Servet Aydın 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Hidrolik olmalı işin içinde, başka türlü hava illaki esner Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Magic Body Control, Mercedes bu isimle kullandı, Air süspansiyon gibi mantığı, havalı bişeyler var, zıplamadan önce çöküp yeniden yükseliyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Proje sonucu teknik olarak bir başarı ancak ticari olarak bir başarısızlıktı, sistem araçlara monte etmek için fazla ağır ve fazla pahalıydı. Şirket bu projeden öğrendikleriyle kamyon şoförleri için koltuklar üretip çılgın satmış falan filan diyor sanırım videonun sonunda. Gerçekten mükemmel bir şey ama, tebrikler Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Sanırım Mondeo için bu sistemin kullanılması söz konusu. Geçen bir yerde okudum (neresi olduğunu hatırlayamadım) yeni kasa mondeolarda da 0,5ms tepki süresiyle benzer bir sistem var diye. Keşke her araçta olsa... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Fordclubtr facebook sayfasına videosunu eklemiştim, makyajlı yeni mondeoda da sunulacak bu özellik Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Fordclubtr facebook sayfasına videosunu eklemiştim, makyajlı yeni mondeoda da sunulacak bu özellik Hah! Eline sağlık yoksa kendi kendimi yiyecektim nerde gördüm nerde gördüm diye Hatta Pejo mu Citroen mi ne bir de o araçta vardı benzer bir sistem.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Proje sonucu teknik olarak bir başarı ancak ticari olarak bir başarısızlıktı, sistem araçlara monte etmek için fazla ağır ve fazla pahalıydı. Şirket bu projeden öğrendikleriyle kamyon şoförleri için koltuklar üretip çılgın satmış falan filan diyor sanırım videonun sonunda. Gerçekten mükemmel bir şey ama, tebrikler evet Hocam; en azından sürücü koltuklarına takalım, gerçi körüklü koltuklar var ama bu kadar rahat değildir... 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Süpermiş, hemen alıp Fiesta ya entegre etmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Zıplayana kadar güzel gitti. Zıplayınca kapadım. Mercedes tavuk testi gibi.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 daha önce paylaşıldı bu video formda güvenli olmadı nedeniyle hiç imal edilmedi söylenmişti.aslında geliştirilse devrim gibi olur o kadar yani . Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Benim Lincoln de böyle badallar çukurlar kabinde hissedilemez. Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Bildiğiniz körük bu aslında Yeni kasa kamyonların hepsinde mevcut. Ancak araçlara yapılmıyor pek neden bilmiyorum. Gerçi nedenini sorgulamaya ne gerek varmı ? Örneğin bize Fiesta'da sanruf seçme hakkı bile tanımayan ford bunumu yapıcak Pes vallahi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Videonun sonunda ki zıplama olmayaydı iyiydi, zaten ülkemizde ara sokaklarda milleti buton veya tümseklerle ancak durdurabiliyoruz ( o da bir nebze ) böyle olsa aman Allah'ım der kazalara bakardık herhalde Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) yanlış alarm araba uçuyo sanmışıtım gerçekmiş 11 Mart 2016 tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 benim de yıllar önce izlediğim video şuydu. 2007 de yüklenmiş, kim bilir ne kadar eskiye dayanıyor. ve evet arabanın ağırlığını hayli arttırdığı ve maliyeti yükselttiği için fazla tutulmadığını okumuştum bir yerlerde. yıllar sonra da mercedesin tavuklu reklamını görmüştüm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Her 6 ayda bir açılır bu konu Birleştirdim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts