İçeriğe Yönlendir

Hoparlörden Gelen Cızırtı Sesi

Canberk Cetin

Recommended Posts

Canberk Cetin

Merhaba, iyi akşamlar 2012 model ford fiesta trend model aracım var.2-3 hafta önce hoparlörden cızırtı gelmeye başladı. Radyoyu kapatsamda sesler aynı sekilde devam ediyor. Belli bir süre sonra kendiliğinden kesiliyor. Bazen uzun sürüyor ve oldukça can sıkıcı bir ses ve bu gecede ard arda olmaya başladı. Haftasonu olduğu icin bir yere gotüremedim. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir

İki ihtimal var, ya elektrik kaçağı var bir yerlerden şase alıyor parazit yapıyor. Yada içine bir şekilde vida vs. gibi küçük bir materyal düşmüş olabilir. Aracın garantisi varsa serviste söktürüp baktırabilirsiniz, garanti bitti ise izmir'de sabri usta var sorunuza çözüm bulabilir. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Misafir

Radyonuzun sökülüp servisine gitmesi gerek o şikayetten en az 20 tane gördüm hic bir yeri kurcalamayın göreceksiniz düzelecek sadece mekanizma ekran falan değil soğuk lehim gibi şeyler çıkacak

Yorum bağlantısı
Canberk Cetin

İki ihtimal var, ya elektrik kaçağı var bir yerlerden şase alıyor parazit yapıyor. Yada içine bir şekilde vida vs. gibi küçük bir materyal düşmüş olabilir. Aracın garantisi varsa serviste söktürüp baktırabilirsiniz, garanti bitti ise izmir'de sabri usta var sorunuza çözüm bulabilir. Geçmiş olsun.

Ne yazık ki garantisi bitti. Yetkili servis ile görüştüm onlarda söküp başka yere gönderiyorlarmış 2 hafta gibi bir süreç söylediler. Sabri Usta'nın yeri tam olarak nerede biliyor musunuz ? Yardımınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Canberk Cetin

Radyonuzun sökülüp servisine gitmesi gerek o şikayetten en az 20 tane gördüm hic bir yeri kurcalamayın göreceksiniz düzelecek sadece mekanizma ekran falan değil soğuk lehim gibi şeyler çıkacak

Yetkili serviste görüştüğüm arkadaşta radyonun besleme kısmından kaynaklanan bir arıza olabileceğini söyledi. Ancak radyo sökülmeden net bir bilgi veremedi. Bugünde 100 km ye yakın yol yaptım ancak bir kere bile cızırtı çıkarmadı. Yarınımı bu sorun için ayırıp bir an önce sonuca ulaşmak istiyorum. Sizinde yardımınız ve bilgi paylaşımınız içinde teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...