Emre Öğüt 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Okan abi keşke Mercedes viano alsaydın arkada orjinal olarak karşılılıklı 3+2 VİP koltuklar var Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 Okan abi keşke Mercedes viano alsaydın arkada orjinal olarak karşılılıklı 3+2 VİP koltuklar var kardeşim niyetlendim hem bütçe hemde temiz araç bulmak neredeyse imkansız Okan abi sizin araç tipi sanırım wv sharan tarzı bir arac bu yaptığınız sistemi onda da utgulayabiliyorsunuz. dedin araç c-max ve s-max rakibi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Motoru bizim fiesta ların motor yapısına benziyor ford dizel motoru PSAdan alıyor zaten http://www.sekizsilindir.com/2015/03/hangi-marka-hangi-markann-motorunu.html Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 vay arkadaş fıransızlara bak hele 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Abicim Allah kaza bela vermesin, maşallah tekrardan. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 Gelelim yakıt tüketimine ve oto koltukları yerleştikten sonraki haline arç şuan 800 km yeni geçti ve tüketim değerleri resimlerde şuanki kilometre ve depo durumu kalan yakıt ile gidilecek yol fullemeden sonra gidilen yol 100 km ortalama tüketim ortalama hız çocuk koltukları yerleşti Abicim Allah kaza bela vermesin, maşallah tekrardan. ALLAH razı olsun kardeşim 5 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 Allah bağışlasın arabada yer kalmamış ALLAH razı olsun kardeşim cemil cümlemizin çocuklarını inşallah onlar için varız 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 bizim koltukları da böyle yapsınlar. maşallah, kıskandım valla Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 bizim koltukları da böyle yapsınlar. maşallah, kıskandım valla 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 (düzenlendi) Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız. Gösterge paneli çok sade geldi gözüme Yeğenlerime de maşallah şimdiden araçta yer bırakmamışlar büyüyünce sana hiç kalmaz araba 23 Ocak 2016 tarihinde Yasin Mümin Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 ALLAH razı olsun kardeşim evet gösterge boş bencede. Vallha öle olacak galiba 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) Fransız mıransız, lastik mastik, naylon Maylon yinede duramadım gözüme battı ve nihayetinde ek Değişiklikler yaptık yahu Şunu imalatçı Bir akıl etse nolacak sanki şimdilik Ürünler [/ url] ilk degisiklik [/ url] FORD Olmadan olmazzzzzz [/ url] 27 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) Güle güle kullan abi, küçük ve şık dokunuşlar 27 Ocak 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) İlle fordu hatırlatacak birşeyler olacak diyorsun yani abi 27 Ocak 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 Güle güle kullan abi, küçük ve şık dokunuşlar ALLAH razı olsun kardeşim ince ince diyomya üretici firma yapsa bunları bir farklı olur İlle fordu hatırlatacak birşeyler olacak diyorsun yani abi Hayatta affetmem her yerde olacak 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 hayırlı olsun abi. anahtar kılıfı nasıl desem, biraz şey gibi canlımsı robot mankenlerde kullandıkları ten materyalinden yaptılar herhal. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 ooo abi arabayı minibüs yapmışsın 3 çocuk maşallah, Allah bağışlasın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 hayırlı olsun abi. anahtar kılıfı nasıl desem, biraz şey gibi canlımsı robot mankenlerde kullandıkları ten materyalinden yaptılar herhal. siyada var aslında gırgır olsun diye aldım ama ne bilim hoş durdu gözüme noluyor bana aboooo 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Abi arabayı ne zaman aldın? Çin den ne zaman sipariş geçtin de eline geldi parçalar? Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 ooo abi arabayı minibüs yapmışsın 3 çocuk maşallah, Allah bağışlasın ALLAH razı olsun ozanamı.cemil cümlemize inşallah daha karavana çevircem oni Abi arabayı ne zaman aldın? Çin den ne zaman sipariş geçtin de eline geldi parçalar? Hayırlısı olsun. Vallaha kardeşim çindeki amca hızlı çıktı 10 günde geldi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Karavanı merakla bekliyorum abi, gezenbilir forumunda bolca bilgi var 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Abi arabayı almadan önce mi sipariş geçtin dicektim Kerem abi hızlı çıkmış Hayırlı olsun ufak detaylarla başlamışız Kapı menteşesinin kapağı sence gerekli mi abi? Arasına su kaçarsa uzun süre kurumaz ve oksit yapabilir diye düşündüm ben. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Düğme olayı yerinde olmuş,güle güle kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ocak 2016 Yazar Paylaş 28 Ocak 2016 Karavanı merakla bekliyorum abi, gezenbilir forumunda bolca bilgi var Abi arabayı almadan önce mi sipariş geçtin dicektim Kerem abi hızlı çıkmış Hayırlı olsun ufak detaylarla başlamışız Kapı menteşesinin kapağı sence gerekli mi abi? Arasına su kaçarsa uzun süre kurumaz ve oksit yapabilir diye düşündüm ben. Kardeşim kapakları koymadan temizleyip wd40 veya sıvı silikon sıkıyorum hem koruyor hem gözü okşuyor Düğme olayı yerinde olmuş,güle güle kullan kardeşim. Gardaşım bende öyle düşündümde dün üstündekileri sökemedim asıl asıl gelmedi bir ara göğüslük yerinden çıkacak sandım cık çıkmıyor büyük ihtimal ünüte sökülecek arkadan sekmanlı sanırım ah ulan fordun gözünü sevemm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts