İçeriğe Yönlendir

1.5 Tdci 75Hp Ve 95Hp

Ömer Zahit Kara

Recommended Posts

Ömer Zahit Kara

Arkadaşlar ford uk sitesinde teknik verilere baktığımızda, 1.5 TDCI motorun hem 75hp hem de 95 hp olan iki versiyonu var. Türkiye'ye neden sadece 75 hp olanı geliyor bileniniz var mı. Bir de 75hp ve 95 hp motor arasında donanımsal bir fark var mıdır, yoksa sacece yazılımla ilgili midir? Eğer sadece yazılımla ilgili ise bizlerdeki 75hp lik motoru 95hp yapmanın bir yolu var mıdır?

Aynı durum 1.0 ecoboost için de geçerli sanıyorum. Bizde sadece 100hp olanı var. Onlarda aynı zamanda 125hp olanı da var.

Tablo şu şekilde:

engines.PNG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu tamamen markann kendi tercihi. Renault motorlar 1.5dci versiyonlarında 65hp'den 110hp'ye kadar farklı farklı seçenekler sundu ve sunuyor.

Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara

Bu tamamen markann kendi tercihi. Renault motorlar 1.5dci versiyonlarında 65hp'den 110hp'ye kadar farklı farklı seçenekler sundu ve sunuyor.

Katılıyorum fakat bu motor versiyonlarını TR ye getirmek otokoç insiyatifinde değil mi? Eğer öyleyse getirmemesinin mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Olacağını pek zannetmiyorum zira park sensörünü bile fabrika çıkışı getiremeyeceğimi öğrendiğimde şaşkınlık yaşadım. Geri görüş kameram var fabrika çıkışı ama ucuz bir sensör taktıkları için, kamera üzerinde aynı anda göremiyorum mesela bir objeye yakınlaşma durumumu.

Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara

Otokoç ve mantık :D

Bu sorularımın yanıtını öğrenmek üzere harekete geçtim. Yanıtlara ulaştığımda burada paylaşacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Otokoç ve mantık :D

+100 Ömer kardeşim  işin otokoç la değil otosanla ana distiribitör otosan evet Sanim ne dediyse doğrudur. servise giren sıfır aracın pantizoltunu bile kaybeden yada karıştıran  bazıları istisna kadaroya sahip bir kuruluş bence çok uğraştım düzelmezler :D  :D  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...