ederim amin inşllah Hayırlı olsun. Teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun abi. maşallah. yalnız fotoğraflara bakıyorum, kaportanın her yerinde bi taş izi, boya kalkmış. sonradan anladım ki makinenin ekranındanmış. kov abi şu sineği mercekten. ALLAH razı olsun kardeşim sorma mercek camının içinde o telefonu dağıtmam lazım iphone 5 ellemedim o yüzden Kardeşim güzel günlerde kullan. Plaka efsaneymiş Hakanım gardaşım benim ALLAH razı olsun Daha iyileri sizlere nasip olsun.sorma ilik gördüğümde eyvah demişim düşün hayırlı uğurlu olsun Okan.çok güzel maaşallah. plakalıklar acil iptal Abi ALLAH razı olsun .sormaya o plakayı seçen yada alan diyecem de olmuyor işte sorma iş yerinde dönen geyikler sorma Abi ben iş için görevli geliyorum ama bi akşam uydurup hem tanışma hem muhabbet hemde tatlıyı aradan çıkartabiliriz Uyar kardeşim gelecen zaman haberleşelim 1 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Arkadaşımda var binmiştim konfor olarak binek araçtan farkı yok kazasız belasız işallah Amin kardeşim ALLAH razı olsun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah okan hayırlı olsun ALLAH razı olsun gurme kralı kardeşim benim 14 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlısı olsun kazasız, belasız ve cezasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlısı olsun kazasız, belasız ve cezasız sürüşler. ALLAH razı olsun kardeşim cemil cümlemize inşallah Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Ne diyim ki sana ya, o resimleri çektiğin cihaz makine artık neyse onun lensinde bir leke var, önce araç lekeli geldi sonra benim monitör lekeli geldi, monitörü de sildikten sonra cihazda olduğunu fark ettim. Allah iyiliğini versin Kazasız belasız binmen dileğiyle Hayırlı olsun. Maşallah. Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Abi hayırlı olsun.. Güle güle kullanın.. Bu partnerler iyi hoş da, şu teyple klima ünitesinin olduğu yer bana bakkal rafı gibi geliyor. Bir türlü ısınamadım ona Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Tayfur Polat 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Maşallah, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Abi kazasız belasız, hayırlı uğurlu olsun.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun Ayrıca Naisol candır, her an bagajda hazırdır Not: zr53 ü 3 kat at, böylece sürtmelerde veya anahtarı fazla abanmadan sürtüp geçen 2 ayaklı mahlukatlara karşıda dayanım sağlamış olursun 14 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts