Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 neymiş fiesta hele hele birde alman bandından çıkanı yakalarsan off yemede yanında yat Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Fiestayı liste dışı yaparım artık çok eskidi kaç kere makyaj yedi i20 al 6 sene kafa rahat en azından powershift titriyor mekatronik değişecek derdi olmaz Aslında fiesta bizimde senin yazdığın sebeplerden dolayı en son aklımızda olan araç seat ibizayıda listeye koyun bence. Çok pahalı bütçeyi aşıyor 56.000 lira Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Valla i20 nin gündüz ledli mercekli farları bile yeter dediğim gibi opeli sevmem hele birde atmosferik ise fiesta dediğim gibi eskidi polo pahalı fabia düşük paket keyifsiz ibiza eskidi oda kasa değişecek geriye çok seçenek kalmıyor abi nerede bilmiyorum ancak hyundai Istanbul servisleri hakkında olumlu geri dönüşler var listeye belki kia rioda eklenebilir fiyat avantajı var ise 2012 de yola çıktı makyaj yedi ama. İbiza ve polo zaten bütçe üzeri, taş çatlasa 50-51 verebilir abim pazarlıkla falan işte i20 yada corsayı o fiyata çekmeye çalışacağız ama i20 herşeye rağmen daha mantıklı duruyor, Riolar bile 55 bin lira onu da eliyoruz mecburen. neymiş fiesta hele hele birde alman bandından çıkanı yakalarsan off yemede yanında yat Haklısın Mert fiesta hakikaten eskidi Okan abi de bize katılır sanırım bu konuda Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Fiestaya gıcıklığım yok yanlış anlaşılmasın nede olsa yıllarca sınıfının en iyi aracı dendi hep yolcu oldum direksiyonu elleyemedim en çokta ray üstünde gidiyormuş hissini hissetmek istemişimdir Benimde yok canım ama bazı gerçekleri de artık kabullenmek gerek yaşlandı Yorum bağlantısı
Özgen Acar 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Galerilerdeki sıfır araçlara bakarsanız daha uygun oluyor veya şahısların alıp sattığı daha 1000 km bile olmamış araçlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ozel-seri-polo-lounge...sifir-km-2015-1.2-tsi-90ps-263569647/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-vw-polo-1.2-tsi-comfortline-galeriden-eve-kadar-kullanilmis-268082475/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-hemen-teslim.2015-polo-1.2-tsi-comfortline-bmt-269062672/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-4-gunluk-extra-donanimli-sifir-polo-dsg-267031348/detay Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Ibiza bence de listede olmali. 52.000tl'ye ek donanimli bile alinir. Rapid, toledo sanirim bunlar o fiyata benzinli bulunabilir. I20 ise son zamanlarin en guzel tasarimlarindan. Kucuk sinifin yakisiklisi. Fiesta icin bahsedilen kisaltma ne anlama geliyor bilmiyorum ama trendx filo araci artik. Filolarin beklentisi biraz yukselince trendx opsiyo u ozellikle avisin bir nolu secenegi oldu. Egea'nin da yeni cikan 1.4 benzinli motoruna bakilabilir. Alternatif cok aslinda ama onemli olan zevk ve tercih edilen donanimin hangi modelde kesistigi olacak. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Opeli direk elerim, gönlüm Ford diyor ama Hyundai de yaban atılacak araba değil. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Otomatik alınacaksa fiesta, Manuel alınacaksa i20 tasarımı mükemmel Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 İbiza ve polo zaten bütçe üzeri, taş çatlasa 50-51 verebilir abim pazarlıkla falan işte i20 yada corsayı o fiyata çekmeye çalışacağız ama i20 herşeye rağmen daha mantıklı duruyor, Riolar bile 55 bin lira onu da eliyoruz mecburen. Haklısın Mert fiesta hakikaten eskidi Okan abi de bize katılır sanırım bu konuda Bu konu haklısını iki makyaj yapıp hopa piyasaya sürüyorlar iç malzemelerde iyleşme biraz daha sportif ve biraz kasada değişimler gerekiyor.o konuda haklısınız ama seçeneklerde de iyisi bu beee Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Ben i20 demiş miydim, bi daha diyeyim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Sıfır yerine 2013 model temiz 1.2 TSİ golf bulunabilir o paralara. Dediğiniz Araçları poşete koyar ÇÖP yapar. Ha Sıfır değil ama sonuçta c segmenti araç hemde golf. Bence düşünsün abiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 (düzenlendi) Ben i20 demiş miydim, bi daha diyeyim Dedin dedin Bir daha söylee Sıfır yerine 2013 model temiz 1.2 TSİ golf bulunabilir o paralara. Dediğiniz Araçları poşete koyar ÇÖP yapar. Ha Sıfır değil ama sonuçta c segmenti araç hemde golf. Bence düşünsün abiniz. p a göre epey bir dolu Maksimum 50-51 e 1.2 dsg midline plus golf bile yok abi golflerin fiyatları uçuk yanına yaklaşılmıyor olsa keşke alsak Ibiza bence de listede olmali. 52.000tl'ye ek donanimli bile alinir. Rapid, toledo sanirim bunlar o fiyata benzinli bulunabilir. I20 ise son zamanlarin en guzel tasarimlarindan. Kucuk sinifin yakisiklisi. Fiesta icin bahsedilen kisaltma ne anlama geliyor bilmiyorum ama trendx filo araci artik. Filolarin beklentisi biraz yukselince trendx opsiyo u ozellikle avisin bir nolu secenegi oldu. Egea'nin da yeni cikan 1.4 benzinli motoruna bakilabilir. Alternatif cok aslinda ama onemli olan zevk ve tercih edilen donanimin hangi modelde kesistigi olacak. Saygilarimla. Evren abi Dsg ibizalar artık sadece 1.0 eco tsi ile geliyor ve çok pahalı opsiyonsuz halde 56.200 lira, otomatik olması şartımız var abimin eşide kullanacak manuel kullanamıyor. 2 Şubat 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Otomatik değilde manuel golf var o fiyata Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Otomatik değilde manuel golf var o fiyata İşte manuel bize uygun değil abi malesef Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Polo yok mu o fiyatlara? Küçük Altın gibi araba küçük altını bilmem de bulunmaz hint kumaşı olduğu kesin diğer donanım özelliklerini bilmem ama (x pakete göre) 56.200 polo 1.2 90 dsg comfortline - ön tampona krom çıta koyup yeni diye lanse ederler +3.600 otomatik klima +1.700 hız sabitleme +710 karartılmış arka cam - (yok) far sensörü - (yok) yağmur sensörü - (yok) kendiliğinden kararan iç dikiz aynası oldu mu sana 62.210 52.800 fiesta 1.6 105 powershift trendx - evet malesef yüzü eskidi artık Yorum bağlantısı
Serkan Erden 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 duruma bakacak olursak i20 en iyi seçenek. otomatik şanzuman bakımından bence japonlar haricinde en sorunsuz markadır. ayrıca kasada gayet hoş. hele gündüz ledi acayip bişey. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 küçük altını bilmem de bulunmaz hint kumaşı olduğu kesin diğer donanım özelliklerini bilmem ama (x pakete göre) 56.200 polo 1.2 90 dsg comfortline - ön tampona krom çıta koyup yeni diye lanse ederler +3.600 otomatik klima +1.700 hız sabitleme +710 karartılmış arka cam - (yok) far sensörü - (yok) yağmur sensörü - (yok) kendiliğinden kararan iç dikiz aynası oldu mu sana 62.210 52.800 fiesta 1.6 105 powershift trendx - evet malesef yüzü eskidi artık Orası öylede Ford bu fiyatlamayı yapmasa VW modelleri karşısında duramaz ki..uzunca yıllar Vw kullanmış bir Ford kullanıcısı olarak Ford'un fiyat avantajı dışında bir artısını göremiyorum.VWnin beğendiğim şeyleri var..Mesela güvenlik..Jetta Trend de alsanız Highline da airbag sayısı standart..Ford napıyor..fiyat avantajı olsun diye Trend e yan airbag koymuyor..işte ben bunu anlamıyorum..tamam konfor özelliklerinden feragat edilebilir ama güvenlikten edilemez..VW de bu denli fiyat farkı olmasına rağmen binek satış rakamları ortada..Talebi olan bir ürünün de fiyatının yüksek olması çok normal..Ayrıca DSG Powershift şanzımana göre daha az sorunlu..bu faktörleri gözden kaçırmamak gerek bence..ama herşey tabi bütçe meselesi..f/p oranı kişiden kişiye değişir.