mustafa öztürk_3 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Akü takviyesinden sonra aracımın teybi çalışmadı ustaya gösterdim çıkışlar yanmış dedi bilgisi olan bu konuda destek bekliyorum ne yapmam lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Teyp kısmı sökülüp kurcalanmadıysa akü takviyesiyle teyp bozulmaz.. Gösterdiğiniz usta bir çözüm önermedi mi ? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 bazı şeyler de işe yarıyor belki işe yarar.. türk usulü çözüm; kapa/aç çözümü yani akü kutup başlarını söküp bir müddet sonra tekrar takın.. İnşaAllah düzelir... Yorum bağlantısı
mustafa öztürk_3 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 (düzenlendi) YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AKÜYÜ DEĞİŞTİRDİK AÇ KAPA YAPTIK YİNEDE ÇALIŞMADI TEYİPÇİYE GÖTÜRDÜM ELEKTRONİKÇİ ÇIKIŞLARI YANMIŞ DEDİ HİÇ ÇALIŞMIYOR SES YOK TEYP DE ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRYER VARMI BEN ATAŞEHİRDEYİM GÖSTERDİĞİM YER ÜMRANİYEDE İDİ TEYİPCİ EKSTRA TEYP YOK AÇIK BIRAKTIĞIM ELEKTRİK AKSAMI DA YOKTU AMA AKÜ BİTMİŞ İKİ ÜÇ GÜN ÇALIŞTIRMADIM ARACI ŞİMDİ YENİ AKÜ TAKTIK AMA TEYP ÇALIŞMADI 5 Şubat 2016 tarihinde mustafa öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 ters takviye yapılmış olabilir mi? takviye ile bozulan teyp ilk defa duydum :/ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Mesajlarınızı küçük harfle yazarsanız seviniriz. Hiç ışık gelmiyorsa çıkış değildir. Çıkışts teyp çalışır ses gelmez. Takviye ters yapılamaz. Ys akü ya kablo birisi patlar. Code istrme aşamasına da mı gelmiyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 (düzenlendi) Anlık temas yapılmış olmalı, elektronik aksam affetmez. 5 Şubat 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Abi sen en iyisi başa bir yere gösteri istanbuldan arkadaşlar görüp yönlendirecektir Sizi... Yorum bağlantısı
mustafa öztürk_3 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 teybi açılıyor fakat ses yok radyo cd çalışmıyor codu girebiliyorum sıkıntı seste başka biryere daha gösteririm yarın artık belki yardımlarınız tanıdık işi bilen bir arkadaş vardır diye konu açtım teşekkür ederim destekleriniz için kısmetse yarın baktırıcam artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Bulamıyorlar mı çıkış entegresini.. Değiştirsinler.. 1 Yorum bağlantısı
mustafa öztürk_3 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 kısmetse yarın sanayiye gidip araştırıcam teşekkürler mehmet bey iyi akşamlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ehil usta için yarım saatlik işi var cihazın Yorum bağlantısı
mustafa öztürk_3 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 usta tanıdık varmı ist bulda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Zaten onun planıni yaptım, kargo onarımdan pahalı olur diye ses etmedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts