Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Abime 40 bin civarı 2.el araç bakıyorduk fakat olmuşken sıfır olsun diye düşünüp üç model arasında kaldık, size hangisi daha mantıklı geliyor, benim kafama yatanı söylemeyeyim bende kalsın 1. Opel Corsa Enjoy 1.4 atmosferik otomatik şuan liste fiyatı 2015 modeller için 52.900 2. Hyundai i20 style paket 1.4 atmosferik otomatik 2015 liste fiyatı 51.600 3. Trend x 1.6 powershift fiesta (ICA değil) 52.800 Henüz gidip pazarlık yapmadık hangisi ne kadar indirim yapar bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Polo yok mu o fiyatlara? Küçük Altın gibi araba Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) Kardeşim ben olsam bu şekilde derim hatta fiestaya +10 heptirik derim 1. Trend x 1.6 powershift fiesta (ICA değil) 52.800 zorlarsan 51 veya 51,500 alırsın belkide ıca sını 2. Opel Corsa Enjoy 1.4 atmosferik otomatik şuan liste fiyatı 2015 modeller için 52.900 çok çok zorlarsan 52 son derim 1 Şubat 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Polo yok mu o fiyatlara? Küçük Altın gibi araba 56 bin liradan başlıyor polo halk arabası Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Güvenle binmek için, 3. İleri de rahat satmak için, 1. Hem ekenomik olsun, hem de satarkeen fazla zorlanmmak için, 2. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Kardeşim ben olsam bu şekilde derim hatta fiestaya +10 heptirik derim 1. Trend x 1.6 powershift fiesta (ICA değil) 52.800 2. Opel Corsa Enjoy 1.4 atmosferik otomatik şuan liste fiyatı 2015 modeller için 52.900 Sıralamayı gelişi güzel yapmıştım abi zaten, i20 yi liste dışı bıraktın bakıyorum Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 2007-2008 1 serisi olmuyor mu? 3 alternatif olacaksa Fiesta dicem ama içime sinmedi o paraları bu 3 seçenekte.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) Güvenle binmek için, 3. İleri de rahat satmak için, 1. Hem ekenomik olsun, hem de satarkeen fazla zorlanmmak için, 2. Güzel değerlendirme teşekkür ederim 2007-2008 1 serisi olmuyor mu? 3 alternatif olacaksa Fiesta dicem ama içime sinmedi o paraları bu 3 seçenekte.. Sıfır araç istiyor, B sınıfı fiyatları böyle hangi araç için o paralar içimize siniyorki zaten? 1 Şubat 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 yeni yüzünden dolayı ve görsel açıdan ( zevk meselesi ) i 20 , Fakat 3 araçta azımsanmayacak kadar çok yakıyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) Sıralamayı gelişi güzel yapmıştım abi zaten, i20 yi liste dışı bıraktın bakıyorum hiç haz almıyorum araçtan ve markadan benim tecrübelerim bu marka üzerinde iyi değilde o yüzden Geçen senin rekortmenlerinden di sanırım i20 lakin %90 bayanların tercihindeydi.fiesta dururken macera arama garrrdaşşş 1 Şubat 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 hiç haz almıyorum araçtan ve markadan benim tecrübelerim bu marka üzerinde iyi değilde o yüzden Tırt diyorsun yani Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Aralarından Polo yu seçiyorum ellerinde kalmış araba olabilir bu aralar 2015 falan kesinlikle değerlendirin..o 3 markayıda aktif olarak kullandım ve marka kalitesi olarak bence VW çok daha önde..3e 5e bakmadan değerlendirin derim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Aralarından Polo yu seçiyorum ellerinde kalmış araba olabilir bu aralar 2015 falan kesinlikle değerlendirin..o 3 markayıda aktif olarak kullandım ve marka kalitesi olarak bence VW çok daha önde..3e 5e bakmadan değerlendirin derim.. Vw nin elinde kalmış araba olması pek mümkün değil bence, millet 4 ay sonrasına kuyruğa giriyor Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Donanımını özelliğini pek bilmiyorum ama sırf tipinden dolayı corsa almam Benzinli Fiesta'nın çok yaktığını duymuştum.. İlk tercihim Fiesta olmak şartı ile yeni yüzüyle i20 de düşünebilirdim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Hyundai sever biri olarak i20 diyorum, test ettiğimde de çok beğenmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) Vw nin elinde kalmış araba olması pek mümkün değil bence, millet 4 ay sonrasına kuyruğa giriyor Bir gidin konuşun..bazen kota tutturmak için satışı yapılmayan arabalara fatura kesebiliyorlar..