İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Evde bulunan şarjlı vida cihazı şarj almaz hale geldi alsada cok az çalışıyo buna direk pilleri cıkarıp kablo taksam elektrikli olarak kullanmaya devam etsem olur mu acep Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Doğrudan elektrikli olmaz ama adaptör ile çalışabilir. Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 Kendi adaptörü bu Ucunu söküp + - bağlasak yeter mi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Kendi adaptörü çalıştırmaz, çalışsada çok güçsüz olur.Amperi yüksek bir adaptör lazım. 3 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Kendi adaptörü yeterli gelir mi bakmak lazım. Ben daha önce şarj almayan boch marka şarjlı matkapı + - uçlarına kablo ekleyip araç aküsü ile çalıştırdım. Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 Kendi adaptörü çalıştırmaz, çalışsada çok güçsüz olur.Amperi yüksek bir adaptör lazım.Ne yapmam lazım ersen abiKendi adaptörü yeterli gelir mi bakmak lazım. Ben daha önce şarj almayan boch marka şarjlı matkapı + - uçlarına kablo ekleyip araç aküsü ile çalıştırdım. Evdeki ışıldağın aküsü bununla çalışıyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 (düzenlendi) Pilleri sanirim 1,2V x 4 = 4,8V Yani 4-5V luk bir adaptör kurtarir sanirim. Amper de önemli tabiki. Ne kadar gerekir hicbir fikrim yok. Cok ileri bilgim yok ama ben olsam denerdim 3 Şubat 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane şarjlı pil alıp içindekileri değiştirebilirsin. Bağlantı şekillerine bakarak aynısını yaparsan sıkıntısız çalışır. Yada laptop adaptörünü direk bağlayarak çalıştırabilirsin. Tabiki 4.8 volt olması gerek. O yüzden pil en garantisi ve dertsizi. Pilleri sanirim 1,5V x 4 = 6V Yani 5-6V luk bir adaptör kurtarir sanirim. Amper de önemli tabiki. Ne kadar gerekir hicbir fikrim yok. Cok ileri bilgim yok ama ben olsam denerdim Şarjlı piller 1.2 volt olur. O yüzden 5 voltu geçmemek lazım. 2 Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 Pilleri sanirim 1,5V x 4 = 6V Yani 5-6V luk bir adaptör kurtarir sanirim. Amper de önemli tabiki. Ne kadar gerekir hicbir fikrim yok. Cok ileri bilgim yok ama ben olsam denerdim Üzerindekiler AA 600 mAh 1.2v x 4 pil kendi adaptörü de 4.8 v 300 yazıyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane şarjlı pil alıp içindekileri değiştirebilirsin. Bağlantı şekillerine bakarak aynısını yaparsan sıkıntısız çalışır. Yada laptop adaptörünü direk bağlayarak çalıştırabilirsin. Tabiki 4.8 volt olması gerek. O yüzden pil en garantisi ve dertsizi. Şarjlı piller 1.2 volt olur. O yüzden 5 voltu geçmemek lazım. bi an kalem pile gitti aklim Düzelttim yanlis bilgi olmasin. Tesekkürler 1 Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane şarjlı pil alıp içindekileri değiştirebilirsin. Bağlantı şekillerine bakarak aynısını yaparsan sıkıntısız çalışır. Yada laptop adaptörünü direk bağlayarak çalıştırabilirsin. Tabiki 4.8 volt olması gerek. O yüzden pil en garantisi ve dertsizi. Şarjlı piller 1.2 volt olur. O yüzden 5 voltu geçmemek lazım. Ben aslında kablolu hale getirip o şekilde kullanmaktan yanayım ama olmadı senin dediğin gibi yaparım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Üzerindekiler AA 600 mAh 1.2v x 4 pil kendi adaptörü de 4.8 v 300 yazıyor Yarı güçte çalışır. ( Adaptörün gerçekten 300 mah verdiğini varsayarsak ) Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Üzerindekiler AA 600 mAh 1.2v x 4 pil kendi adaptörü de 4.8 v 300 yazıyor volt tam denk geliyor o zaman ama 0.3A yetmez gibi geliyor bana. cok yavas döner bence ama her türlü denemeye deger. Problem cikmaz Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 Peki bu adaptörde - + yı nasıl bulcam Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane 2200 ma pil alın eskilerin yerine koyun. Çok daha uzun süreli çalışır. Ama o adaptörle de çok daha uzun şarj olur orası da ayrı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Peki bu adaptörde - + yı nasıl bulcam Üstünde şema var. Orta + olmalı. Bulanık çıkmış ama. Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane 2200 ma pil alın eskilerin yerine koyun. Çok daha uzun süreli çalışır. Ama o adaptörle de çok daha uzun şarj olur orası da ayrı En mantıklısı pil almak gibi duruyor Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane şarjlı pil bu aletin fiyatına gelmez mi zaten. bende de aynısı var. indirimdeyken 15TLyemi ne almıştım özdilekten.şarj ettikten kısa süre sonra bitiyor şarjı şuan.aynı sorun bende de var 2 Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 4 tane şarjlı pil bu aletin fiyatına gelmez mi zaten. bende de aynısı var. indirimdeyken 15TLyemi ne almıştım özdilekten.şarj ettikten kısa süre sonra bitiyor şarjı şuan.aynı sorun bende de var Aynen ama elimde boşta duran piller var 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Aynen ama elimde boşta duran piller var Boşta pil varsa olur ama 4 tane şarjlı pil alsan yüksek kapasiteli aletin fiyatını aşar.. 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 ayarlı adaptör yada tablet adaptörüne, pil kablo bağlantılarına bağlayıp kullanabilirsiniz(pilleri çıkarın 2 adet kablo bağlantısı olur onlara bağlıyacaksınız..Ben evdeki eski tabletin adaptörüne bağladım o şekilde 1 senedir kullanıyorum.Adaptör kablosunun beyaz çizgilisi genelde + uç oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Murat Dere Hocam neredesin, konu seni uzmanlık alanın.. nasıl olacağını mı anlatırsın yoksa bir tane satar mısın, Sen bilirsin :=) Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 600 mah verdiği güçü değil kapasitesi, o yüzden 0.6A lık bir adaptör aynı işi görmez. Mümkün mertebe yüksek akım veren 5V luk bir adaptör bağlarsanız iş görür (min 2A falan) 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 (düzenlendi) Ustundekı pıllerın degerı 4x1.2 volt ıse 5 volt 20 amperlık bır adaptoru dırek baglayarak calıstırabılırsın.Amperı ne kadar yuksek olursa adaptorun o kadar ıyı olur.Pillerş sokmeyı unutma. 3 Şubat 2016 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 5 volt 3 amper adaptör kullanılacak, enerji kablosu 2x 1.5 mm olacak iş görür 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts