İçeriğe Yönlendir

Yeni Araç Kameram Gt300

Erhan Doruk

Recommended Posts

Emre Şimşek

Bu fiyata çok iyi aslında. Güle güle kullanın.

Bir tık iyisi bizimkiler sanırım.. (Novatek 96650)

Onun da bir tık iyisi GT680

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Dün çektiğim video. Youtube dan dolayı bir miktar kalite kaybı var.

Birde az yer kaplasın diye 720p de çekmiştim. Maksimum 1080p çekiyor.

Bence 18 USD ye göre görüntü şahane :)

https://youtu.be/Y5yCp7uZCcY

merhaba, gece çekimleri nasıl test edebildiniz mi?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

merhaba, gece çekimleri nasıl test edebildiniz mi?

Gece yol aydınlatması yok ise sadece farın aydınlattığı yeri gösteriyor. Üzerinde infrared led var ama faydasız. Yol aydinlatması olan yerde yaklaşık 5-6metreden plakalar okunmaya başlıyor. Gece performansı pek iyi değil ancak gündüz iş görüyor. Aracımi gece pek kullanmıyorum zaten.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Gece yol aydınlatması yok ise sadece farın aydınlattığı yeri gösteriyor. Üzerinde infrared led var ama faydasız. Yol aydinlatması olan yerde yaklaşık 5-6metreden plakalar okunmaya başlıyor. Gece performansı pek iyi değil ancak gündüz iş görüyor. Aracımi gece pek kullanmıyorum zaten.

anladım. fiyat uygun zaten, gündüz çekimi iş görüyor neticede, bende gece fazla kullanmam aracı, peki kontağı çevirdiğinde otomatik kayıt başlıyor stop ettiğinde sona eriyor , çalışma yöntemi bu şekilde değilmi

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

anladım. fiyat uygun zaten, gündüz çekimi iş görüyor neticede, bende gece fazla kullanmam aracı, peki kontağı çevirdiğinde otomatik kayıt başlıyor stop ettiğinde sona eriyor , çalışma yöntemi bu şekilde değilmi

O sizin ayarlamanıza bağlı. Cİhaza elektrik geldiği zaman açılıyor. Elektrik kesildiği zaman sizin ayarladığınız sürece çekip yapıp duruyor. Çekim başlaması için de seçenekler var. ya hareket algıladığı zaman çekiyor yada sürekli çekiyor. Hareket sensörünü açınca videolarda kesintiler olabiliyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat_Durmaz

O sizin ayarlamanıza bağlı. Cİhaza elektrik geldiği zaman açılıyor. Elektrik kesildiği zaman sizin ayarladığınız sürece çekip yapıp duruyor. Çekim başlaması için de seçenekler var. ya hareket algıladığı zaman çekiyor yada sürekli çekiyor. Hareket sensörünü açınca videolarda kesintiler olabiliyor.

Erhan bey merhaba, aynı ürünü aldım elime ulaştı 2 gündür kullanıyorum fakat sormam gereken bazı hususlar var, birincisi çakmaklık girişine takmış olduğum parçanın ışığı sürekli yanıyor. yani akşam aracı stop ediyorum sabaha kadar ışık yanıyor. seninki de öylemi, normalmi bu durum? aküye falan zararı olurmu? ayrıca aracı stop ettiğimde otomatik kapanmıyor, manuel olarak mı kapatıyoruz cihazı?  yine ayrıca sabah aracı çalıştırdığımda otomatik açılmadı, ama dün açılmıştı. hiçbir ayar falan yapmadığım halde, bu konularda bilgin varmı? teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...