Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Emre Demir 48 yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkür ederim Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Amin cümlemize inşallah Gökhan Albayrak yazdı: Ne diyim ki sana ya, o resimleri çektiğin cihaz makine artık neyse onun lensinde bir leke var, önce araç lekeli geldi sonra benim monitör lekeli geldi, monitörü de sildikten sonra cihazda olduğunu fark ettim. Allah iyiliğini versin Kazasız belasız binmen dileğiyle Hayırlı olsun. Maşallah. Sorma kardeşim her fotoda çıkıyor dalacam bu gidişle cihaza.ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlere nasip olsun Bünyamin Göksu yazdı: Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan. ALLAH razı olsun Ali Karadağ yazdı: Hayırlı uğurlu olsun abi. ALLAH razı olsun kardeşimmm benimmm. daha iyileri size nasip olsun inşallah Sercan Eskin yazdı: Abi hayırlı olsun.. Güle güle kullanın.. Bu partnerler iyi hoş da, şu teyple klima ünitesinin olduğu yer bana bakkal rafı gibi geliyor. Bir türlü ısınamadım ona ALLAH razı olsun kardeşim. ve aynen kardeşim aracın tüm iyi bakacağın yönlerin katlediyor orası berbat bir tasarım. Mükremin Kocataşkın yazdı: Hayırlı olsun, mutluluk getirsin. ALLAH razı olsun abimm Eren Gökmen yazdı: Teşekkür ederim ismail sefer yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ALLAH razı olsun cemil cümlemize inşallah Tayfur Polat yazdı: Maşallah, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Amin inşallah Ersen Tapan yazdı: Güle güle kullan. çok teşekkür ederim kardeşimm Sarp D. Uygur yazdı: Abi kazasız belasız, hayırlı uğurlu olsun.. ALLAH razı olsun kardeşim demeden geçemiyecem senin conneti kaçırdımya o fena işledi bana Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun Ayrıca Naisol candır, her an bagajda hazırdır Not: zr53 ü 3 kat at, böylece sürtmelerde veya anahtarı fazla abanmadan sürtüp geçen 2 ayaklı mahlukatlara karşıda dayanım sağlamış olursun ALLAH razı olsun abi zr53 can hemde can can ve dedin gibi planım o yönde Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsun Okan. Esp var dimi? Abim benim ALLAH razı olsun.var abi bu yüzden peugeot tercih ettim citroen de biliyorsun aynı kasa kullanıyor lakin esp ve yokuş kalakış yok Yalçın Dağlıoğlu yazdı: Hayirli olsun gule gule kullanin ALLAH razı olsun Ahmet Taşkın yazdı: Hayırlısı olsun. ALLAH razı olsun kardeşim 14 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Kardeşim.Hayırlı olsun sıfır candır.Allah kaza bela vermesin... Güzel seçim. Çok ekonomik bu zalımlar çok Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan ALLAH razı olsun kardeşim .O connect hala gözümün önünde ALLAH sahibine bağışlasın 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Okan Tansel yazdı: ALLAH razı olsun kardeşim .O connect hala gözümün önünde ALLAH sahibine bağışlasın Ben de niye bir önceki mesajda alıntı yapmadı Okan abi diye düşündüm, unuttun beni sandım Alan alsın abi boşver senin araban sıfır mis gibi 14 Ocak 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Erol Eser yazdı: Kardeşim.Hayırlı olsun sıfır candır.Allah kaza bela vermesin... Güzel seçim. Çok ekonomik bu zalımlar çok Kardeşim Erolum ALLAH razı olsun daha daha iyileri sizlere nasip olsun .izlenimlerim dedin gibi ekonomik olacak sanırım paykaşırım bilgilerini Köksal Yılmaz yazdı: Ben de niye bir önceki mesajda alıntı yapmadı Okan abi diye düşündüm Alan alsın abi boşver senin araban sıfır mis gibi ALLAH razı olsun kardeşim connect zafım büyük hele birde özenle kullanılmışsa amanın.dedin gibi kısmet ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin kardeşim 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın inşallah... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 İsa ACAR yazdı: Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın inşallah... ALLAH razı olsun cemil cümlemize inşallah Yorum bağlantısı
Özgen Acar 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun abi Allah kazadan beladan korusun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Doğuş Bağ yazdı: Farkettimde tavan barı lazım buna abi aldim yer takalım dedi yok dedim nedense 135 TL dediler Özgen Acar yazdı: Hayırlı uğurlu olsun abi Allah kazadan beladan korusun ALLAH razı olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan Tansel yazdı: aldim yer takalım dedi yok dedim nedense 135 TL dediler Kaç tanesi 135 lira deseydin ya Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Doğuş Bağ yazdı: Kaç tanesi 135 lira deseydin ya Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Mithat Tuğrul yazdı: hayırlı olsun. çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 bu arada araçtaki aux girişler torpidoda ve araç anahtarı acayip küçük oyuncak gibi ve araç kullanım klavuzu devrini değiştirip artık bu şekilde veriyorlarr usb 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan abi hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşaallah. Bu arada sırf forumdaşlarımı düşündüğüm için yazıyorum ne zaman kanını akıtıyoruz? Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan abi. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah. yarın Antep'e gel de bunun da tatlısını yiyelim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Mehmet Yeter yazdı: Okan abi hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşaallah. Bu arada sırf forumdaşlarımı düşündüğüm için yazıyorum ne zaman kanını akıtıyoruz? ALLAH razı olsun kardeşim. gün, saat yer belirleyin halederiz beyaaa Çağlar Bayur yazdı: Ali Eren yazdı: Hayırlı olsun Okan abi. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah. yarın Antep'e gel de bunun da tatlısını yiyelim. ALLAH razı olsun kardeşim Daha iyileri sizlere nasip olsun.ben gaziantepe gelirsem tatlu kalmaz diyeyim .acayip içimde ukta oranın tatlıları 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan ben yanlış düşünmüşüm Ali hocam bana örnek oldu batum'a gelirseniz sizi misafir edeyim. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Her zaman ki gibi, konu yine mangal'a gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah utandırmasın, kazasız belasız mutluluk içinde binmeyi nasip etsin. Turneoyu her Allah'ın günü sile sile, parlata parlata eskittin, şimdi de bunu eskiteceksin. Daha yeni aldın, bu ne ilk günden parlatmalar, nasihatler (nasiol : ) ) Yorum bağlantısı
Alper Aytar 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın kazasız belasız Yorum bağlantısı
Recommended Posts