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 (düzenlendi) Orası öylede Ford bu fiyatlamayı yapmasa VW modelleri karşısında duramaz ki..uzunca yıllar Vw kullanmış bir Ford kullanıcısı olarak Ford'un fiyat avantajı dışında bir artısını göremiyorum.VWnin beğendiğim şeyleri var..Mesela güvenlik..Jetta Trend de alsanız Highline da airbag sayısı standart..Ford napıyor..fiyat avantajı olsun diye Trend e yan airbag koymuyor..işte ben bunu anlamıyorum..tamam konfor özelliklerinden feragat edilebilir ama güvenlikten edilemez..VW de bu denli fiyat farkı olmasına rağmen binek satış rakamları ortada..Talebi olan bir ürünün de fiyatının yüksek olması çok normal..Ayrıca DSG Powershift şanzımana göre daha az sorunlu..bu faktörleri gözden kaçırmamak gerek bence..ama herşey tabi bütçe meselesi..f/p oranı kişiden kişiye değişir.. Yanlış biliyorsunuz, fordun yaptığının aynısını vw de yapıyor en azından polo için, 56 bin lira istenilen polo dsg 1.2 tsi comfortline modelinde yan hava yastıkları, yağmur sensörü, far sensörü, kararan dikiz aynası, hız sabitleyici gibi özellikler yok yani vw de güvenlikten taviz veriyor hemde trend pakete göre daha üst sayılabilecek olan comfortline pakette. 2 Şubat 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 İ20 tip olarak bence en güzeli Yakıt olarak bacanagmda 1.4 otomatk elit cam tavan modeli var 9-10 litre şehir içinde Kendi deyimiyle askeriyedeki revo kadar yakıo diyordu Diğerleri daha az yakıo olablr ama 5 6 litre beklememek lazm Yakıt olayı da işe dahil olunca ibiza listeye girmeli derim Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Yanlış biliyorsunuz, fordun yaptığının aynısını vw de yapıyor en azından polo için, 56 bin lira istenilen polo dsg 1.2 tsi comfortline modelinde yan hava yastıkları, yağmur sensörü, far sensörü, kararan dikiz aynası, hız sabitleyici gibi özellikler yok yani vw de güvenlikten taviz veriyor hemde trend pakete göre daha üst sayılabilecek olan comfortline pakette. Web sitelerinden cep telefonu ile detayı göremedim ama VW de güvenlikten taviz vermeye başladıysa vay halimize.. Benim bildiğim Jetta ve üzeri tüm modellerde güvenlik ekipmanları standarttı.. Ancak yinede Polo iyidir Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Orası öylede Ford bu fiyatlamayı yapmasa VW modelleri karşısında duramaz ki..uzunca yıllar Vw kullanmış bir Ford kullanıcısı olarak Ford'un fiyat avantajı dışında bir artısını göremiyorum.VWnin beğendiğim şeyleri var..Mesela güvenlik..Jetta Trend de alsanız Highline da airbag sayısı standart..Ford napıyor..fiyat avantajı olsun diye Trend e yan airbag koymuyor..işte ben bunu anlamıyorum..tamam konfor özelliklerinden feragat edilebilir ama güvenlikten edilemez..VW de bu denli fiyat farkı olmasına rağmen binek satış rakamları ortada..Talebi olan bir ürünün de fiyatının yüksek olması çok normal..Ayrıca DSG Powershift şanzımana göre daha az sorunlu..bu faktörleri gözden kaçırmamak gerek bence..ama herşey tabi bütçe meselesi..f/p oranı kişiden kişiye değişir.. dediğim gibi sadece konfor donanımına göre değerlendirdim ve şunu demek istedim; evet polo pahalı ama aslında boş, azıcık doldurunca daha da pahalı oluyor. diğer açıdan 2013te ben araba araştırırken güvenlik açısından en başarılı clio idi. Doğuşun dediği gibi 2 hava yastığı var sadece. ESP bile 2014te zorunlu olmasaydı bilmem koyarlar mıydı. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 (düzenlendi) Web sitelerinden cep telefonu ile detayı göremedim ama VW de güvenlikten taviz vermeye başladıysa vay halimize.. Benim bildiğim Jetta ve üzeri tüm modellerde güvenlik ekipmanları standarttı.. Ancak yinede Polo iyidir Yeni bir durum değil vw poloda güvenlikten uzun zamandır taviz veriyor haberiniz olsun. C segmentındeki neredeyse bütün araçlarda o jettadaki kadar güvenlik ekipmanı mevcut zaten sadece jettaya özel bir durum değil. 2 Şubat 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Şimdi yan hava yastığı olunca yandan darbe alıp patlayınca pert muamelesi görüyor. Benim poloda yok birisi çarpsa en kötü kapı saçı değişir. Arkadaşım mito yan hava yastığı açtı 10 bin tl hasar kaydı çıktı Olsun Mert hayatın aracının pert kaydından daha önemli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts