Süleyman Can Şahin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 2011 abi bir çözüm bulursan bizide haberdar et. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 abi bir çözüm bulursan bizide haberdar et.Aynen bakalım. Benim korkum tesisata veya beyine bi zararı dokunması. Ayrıca cidden çok ilginç yaa kapı açıyorsun stop yanıyor sönüyor ve bunu multimedia yapıyor. Ben ledlerden şüphelendim değilmiş [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Aynen bakalım. Benim korkum tesisata veya beyine bi zararı dokunması. Ayrıca cidden çok ilginç yaa kapı açıyorsun stop yanıyor sönüyor ve bunu multimedia yapıyor. Ben ledlerden şüphelendim değilmiş [emoji1][emoji1] abi yanlış hatırlamıyorsam o zaman cihazı aldığım yerdeki servis elemanı bi yerden kablo çekmekten filan bahsetmişti heralde oktay ustanın yazdığı gibi. ben internetten aldım istanbuldan anlayan birini bulamadım kaldı öyle. 2010dan sonra 2011lerin beyinleri farklıymış heralde 2010modelde yapmıyormuş Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Ben bugün cihazı bağlattığım yerle görüştüm, onlar da daha önce böyle sorunlar oldu maalesef ve hepsi de ford marka araçlardı dedi. Cihazın genel dağıtıcısına ulaşıp bilgi aldılar ve onlar da teyit ettiler. Aracın yazılımdan kaynaklanan bi tetikleme söz konusuymuş ve maalesef sorunu çözecek bir uygulama yok. O şekilde kullanacaksınız artık gibi bişey dediler. Yapacak bişey yok maalesef. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 (düzenlendi) Elektronik böyle bir şey. Sorunu nerelerde arayıp çözümlere ulaşılmadı veya çalışıldı ise hiç akla gelmeyecek yerden çıkabiliyor. Medya cihazlarınızda aynı olmasın? 4 Şubat 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts