Kutay Sekme 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Clio IV 1.5 dci ve Polo 1.2 tdi konusunda iki araç için de sıkıntıların çokluğundan dolayı vazgeçmiş bulunmaktayım. Şu an bir tanıdığım vasıtasıyla bir araca daha ulaştım ve son araç bu. Bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Araç; 70000'de, tek kusuru arka kapılardan birinin değişmesi. Bunun dışında boya dahi yok. Fiyat da 35000 TL deniyor. Kullananlardan ya da çevresinde kullananlar olanlardan bir geri dönüş bekliyorum. Öneri de olabilir bu fiyatlara. Teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 3 seçenek arasından yine clio derdim . 1.5 dci motor durur iken 1.2 gürültülü tdi ve 1.3 Ctdi seçmezdim . İlla b sınıfı araçta karar kılınmış ise tek seçenek burada renault clio derim . sebebi dci nin kendini kanıtlamış bir motor olması . seçeneklere ford fiesta titanium da eklenebilir . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 iki tip motor var onlarda ben 75 lik olanı sürdüm kaskodan verdilerdi. yakıtı az sürüşü güzel araba bence. o segmentte de benim favorim puntodur. o başka 1 Yorum bağlantısı
Kutay Sekme 11 Şubat 2016 Yazar Paylaş 11 Şubat 2016 3 seçenek arasından yine clio derdim . 1.5 dci motor durur iken 1.2 gürültülü tdi ve 1.3 Ctdi seçmezdim . İlla b sınıfı araçta karar kılınmış ise tek seçenek burada renault clio derim . sebebi dci nin kendini kanıtlamış bir motor olması . seçeneklere ford fiesta titanium da eklenebilir . Clio IV'ü dün açtığım konudan ve çevreden araştırmalarım sonucu kronik problemleri yüzünden eledim. Çok istiyordum inanın, dış görünümünü de çok sevmiştim hatta. Motoruna zaten laf yok ama alıp masraf yapabilecek pozisyonda değilim. Keşke bulabilsem temiz bir fiesta, çok aradım ama malesef bulunmuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Clio IV'ü dün açtığım konudan ve çevreden araştırmalarım sonucu kronik problemleri yüzünden eledim. Çok istiyordum inanın, dış görünümünü de çok sevmiştim hatta. Motoruna zaten laf yok ama alıp masraf yapabilecek pozisyonda değilim. Keşke bulabilsem temiz bir fiesta, çok aradım ama malesef bulunmuyor. Araç işi şans işidir , kronik sorunlar nerdeyse her araçta var . misal fiesta direksiyon kutusu , arka cam düşmesi , erken abs sorunu . Bunlar illa başınıza gelecek diye bir kaide yok . bence acele etmeyin iyice araştırın belki biraz sancılı olacak ama elbet istediğiniz türde bir araç ile karşılaşırsınız . sadece biraz sabır diyorum . Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 1.25 corsanın vergi avantajı unutulmamalı. ancak kullanırken vitesleri katır kutur. Geçmeyen plastik aksam kokusu ise hoşuma gidiyor. Clio içi biraz fazla plastik görünümünde ancak dci motor çok başarılı. Polo verdiğin parayı göstermeyen bir araç. Dışı içi çok düz ve boş görünüşlü. 99 poloyada yandan bak son kasasınada aynı görüntü. Farları değiştir stopları değiştir yeni araba. Benim yorumum kimse kızmasın. Ben fiyat performans olarak fiesta seviyorum. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 corsa 1.3 eskiden multijet motor kullanıyordu hala oyleyse sorunsuz kullanılacak bir araç uzun ömürlü düzel.. 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Corsa 2010 enjoy 111 serisini uzun süre kullandım yakıt olarak fena değil klima açık iken oldukca kasıyor. Direksiyon kutusu ve pompasında sıkıntı var idi o da kronikmiş servis öyle demişti garanti bittikten sonra oldu bunların dışında iyi sıkıntı yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alkan 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Bende tercihimi cilo dan yana kullanırdım Erol beyin bahsettiği kronik sorunlar var corsada 4 sene renault kullanmış biri olarak (280000km) bakım dışında bir masraf açmadı 1 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 90 hp 6 vites manual olanını bulabiliyorsanız havada kapın ama 75 lik için aynı şeyi söyleyemem. Performans beklentiniz fazla değilse işinizi görür. 1.2 tdi yerine tercih ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 90 lıksa çok güzel yol tutuş fiesta sonrası sınıfında ikinci sıra diyebiliriz 1.3 hem vergi avantajı olan bir motor gidişi de iyidir sağlamdır clio iş yerinde var oldum olası sevemedim renoyu gidişi de 90 lık olmadıkça iyi değil 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Corsa 1.3 75 HP olanını kiralık olarak baya bir süre kullandım en boş modeliydi. Bence parasını hakeden bir araç her türlü. Motor zaten multijet. Sağlam, az yakıyor, vergisi az. Aynı paraya biraz daha eski astra h bulabilirsiniz bence. Hem sınıf atlanmış olur hemde aynı motorun 90 hp'si alınır. Biraz daha da dolu olur. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Bende kiralamadan 75 lık kullandım ama performans beni kesmedi 1.4 TDCI da aynı güç ama nedense daha seri geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 baktıklarınız arasında alabileceğiniz en güvenli araba clio IV. standart güvenlik önlemlerini karşılaştırın. ondan sonra karar verin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Ben bu paraya C sınıfı araç bakardım. Ancak 3'ü arasından bir seçim yapılacaksa ben de Clio'yu tercih ederdim. Görüntüsü, içi, performansı, güvenlik vb durumlardan dolayı. Corsa; Clio'ya kıyasla sürüş zevki, görüntü ve konfor açısından tam anlamıyla takozdur. Corsa'nın tüm unsurlar içinde tek avantajı 1.3 Multijet motorun yakıt ve dayanıklılık açısından 1.5 dCi kıyasla 1 adım önde olması. 1.3 Multijet hayvan gibi kullanılan servis Doblo'larında dayanıklılığını defalarca kanıtlamış bir motor. Cüssesine göre çok büyük sorumlulukları bugüne kadar elinden geldiği kadar başarıyla üstlendi (95 beygirlik motoru, Astra gibi bir kasayı taşıma görevi). Aynı zamanda en tasarruflu dizel ünitedir. Tercih edilebilir mi? Edilebilir. Polo'ya hiç değinmiyorum. Silin aklınızdan. 12 Şubat 2016 tarihinde Ahmet Nalbantoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kutay Sekme 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Corsa 1.3 75 HP olanını kiralık olarak baya bir süre kullandım en boş modeliydi. Bence parasını hakeden bir araç her türlü. Motor zaten multijet. Sağlam, az yakıyor, vergisi az. Aynı paraya biraz daha eski astra h bulabilirsiniz bence. Hem sınıf atlanmış olur hemde aynı motorun 90 hp'si alınır. Biraz daha da dolu olur. Ben bu paraya C sınıfı araç bakardım. Ancak 3'ü arasından bir seçim yapılacaksa ben de Clio'yu tercih ederdim. Görüntüsü, içi, performansı, güvenlik vb durumlardan dolayı. Corsa; Clio'ya kıyasla sürüş zevki, görüntü ve konfor açısından tam anlamıyla takozdur. Corsa'nın tüm unsurlar içinde tek avantajı 1.3 Multijet motorun yakıt ve dayanıklılık açısından 1.5 dCi kıyasla 1 adım önde olması. 1.3 Multijet hayvan gibi kullanılan servis Doblo'larında dayanıklılığını defalarca kanıtlamış bir motor. Cüssesine göre çok büyük sorumlulukları bugüne kadar elinden geldiği kadar başarıyla üstlendi (95 beygirlik motoru, Astra gibi bir kasayı taşıma görevi). Aynı zamanda en tasarruflu dizel ünitedir. Tercih edilebilir mi? Edilebilir. Polo'ya hiç değinmiyorum. Silin aklınızdan. İnanın temiz araç bulmak çok zor. Hani paramız da öyle fazla bir para değil farkındayım ama galeri ve al-satçılar piyasayı tam anlamıyla ağlatıyor. Keşke bulabilsem H kasa Astra Yorum bağlantısı
Canberk Eken 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Corsanın 90 hp 6 vites olanını kullanıyorum. Performans ve tüketim olarak fazlaca memnunum. Sizin baktığınız 75 likse eğer ne kadar fark vardır bilmiyorum kullanmadım. 2011 de donanımlarda değişiklik yapılmıştır muhtemelen ama benim kullandığım 2007 enjoy cruise control ve sis farları hariç bom boş bir araç. Yol bilgisayarı dahi yok. Ayrıca 1.3 mj motorun denildiği kadar sorunsuz bir motor olduğuna da katılmıyorum. Ben de dahil etrafımdaki 1.3 corsa ve astra kullanıcıların hemen hemen hepsinde çoğu egr kaynaklı sorunlar var. Opel forumlarına da girdiğinizde devir dalgalanması, stop etme gibi şeylerle alakalı çok şikayetçi var. Benim önceliğim fiestaydı, bulamadım bu denk geldi, pişman da sayılmam ama fiesta hala aklımdadır. Poloyu hiç düşünmeden eleyebilirsiniz ama clio bence de düşünülebilir. 1 Yorum bağlantısı
fatih harmanbaşı 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 2011 corsa var isterseniz. 65000 binde ilk sahibiyiz fil dişi beyazı. ön kaput ufak bir tıklama yüzünden boyalı. birde sol arka kapı minibüs basamagı sürttü. herşeyi duruyor aracın ilk günki gibi. Yorum bağlantısı
Kutay Sekme 13 Şubat 2016 Yazar Paylaş 13 Şubat 2016 2011 corsa var isterseniz. 65000 binde ilk sahibiyiz fil dişi beyazı. ön kaput ufak bir tıklama yüzünden boyalı. birde sol arka kapı minibüs basamagı sürttü. herşeyi duruyor aracın ilk günki gibi. Teşekkür ederim. Şimdilik Astra ve Fiesta düşünerek devam edeceğim sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts