İçeriğe Yönlendir

Park Halinde Sürtme

Ümit Mavigöz

Recommended Posts

Ümit Mavigöz

Merhaba forumdaşlarım

aracı alalı 2 ay oldu 2 kez park halinde sürttler artık elimden bi kaza çıkacak sürmesini bilmiyorsan binme şu arabaya kardeşim...

benim asıl öğrenmek istediğim şey araçta kasko var güneş sigortanın kaskosu. Benim daha önce kaskolu hiç aracım olmadı o yüden bu olaylara biraz uzağım bilgim yok. mini onarım olarak bu olayı halledebilirmiyiz ve bu işlem için ne yapmam lazım. seneye kaskom yüksek çıkarmı ?

Birde bu mini onarımın yıl içersinde bi sayısı varmı ? kaç kez yaptırabiliriz ? 

Resimler

7QVZK9F3.jpg

LslLjlQ7.jpg

B6Do3kJf.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Umit Bey gecmis olsun maalesef bilen de ayni bilmeyen de ayni diyecegim ama herkese haksizlik olur. Bilmeyeni bir kenara koyuyorum ama bilip de kendi aracina kiymet vermedigi gibi baskasina da saygisi olmayana tahammulum yok, insanlar ne emeklerle, ne butcelerle aliyorlar arabalarini dusunme yok.

Ama aracinizda dert edilecek birsey yok, mini hasarla gecer, zaten tampona gelmis, kasko policenizden kontrol edin yillik kac hakkiniz oldugunu ya da bilen arkadaslar yardimci olacaktir.

tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güneş sigortanın şartlarını bilmiyorum.

Autoking anlaşması varsa. Autoking kapsamındadır bu hasarlar.

Forumda bir yerlerde autoking için bir tablo olacaktı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

araçta birşey yok.

benim en kızdığım gamzeler. audiyi aldığımız ilk hafta gamze yedik. çözümü de yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Ah o gamzeler o kadar mide bulandırıcı ki. Küçük ama göze batıyor işte.

Resimlerdeki tampon hasarları çok sorun değil neyseki.

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Geçmiş olsun hocam, elbette sinir bozucu ama bunlar için mini onarım kullanmaya değmez. Bakıma gittiginizde rütuş yaptırın geçin.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

araçta birşey yok.

benim en kızdığım gamzeler. audiyi aldığımız ilk hafta gamze yedik. çözümü de yok.

Audide nasıl olur bilmem de tampon çöküklerini sıcak suyla yumuşatıp lıp diye düzeltiyordu bir videoda birileri.
Yorum bağlantısı

araçta birşey yok.

O gamzeler beni paranoyak etti...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Audide nasıl olur bilmem de tampon çöküklerini sıcak suyla yumuşatıp lıp diye düzeltiyordu bir videoda birileri.

tampon değil kapıda ve çizgi (üst büküm yan çizgi) üzerinde

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Üzüldüm abi :(

Nazarlık diyelim teselli olsun..

Bu arada arkadaşımızın arabasının rengi de çok hoş, maşallah.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Fışyonun tam çizgi üzerlerinde var. :(

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Geçmiş olsun kardeş, malesef bu tür sürücüler can sıkıyor...

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun kardeşim senin nasıl bir duygu içinde oldunu anlıyorum için içine sığmaz sinir olursun bilrim bunu yapanı dövsen dövülmez sövsen sövülmez ALLAH'a havale et gitsin nalaet olsun bunun gibi sürücülere

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

Ben buna sürtme bile demem

Valla sıfır arabada daha 4000 km de bi araç için mide bulandırıcı alttaki bi şekilde gözüme batmıyordum ama yeni olan çizik canımı sıktı..

Geçmiş olsun kardeşim senin nasıl bir duygu içinde oldunu anlıyorum için içine sığmaz sinir olursun bilrim bunu yapanı dövsen dövülmez sövsen sövülmez ALLAH'a havale et gitsin nalaet olsun bunun gibi sürücülere

Sağol ol abi inan yaparken görsem elimden kesin bi kaza çıkar... Anlamadığım olay herkes hata yapar sürtersin fark edersin geri yaparsın çıkarsın... Adam resmen sürtemeye devam ederek çıkmış tampona takılan bi yer olsa koparacak tamponu....
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...