İçeriğe Yönlendir

Kısa Radyo Anteni

Sinan Tatar

Recommended Posts

Sinan Tatar

Merhabalar iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak bu ürün hakkında düşünceleriniz neler radyo performansı etkilenir mi,kullanan varmı tavsiye edermisiniz 

http://tr.aliexpress.com/item/Car-Antenna-WRC-style-Carbon-Fiber-radio-fm-antena-for-Ford-Focus-MK2-MK3-Fiesta-kuga/32397874678.html?spm=2114.13010208.99999999.261.xuBxiL.BirdeBu alışverişi PayPal nakit kart İle yapacağım Bir sorum isim kısmına ne yazacağız kart üzerinde herhangi bir isim bulunmuyor.İyi Akşamlar :D

Yorum bağlantısı
Yusuf Koç

Aynısından aldım, Ankara'da kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Aynı antenden kullanıyorum, İstanbul içerisinde sıkıntı yok. Paypal olayını bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

Valla geçmiş zamanda clio sport aracıma almıştım ama radyo hiç çekmiyor desem yeridir.Fiesta için ne olur bilemem.Kullananlar sorun yok demiş...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Koç

PayPal nakit kart hangi TC no üzerine kayıtlı ise onun ad-soyadı yazılması gerekli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Benim Focus ta takılı hiçbir sıkıntı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İstanbulda  kendi aracımda kullandım radyoda çok büyük  sıkıntı yoktu tabi orjinali gibi değil. Tavandaki montaj yerinden kırılınca ve parça içerde kalınca  mecbur orjinale geçmek zorunda kaldım.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz

bugün aracıma taktım orjinaliyle aynı gibi pek bir fark hissetmedim radyo çekiminde 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Merhabalar iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak bu ürün hakkında düşünceleriniz neler radyo performansı etkilenir mi,kullanan varmı tavsiye edermisiniz 

http://tr.aliexpress.com/item/Car-Antenna-WRC-style-Carbon-Fiber-radio-fm-antena-for-Ford-Focus-MK2-MK3-Fiesta-kuga/32397874678.html?spm=2114.13010208.99999999.261.xuBxiL.BirdeBu alışverişi PayPal nakit kart İle yapacağım Bir sorum isim kısmına ne yazacağız kart üzerinde herhangi bir isim bulunmuyor.İyi Akşamlar :D

Aynısından kullandım az da olsa radyo kalitesinde düşüş oluyor ama çok güzel duruyor orası ayrı  ;)

Yorum bağlantısı

Linkini verdiginiz urunden ben pek verim alamadim, suan shark anten var, bir tik daha iyi ama orjinali gibi cekim gucu kuvvetli degil

f5ef9395c627371d9420f1ea9fe4db3c.jpg

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bizim karabükte yöresel radyolar haricinde sadece trt çekiyor. İstanbul ankara izmir deki gibi Numberone Metro vs vs radyolar malesef yok. Alsak bu cihazdan faydası olurmu Serdar Abi :)

Şu üründen de alıp takarsan yunan radyolarını bile dinlersin :)

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bizim karabükte yöresel radyolar haricinde sadece trt çekiyor. İstanbul ankara izmir deki gibi Numberone Metro vs vs radyolar malesef yok. Alsak bu cihazdan faydası olurmu Serdar Abi :)

Samet frekans hiç yok ise sana bundan lazım  :D

yLgVJn.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Samet frekans hiç yok ise sana bundan lazım  :D

yLgVJn.jpg

hahahahaha eyvallah abi  :D Ben önce uzaya uydu yollayım  o halde :D

Yorum bağlantısı
Leventhan Er

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. İzmir ve Fethiyede test ettim orjinaliyle arasında fark hissetmedim. Gayet güzel sorunsuz çekiyor.

Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara

Ben de aldim bunun  aynisindan. Cok hissedilir olmasa da bir azalma var gibi. Cok nadir, hatta hic kullanmiyorum radyoyu o yuzden problem olmuyor benim icin. Telefondan muzik dinliyorum sadece. Bazen neden radyo dinlemiyorum diyorum ve radyoyu aciyorum. Actigim her istasyonda reklamlari duyunca neden radyo dinlemedigimi farkediyor ve telefondan muzik dinlemeye geri donuyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Orjinalin ucunu kaynar suya sokun ve uçtaki kapağı çıkarın, sonra anteni kesin ve kapağı geri takın, olay biter :)

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Ben kullanıyorum memnunum. Hem görsellik açısından da güzel. Aşağıda yakından ve uzaktan görüntüsü mevcut aracımda.

nL1Bnl.jpg

1MzX5p.jpg

Yorum bağlantısı
Celil Alpay
Serdar Güngör

Anten çekim gücünü arttirmak istiyorum. Bu ürün sony üniteye takilabilinirmi? Yada daha kuvvetli bir anten tavsiye edebilirmisiniz. Tşk.

Üniversal bir ürün takabilirsiniz. :good1:

Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

arkadaşlar ben de aracıma wrc tipi antenlerden aldım ancak güneşten rengi soldu :D altın kaplama gibi dolaşıyorum :unsure2:  buna dikkat etmenizi tavsiye ederim galiba benim aldığım ürünün kalitesi düşükmüş radyo çekmesinde de biraz düşüş oluyor ama çok değil :) ( Frekansların bazıları yüksek genliğe sahip olduğu için yakalamada güçlük çekebiliyor   )

c6b2aff3_o.jpeg

ayrıca oto yıkama makineleri ( Petrol İstasyonlarındaki) kullanıyorsanız çıkartmadan kesinlikle girmeyin komple yuvasından söküp alır :(  :(  :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

anteni metal zannediordum ama meğer öyle değilmiş, keserken parçalanıyor. bi de içinde ince bakır bi kablo var.çekerek onun kopmamasına dikkat etmek lazım. 

kısa olan antenden aldım, ama paket içeriğindeki 3-5 tane aparatın hiç birisi uymadı F2,5 lara. 

fiber gibi, daha doğrusu olta kamışı gibi, dremel tarzı birşeyle yavaşça kesmek lazım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...