Şahsen içine oturduğum zaman kalite algım servise gittiğim zaman kurumsallık VW de çok daha yüksek..tabi hepsi göreceli ama bu diğer 3 alternatifin Poloya göre fiyat avantajından başka iyi bir yanı yok..Ford Doğuşun elinde olsa en az 2 kat fazla araba satar..Adamlar Mondeo Style pakette park sensörü koymuyor..Trend version Focusa yan airbag koymuyor..bunlar anlayamadığım hareketler..Daha neler varda sosyal ortamda yazmak doğru değil..VW çok iyi bir marka değil belki ama çok iyi yönetiliyor..Fordda işler Allaha emanet..GM grubu desen pazarlama stratejisi deyip piyasadan gideniliyor..servis kaliteleri kötü..en azından Eskişehirde..az paralar değil bunlar kullanırken ve satarken üzmemesi lazım.. Ayrıca DSG nin Powershiftten daha az sorunlu olduğunu düşünüyorum 1 Şubat 2016 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 ben yerinizde olsam 0.9 icon clio alırım.Hem donanım hemde görsel olarak hepsinden iyi.performans ve tüketim değerleride 3 seçenekten daha iyi. Sırf naylon diye bakmıyoruz derseniz orasına karışmam ama eşimde var ve çok memnunuz.Bakımları 20.000 km de yapılıyor triyer de yok mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Bahsetmiş olduğunuz araçlara ek olarak F/P aracı Skoda Yeni Fabia 1.2 TSI DSG 110 BG modeline bakabilirsiniz. 2016 Ambiation modeli 52.650 Style Modeli ise 56.250 TL eğer 2015 modelini bulursanız fiyat daha'da inecektir. Sytle modeli gırtlağına kadar dolu olup tek eksi yönü Cruse Control olmaması. Bence baktığınız araç segmentlerinde Fabia'yı tek geçerim test sürüşüne çıktığınızda farkı anlarsınız zaten. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) Tırt diyorsun yani accent -elentra-exsel-getz bunları çok itirdim be kardeşim Vw nin elinde kalmış araba olması pek mümkün değil bence, millet 4 ay sonrasına kuyruğa giriyor +100 ve fiyat sabitliyemiyorsun 1 Şubat 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 I20 der kaçarım kapı kapanış sesi benim polodan daha tok beni polodan soğuttu i20:) Nasıl olur aman tanrım vw den daha tok bir kapı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Nasıl olur aman tanrım vw den daha tok bir kapı ilk günler löp löp kapanış 2 ay sonra tak tak kapanış wv hep löp löp kapanış ha aracın artıları yokmu var.renoult-fiat-kia-hundai arasında diye sorsan tabiki hundai derim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 ilk günler löp löp kapanış 2 ay sonra tak tak kapanış wv hep löp löp kapanış ha aracın artıları yokmu var.renoult-fiat-kia-hundai arasında diye sorsan tabiki hundai derim Valla benim yerli üretim otolar hakkındaki düşüncelerim yaşadığım acı kurye tecrübesi ile belli zaten o yüzden yorum yapmıyorum iş yerinden bir arkadaş 1.2 en üst paket aldı cam tavan dahil 52 ye test ettik inceledik adamlar hakkını vermiş bir tek multimedia ekranın kontrastı biraz düşük ama geri vites kamerasına kadar takmış adamlar zebil gibi dolu alet Dediğin elite paket sanırım Mert bunlarda yoktur o ekran, geri görüş falan Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 otopark ın hepsi ile ilgili testi var sanırım. i20 yüzü genç,şık bir araç ancak ağırlıktan dolayı çok yakıyor. sanırım şanzıman da klasik. corsa zaten soğukkanlı opel hiç haz etmem, benim şahsi fikrim. benim tercihim hem duygusal hem de mekanik güçlülük anlamında fiesta Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 dediğin doğru ilginç olan adamlr dizel motoru en üst pakette getirmiyorlar çok kulak çınlattı müşteri bu sebeple Hangi marka doğru düzgün motor, şanzıman, donanım kombinasyonu yapıyorki zaten hyundaide onlara ayak uydurmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts