İbrahim Halil Geloğlu 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Cam filmi ile farlara çekilen filmler arasında fark varmıdır. Elektrikçi bir arkadasla görüştügümde farlara cam filminin uygulanabileceğini söyledi. Bilgisi olan varsa görüşünü bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Fark yok, aynı. Fakat sürüş güvenliğinizi düşürecektir. Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Fark yok, aynı. Fakat sürüş güvenliğinizi düşürecektir. Çok ince olanından sararan farlara uygulamak istiyorum görüşü çok mu etkileyecek acaba? Yorum bağlantısı
Behram Doygun 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Sararan far artı üstüne farı folyo ile de kaplarsanız şuanki olan ışık şiddetiniz daha da düşecek. Dıştan temizletin far camını, far filminden daha iyi olur sizin için.[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Benim camlarda da farlarda da film mevcut. İkisini de farklı yerlerde çektirdim, far filmi çeken yerde camlarla farlara çekilen filmler ayrı bolumlerdeydi. Filmleri incelediğimde farlara çekilen daha kalındi. Örnek olarak cam filmi bakkaldaki ekmek poşetiyse far filmi giyim magazasindaki poşetler gibi. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Erdal hocama katılıyorum. Benim aracımda arka geri vites lambalarına 0.5 numara film çekildi, yalnız sadece geri vites lambalarına. Bu uygulama artık cam filmlerinden yapılmıştı. Naçizane tavsiyem olur, farlarınıza cam filmi çektirmeyin, şeffaf film de kullanılsa görüş mesafeniz ve netliğiniz düşecektir. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Yorumlara göre filmi pek tavsiye etmiyorsunuz. Temizleme yoluna gidelim o zaman. Tavsiyeleriniz için tesekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Far ve stoplara çekilen filmler farklıdır. Cam filmşne oranlar biraz daha kalın malzemesi. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 tavsiye etmem formda bir çok far temizleme ve ilk günkü gibi kullanma uygulamaları var. zaten far solmuş birde filim gör selik olarak yaparsınız bunu ama işlevsellikte daha kötü olur farlarınız temizleyin parlatın far koruyucu solusyonlar var sürün dahada birş ey olmaz ara ara yapın yeter ömürlük Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Erdal hocama katılıyorum. Benim aracımda arka geri vites lambalarına 0.5 numara film çekildi, yalnız sadece geri vites lambalarına. Bu uygulama artık cam filmlerinden yapılmıştı. Naçizane tavsiyem olur, farlarınıza cam filmi çektirmeyin, şeffaf film de kullanılsa görüş mesafeniz ve netliğiniz düşecektir. Farlara film çeken kaypak kandirdi beni.[emoji4] Işığı etkiler mi, ona göre çektirmem dedim. Yok abi hiç etkilemez dedi. Işığı bariz düşürüyor, eğer xenon gibi güçlü bi aydınlatma yok ise hiç girmemek gerek bu işe. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Benim camlar 2 numara ama arka stoptaki beyazlık 0.5, çok ince. E tabi biraz düşürüyor ışık şiddetini ama geri vites olduğu için çok önemli değil. Fren lambalarına çekilmesine ise çok karşıyım. Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 bildigim kadarıyla far filmi cam filminden daha kalın ama cok guzel görunuyor Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 (düzenlendi) Bir ön cama bir de far vb aydınlatma ekipmanlarına film çok anlamsız geliyor. Güya arabayı güzelleştirmek için yapılıyor ama sürüş güvenliği riske atılıyor. İbrahim Halil kardeşim farklarını güzelce temizletmeni tavsiye ediyorum. 4 Şubat 2016 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts