İçeriğe Yönlendir

Yeni Ehliyetler :) Elimde

Eray Aksoylu

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Sırf bu tür durumlardan dolayi lazerle ameliyat oldum şükür kurtarana diyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sırf bu tür durumlardan dolayi lazerle ameliyat oldum şükür kurtarana diyorum.

offf acaip riskli ama oldumuda oluyor valla...

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

ben son yıl değiştirecem.belki ölürüz o zamana kadar.yalandan 30 lira falan ödemeyelim :shok:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

6'nın fotoğraf 8'in adres olduğunu öğrendik.

ehliyetin geçerlilik süresi kanadada yaklaşık 4 yıl, fransada 6yıl, çekte 10yıl, bizde 15 yıl.

kanadada cinsiyet, boy, göz rengi bile yazıyor. bizde bu bilgileri ve adresi çıkarmışlar.

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

6'nın fotoğraf 8'in adres olduğunu öğrendik.

ehliyetin geçerlilik süresi kanadada yaklaşık 4 yıl, fransada 6yıl, çekte 10yıl, bizde 15 yıl.

kanadada cinsiyet, boy, göz rengi bile yazıyor. bizde bu bilgileri ve adresi çıkarmışlar.

aynen 6 numara fotoğrafmış ama bizim ehliyette 6diye belirtmemişler 8 hala yok bizde :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

offf acaip riskli ama oldumuda oluyor valla...

Ters birşey oldumu da geri dönüşü de yok 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ters birşey oldumu da geri dönüşü de yok

Orası öyle fakat acayip rahatladım dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettim hele ilk gün ameliyat sonra kendimi kartal gibi hissettim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Orası öyle fakat acayip rahatladım dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettim hele ilk gün ameliyat sonra kendimi kartal gibi hissettim

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

2 tane 5x6 biyometrik fotograf, aile hekiminden alacaginiz surucu olur isaretli rapor ( eger hastalik gecmisi varsa baska kuruma sevk ediyor raporu vermeleri icin, lap diye vermiyor. Beni biraz ugrastirdi tatli dil ile sevksiz raporu verdi )

Sami aile hekiminin tanıdık olması işe yarıyormu? Benimde hali hazırda hastalığım ve hastalık geçmişim var çünkü 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sami aile hekiminin tanıdık olması işe yarıyormu? Benimde hali hazırda hastalığım ve hastalık geçmişim var çünkü 

Bizim oteldeki arkadaşlar hep başvurdu, aile hekimi hastaneye yolladı. 100 lira verip özelden rapor aldılar abi. 

Yinede sor istersen.

Yorum bağlantısı

Bizim oteldeki arkadaşlar hep başvurdu, aile hekimi hastaneye yolladı. 100 lira verip özelden rapor aldılar abi. 

Yinede sor istersen.

Özele gidince sevk olmuyormu direkt özel hastane kendisi veriyormu? 

Yorum bağlantısı

Hayirli olsun, fazla karisik geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5 sene süresi var öğreniriz yavaş yavaş
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

5 sene süresi var öğreniriz yavaş yavaş

2020 de görüşürüz, o zamana dek eskiye devam, geri saymaya neden şimdi başlayalım dimi ama :)

o zamana zaten bunlarda iptal olur, tek kimlikle iş biter belki, yada olmadı makyaj yer şimdi yenileyenler bir daha yeniler  :D demedi demeyin sonra  :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

2020 de görüşürüz, o zamana dek eskiye devam, geri saymaya neden şimdi başlayalım dimi ama :)

21 aralık 2020 ye kadar yapılacaklar listemden cıkardım zaten :) son 10 günde hallederim
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Ehliyet yenileyebilmek için alınan raporun geçerlik süresi nedir? Diyelimki raporu yarın aldım ama randevu 2 ay sonra bu durum da ne yapacağız bilgisi olan var mı? Ona göre randevu ve rapor uğraşalım [emoji3]

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

o zamana zaten bunlarda iptal olur, tek kimlikle iş biter belki, yada olmadı makyaj yer şimdi yenileyenler bir daha yeniler  :D demedi demeyin sonra  :tongue:

zaten ne demişler kasa değiştirince alınmaz, makyajlanınca alınır...  :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

bence de aceleye gerek yok hatta 5 sene sonra 2 sene daha uzatırlar, kim öle kim kala :=)

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Köksal Yılmaz

Dün akşam whatsup tan arkadaşın biri ekli mesajı yollamış, salgın mesajlardan biri galiba(her kim ki bu mesajı 10 kişi ile paylaşır, 10 günde başına mucize güzellikler gelir) :D

Ehliyeti olan arkadaşlar 31 Aralık 2016 tarihine kadar aile hekiminden aldığınız sağlık raporu,4 adet biyometrik resim ve halk bankasına yatıracağınız 15 tl ücretin makbuzu ile yenileyebilirsiniz.
Aksi takdirde 2017 1 ocaktan itibaren hastaneden tam teşekküllü sağlık raporuyla yenilemek zorunda kalacaksınız 350-400 tl olacak.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Dün akşam whatsup tan arkadaşın biri ekli mesajı yollamış, salgın mesajlardan biri galiba(her kim ki bu mesajı 10 kişi ile paylaşır, 10 günde başına mucize güzellikler gelir) :D

Ehliyeti olan arkadaşlar 31 Aralık 2016 tarihine kadar aile hekiminden aldığınız sağlık raporu,4 adet biyometrik resim ve halk bankasına yatıracağınız 15 tl ücretin makbuzu ile yenileyebilirsiniz.

Aksi takdirde 2017 1 ocaktan itibaren hastaneden tam teşekküllü sağlık raporuyla yenilemek zorunda kalacaksınız 350-400 tl olacak.

Şuanda birçok sağlık ocağı zaten hastaneye sevk ediyor. Hele önceki ehliyetinizde gözlük vs yazıyorsa kesin sevk ediyor. Devlet hastanesinde uğraşmak istemeyip direk almak isteyen arkadaşlarım oldu, özel hastaneden 100 lira civarında bir ücretle muayene olup raporu aldılar.

Ben bu ehliyet ilk çıktığında sağlık ocağından halletmiştim allahtan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Fotodaki ehliyat numaralarını saklamanızı öneririm. artık nereden şer geleceği belli olmaz.

Yorum bağlantısı

Şaka bir yana fiyatını bilmem ama 2017 den itibaren sadece devlet hastanelerinde heyet tarafından rapor alınacağını çok önceden duymuştum ben.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Şaka bir yana fiyatını bilmem ama 2017 den itibaren sadece devlet hastanelerinde heyet tarafından rapor alınacağını çok önceden duymuştum ben.

Devlet hastanesi normal hastaya bakabilse keşke, 2020 ye kadar daha çok değişir gibi geliyor.

Yorum bağlantısı

Devlet hastanesi normal hastaya bakabilse keşke, 2020 ye kadar daha çok değişir gibi geliyor.

Aile hekimleri eğer herhangi bir hastalığın yoksa raporu veriyor ancak Sgk ekranında bir hastalığınızın olduğu gözüküyorsa sizi o branşa sevkediyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...