Özgen Acar 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 (düzenlendi) Nette dolanırken tesadüfen clio symbol ve volvo xc90 nın kaza videosuna denk geldim,clio tam anlamıyla pert..Anlamadığım mevzu tabii ki clioda volvodaki sağlamlık beklenmez fakat bu kadar da olmaması lazım diye düşünüyorum,sonuçta bu araçlar belli standartları karşılayarak üretiliyor,90 lı yılların üretimi doğan şahinler gibi hasar almış ve şase eğilip bükülmüş.. VİDEO RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR! 19 Ocak 2016 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi video için uyarı eklendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Her iki araçta en yumuşak noktalarından darbeyi almış. Tabii ki clio'nun da xc90 karşısında şansı kalmamış. Kafa kafaya girseler belki clio daha az hasar alabilirdi ama yine de ölümcül olacaktı. VİDEO RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR! Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Durkac 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 renault yakıt konusu ve uygun olması dışında hiç birşey vaad etmiyor ne yazık ki... Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 e paraya göre leblebi.. cebinde paraya göre ya modeli düşük kaliteli bir şey alacaksın ya da modeli yüksek olacak ama kaliteden ödün vereceksin.. kaliteli bir şey aldığında da bakım parça vergi vs masrafları da ona göre oluyor ve bizim türk halkımız da fazla maliyetli olan şeyleri sevmez.. araç alırken büyük bir çoğunluk önce parasını düşünür, kaça alınır, kaça satılır parça fiyatları nedir vergisi nedir vs. e bu çelişkiden de çoğu zaman çıkan sonuç modelli, bakımı, ikinci eli beni üzmeyecek bir araba olsun o kadar da sağlam olmasa da olur, bir şey olmaz yaa diye düşünürüz ya da vakit geldiyse tank olsa da ölürsün deriz, öyle ama sen tedbirini al, kendini koru ölüp ölmeyeceğini bilemezsin ki... neyse böyle bir durum işte... 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Çapmanın etkisiyle symbol başka yerlere vurmuş gibi, araçların birbirine çapması sonucu bu kadar hasar olamaz. 2 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Marka farkı tabi ki de burada çok önemli, biri dünyaya sağlamlığıyla nam salmış volvo diğeri ise tam tersi uygun fiyatlı, piyasa arabası ve çok sağlam olduğu düşünülmeyen renault. Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da marka farkında ziyade arabaların segment farkı. xc90 ile kadjar benzer kazayı yapsaydı belki symbol'un aldığı gibi bir hasar almayacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Erden 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 (düzenlendi) renonun kaporta kalitesi içler acısı. max.40 km hızla megan 1 aracın öndeki araca çarpmasını gördüm. inanamadım,sanki 100km hızla çarpmış gibi ön taraf yere indi. fluencelerdede farklı durum yok. fransızların ekonomiden başka bir numarası yok. ne garipki insanlar hala renoda reno diyor ya şaşmamak mümkün değil. 19 Ocak 2016 tarihinde Serkan Erden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Aynı ülkenin iki markası. Adamlar sağlamlık testini böyle yapıyor. Para vererek 5 yıldız almıyorlar. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 aynı kasa reno symbol var dayımda geçenlerde sıkça kullandım hiç güven veren bi araç değil kanımca. 120-130dan sonra bütün rüzgarı hissediyorsunuz zaten yerden yüksekliği malum iyice havalanma moduna giriyor tek avantajı herkesin bildiği gibi yakıt .. ayrıca videodan da görüldüğü üzere volvoda sağlam bi hasar almış symbolun güvenlik durumunu göz önünde bulundurunca bu hale gelmesi kaçınılmaz. Allah hepimizi kazadan beladan korusun Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Yaklaşık 2 ay önce arkadan bir fiesta çarptı. Bende 2000 volvo s40 var çarpan fiesta 2012 model. Benim araçtaki masraf tamponda 2 küçük çatlak ve boya dökülmesi ile bağlantı yerinin kopması + s40 yazan parçanın hafif göçmesi vuran fiesta ise şase kırılması sebebi ile perte ayırdılar. ustanın sorduğu ilk soru Neye vurdun sen böyle... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Ağırlık ve yükseklik farkı. Herhangi küçük araç ile de sonuç değişmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 hasarda dıştan görülen ile görünmeyen hasar farklıdır. eğilen kaput yamulan şase düşen motor.... içerdeki canlıyı korumak için tasarlanmış parçaalrdır. darbe enerjisi ni parça emmez ise içerdeki canlı nın bedeni emer. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Düşük model de olsa asgari güvenlik seviyesini yakalayabilmiş marka ve modeller kullanılmalı. 10 yaşında arabaya binmektense 3 yaşında sorunsuz araca binerim dememeli insan. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Atla deve karşılaştırılmamalı bence. Clio ile Volvo heleki sümbül ile xc90 Umarım clioda ki amca sağlığına kavuşmuştur. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Gayet normal sonuç, momentum farkı buyuk. Marka farkli da olsa sonuç pek degismez. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 (düzenlendi) kaza yapan arabanın dağılması lazım ki çarpma enerjisini absorbe etsin..yoksa Çağlar beyin dediği gibi vücudunuz emer o enerjiyi.. buradaki örnek değil tabi..yeni kasa XC90..neye çarpsa dağıtır.. sonuç yavaş gidip kurallara uyucaz..burası Türkiye..kaza olduktan sonrada kimin haklı kimin haksız olduğunun hiçbir önemi yoktur..önemli olan cana bir zarar gelmemesidir.. 20 Ocak 2016 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Her zaman diyorum; fıransız ne zaman araba yapmış? Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Renault Volvo eski-yeni farkı.. https://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY Yorum bağlantısı
Recommended Posts