İçeriğe Yönlendir

Sunroof Kapanmiyor

Enes Güler

Recommended Posts

Enes Güler

Sunroffu tamamen actigimda kapanmiyor.Daha dogrusu tam kapanacakken kendiliginden tekrar aciliyor.Sorun nedir?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

düğmeyi basılı tutun kapansın 5 san. daha tutun. sonra düğmeyi bırakıp yeniden basın 5 san. cam kodlar gibi. sıkışma algılıyor veya sanıyor.

Yorum bağlantısı
Yusuf Koç

Bende de aynısı olmuştu, yağsızlıktan kapanırken zorlanıyordu, zorlanınca sanki bir engel varmış gibi algılayıp, otomatik olarak kapanıyordu. Sonuç olarak yağlayınca düzeldi.

Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN

Sunroffu tamamen actigimda kapanmiyor.Daha dogrusu tam kapanacakken kendiliginden tekrar aciliyor.Sorun nedir?

Aracın markası ne acaba kardeşim.5 ay önce aynı arıza bende oldu.Benim aracın markası ford titanum X.Marka söyle de yardımcı olayım

Yorum bağlantısı
Misafir

Kardeşim aynısı 2011 facelift(yeni görünüm) mercedes c180 panoramik tavanda başıma geldi orada bir sıkışma var korumaya alıyor yani mantık şu o arada sende olabilirsin o düşünce ile tasarlanan sanruf veya panoramik üst tavan geri açılıyor ya bacaklarından veya makaslarından biri kırılıp plastik bir parça girdi araya veya yağsızlıktan yani sonuç olarak orada bir rahat yürüyememe problemi var önce kolaydan başlayalım herhangi bir ses yok ise büyük ihtimalle yağsızlık problemi önce her aracın ilacı vd 40 ı komple raylara ve makaslara sıkacaksın iyice ama korkma bir problem yaşamazsın daha sonra o sıktığın vd 40 aralardaki tozu eski yağ kalıntılarını arındıracak sende o vd 40 akıntılarını güzel bir bezle sil normalde sanrufların kendi yağı var würt gibi veya başka markalar internetten edinebilirsin ama ben çift sıfır gres kullanıyorum ve faydasını görüyorum zaten çok ince bir gres traş köpüğü kıvamında birşey güzel bir 1 numara fırça ile makaslara ve raylara gresi uygula tüm araçlarıma bu şekilde uyguluyorum ne ses ne seda hiç bir problem yok aynı dertten kaç tane usta c180 panoramik üst tavanı dağıtıp dizeceğini söyledi fiyat veren yok rezil bir durum sökünce belli olur 150 de gider 2 binde gider haftalarca araştırdım bu şekilde uyguladım tekrar söylüyorum 10. Aydan beri tık ses yok yaz girişi focus titanyum x sanrufada uygulayacağım rahat olabiirsin kırık bacak makas vs yoksa hiç bir problem kalmaz.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...