Ahmet Çıplak 19 Ocak 2016 Yazar Paylaş 19 Ocak 2016 O zaman iyi malzemelerin tedariği ve yapım aşamaları nasıl oluyor detay var mı ya da siz yapıyormusunuz? Kendim yapıyorum.Ama yapacak olan arkadaş olursa özelden yazsın yardımcı olurum. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 19 Ocak 2016 Yazar Paylaş 19 Ocak 2016 Çok şık olmuş ellerinize sağlık. Şu dış cam petekli olmasa aslında ışık çok daha net olur o hafif kırıyor sanki ışığı, yoksa iç dizayn çok başarılı. 308 varken biz de çok istemiştik sizinle bağlantı kurup aslan pençesi efekti yapalım diye ama araba pert olunca hayal olarak kaldı. Petekli kısım konusunda haklısınız. Işıkta kırılmalar meydana geliyor. Homojen daha güzel, ama petekli bölüm sayesinde de gündüz çıplak gözle estetik daha iyi duruyor ve ayıbını kapatıyor. Emeğine sağlık abi çok güzel olmuş.Ben senin kadar sabredemez kaldırırm atardım Elinize ve emeğinize sağlık. Ahmet abicim çok güzel olmuş ellerine sağlık Ellerinize sağlık müthiş duruyor Çok güzel olmuş ama. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Emeğe ve bileğe saygıyı fazlası ile hak eden nadide bir çalışma daha, tebrikler kardeşim... Teşekkür ederim abim. Şahin abimle beraber bekliyorum ona göre. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Benim merak ettiğim farlar bu şekilde muayeneden geçer mi? Şayet geçiyorsa bende düşünüyorum Muaynede işlevini yerine getirip getirmediğine bakıyorlar. Bazılarıda onaysız far diye hafif kusur yazıyor. Ben 3-4 senedir kendi yaptığım stoplarla giriyorum. Güzel çalışma olmuş. Butür işlerde el becerisi kadar hayal gücüde önemli Yorum bağlantısı
Koray Kaya 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Kendim yapıyorum.Ama yapacak olan arkadaş olursa özelden yazsın yardımcı olurum. forumda yeniyim öncelikle emeğine sağlık led stop bende düşünüyrum yardımcı olacağını yazmışsın 2010 hb focus sahibiyim neler lazım yardımlarınızı bekliyorum iigünler Yorum bağlantısı
Rifat Dilek 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 farklı bir iş olmuş ama güzel olmuş eline saglık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts