Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Arkadaşlar 2011 model 1.6 ecobost selective (benzinli) aracım var aracı 28.12.2015 tarihinde aldım araç servis bakımlı kazasız orjinaldir. km:24 binde anormal bir durum söz konusu değildir. Dün işe aracımla giderken aniden motor arızası verdi bende kurtarıcı ile yetkili servise götürdüm serviste bana söylenen sorun aracın MOTOR KOMPRESYON YOK bunun içinde MOTORUN REVİZYON olması gerektiği söylendi yaklaşık fiyat verememekle birlikte 13 bin tl ye kadar çıkabileceği söyleniyor. Bu km deki aracın böyle bir sorun yapması neden kaynaklı olabilir bu tip sorunla karşılaşan duyan işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Fabrikasyon sorunsa dava etmeyi düşünüyorum FORD markasını (dediğim gibi araç km'si felan orjinal servis bakımlı araç motorda oynama felan yok kazası darbeside yoktur) Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Soğutma suyu azaltma, hararet görme gibi bir sıkıntı yaşadı mı aracınız ? Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Soğutma suyu azaltma, hararet görme gibi bir sıkıntı yaşadı mı aracınız ? Hayır herhangi bir uyarı felan vermedi yağını suyunu kontrol eden araca ilgi duyan biriyim 2 tane ford aracım var böyle bir şeyle karşılaşmadık. Servis cihaza bağladığında aracı zaten o tip sorunlar gözükmektedir. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Servis olası bir neden söyleyebiliyor mu böyle bir sorun için ? Yorum bağlantısı
Yasir Baş 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Öncelikle tersten gideyim, bu tür kurumsal firmaları dava etmeden önce iki kere düşünmek gerekiyor çünkü marka değeri düşürmek vs gibi bahanelerle çok yüksek miktarlarda tazminat davası açabiliyorlar. Soruna geldi mi Ankara'da ikamet ediyorsunuz Tuncay Usta'ya aracı göstermeden yada kendi ustanıza götürmeden servise o kadar paralar vermeyiniz. Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Servis olası bir neden söyleyebiliyor mu böyle bir sorun için ? Servis ilk kullanıcı nasıl kullandı bilmiyoruz ama kullanıcı hatası olabilir deyip para kazanmanın peşinde; motoru açmadan arızanın neden kaynaklı olduğunu bilemeyiz diyor açarsa da 2500 tl motor indirme parası sözkonusu. 5 yıldır ford kullanıyorum istediğiniz kadar arabayı zorlayın böyle bir piston arızası vermez en fazla hararet yapar conta yakar normal çalışan bir araba biranda neden böyle bir sorun versin. %80 fabrikasyon.. Öncelikle tersten gideyim, bu tür kurumsal firmaları dava etmeden önce iki kere düşünmek gerekiyor çünkü marka değeri düşürmek vs gibi bahanelerle çok yüksek miktarlarda tazminat davası açabiliyorlar. Soruna geldi mi Ankara'da ikamet ediyorsunuz Tuncay Usta'ya aracı göstermeden yada kendi ustanıza götürmeden servise o kadar paralar vermeyiniz. aynı düşüncedeyim hukuksal boyutu en son yapacağım olay ama en azından motoru açıp sorunun neden olduğuna bakmaları gerekir içini göremediği malzemenin kullanıcı hatası olduğunu iddia edemez ben pistonların vidasını sökecek halim yok sonuçta Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Can Bey öncelikle geçmiş olsun. Ecoboost motorlarda kronik bir problem şu ana kadar hiç duymadım. Sizinki gibi km düşük ve bakımlı araçta hiç ama hiç mantıklı değil. Bence tamirata girişmeden önce bir kaç servise daha gösterin ve bunlardan biri de güvenilir bir özel servis olsun. Bu arızayı verebilecek bir sürü neden olabilir. Özellikle birden bire oluşması daha çok sensör kaynaklı bir arıza olabileceğini düşündürüyor. 12 Şubat 2016 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 24.000 km o motor için hiçbirşey. Bakımlı ve sıvıları tam kullanıldıysa üretim hatasından başka bir şey gelmiyor benim de aklıma. Geçmiş olsun umarım çok uğraşmadan cebinizi de yormadan çözersiniz bu durumu 2 Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Can Bey öncelikle geçmiş olsun. Ecoboost motorlarda kronik bir problem şu ana kadar hiç duymadım. Sizinki gibi km düşük ve bakımlı araçta hiç ama hiç mantıklı değil. Bence tamirata girişmeden önce bir kaç servise daha gösterin ve bunlardan biri de güvenilir bir özel servis olsun. Bu arızayı verebilecek bir sürü neden olabilir. Özellikle birden bire oluşması daha çok sensör kaynaklı bir arıza olabileceğini düşündürüyor. dediğiniz Teşekkür ederim Cem Bey dediğiniz gibi farklı ustalara göstermekte fayda var ama araç çalışmıyor şu an götürüp getirmem biraz sıkıntılı kurtarıcı ile götürüp getirmem 500 tl ustaya da para vereceğim garanti kapsamına dahil etmek için bir yol bulmakta fayda var sonuçta kayıtlı araç .. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 ... Merhaba Burak Bey, Avatar (profil resmi) olarak yüzümüzün görülebileceği bir fotoğraf kullanıyoruz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Merhaba Burak Bey, Avatar (profil resmi) olarak yüzümüzün görülebileceği bir fotoğraf kullanıyoruz. Saygılarımla, Merhaba Kerem Bey; anladım Yorum bağlantısı
Yasir Baş 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Can Bey forumda yenisiniz belki tanımıyorsunuz da ama Tuncay ustanın bilgileri forumda mevcut, çekici hizmeti de var öyle 500 tl felan da değil bildiğim kadarı ile arayıp bir görüşmenizi ve ona göre hareket etmenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Can Bey forumda yenisiniz belki tanımıyorsunuz da ama Tuncay ustanın bilgileri forumda mevcut, çekici hizmeti de var öyle 500 tl felan da değil bildiğim kadarı ile arayıp bir görüşmenizi ve ona göre hareket etmenizi öneririm. Ankara Çubukta ikamet ediyorum o yüzden kurtarıcı bedeli yüksek dediğiniz usta ile iletişime geçeceğim vopar servisinde sedat usta var oda bu işlerden anlıyormuş ama 2 bin lira az verelim hesabı yapıp 3 ay 5 ay sonra tekrar sorun çıkarsa oda problem servis malzeme-işçiliğe 2 yıl garanti veriyor bakıldığı zaman buda mantıklı araştırdıktan sonra yapmaya karar verince tabi... Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Saolun Sefa bey araci aldiktan sonra 4000bin km yol yaptim kullanim esnasinda hic bir problemi yoktu testlerde de degerleri gayet iyi cıkmıştı bir anda cikti sorun araç garajda yatmaktan yag kartere sızmıs buna bagli olarakta calistirilip beklemeden hareket edince pistonlar zarar görmûs olabilir diyen arkadaslarim var baslarina gelmis çünkû Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar 2011 model 1.6 ecobost selective (benzinli) aracım var aracı 28.12.2015 tarihinde aldım araç servis bakımlı kazasız orjinaldir. km:24 binde anormal bir durum söz konusu değildir. Dün işe aracımla giderken aniden motor arızası verdi bende kurtarıcı ile yetkili servise götürdüm serviste bana söylenen sorun aracın MOTOR KOMPRESYON YOK bunun içinde MOTORUN REVİZYON olması gerektiği söylendi yaklaşık fiyat verememekle birlikte 13 bin tl ye kadar çıkabileceği söyleniyor. Bu km deki aracın böyle bir sorun yapması neden kaynaklı olabilir bu tip sorunla karşılaşan duyan işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Fabrikasyon sorunsa dava etmeyi düşünüyorum FORD markasını (dediğim gibi araç km'si felan orjinal servis bakımlı araç motorda oynama felan yok kazası darbeside yoktur) Ecoboost larda kronik olan genleşme kabına bağlı bir hortum problemi var, bu hortum deforme olup hararete sebep oluyor daha doğrusu hararet hissedildiği anda iş işten geçmiş oluyor. Siz almadan evvel böyle bir problem yaşanmış mı bunu öğrenmek gerekli. Edit: Kişisel düşüncem revizyon işiyle falan uğraşmayın garanti dahilinde bir şey yaptıramayacaksınız en mantıklısı sandık motor. 12 Şubat 2016 tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Osman bey tesekkur ederim teknik bir açıklama duydum sonunda peki sizin düsündugunuz gibi hareket etsek sandık motoru nereden temin edecegiz yada servisemi talep edecegiz Yorum bağlantısı
Celal Altan 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 İyi akşamlar. Öncelikle geçmiş olsun. Sürekli serviste yaptırıyoruz bakımlarını. Ama benim size söyleyeceğim şey servise fazla güvenmeyin. Banada sensör arızası gibi geldi. Motoru açtırmayı düşünmeden aracı çektirmeniz en doğrusu. Gerçekten büyük bir sorun varsa o zaman servisi düşünürsünüz. Sağlam motoru açtırıp kurcalatmayın. Forum tavsiyesiyle iyi bir ustaya götürün aracınızı. İlerde "keşke" dememek için. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Osman bey tesekkur ederim teknik bir açıklama duydum sonunda peki sizin düsündugunuz gibi hareket etsek sandık motoru nereden temin edecegiz yada servisemi talep edecegiz 24 binde ne yaparsanız yapın bakımları zamanında yapılmış olan motor problem çıkarmaz eğer problem çıkarmışsa üretim kaynaklı aksilik vardır. Ben sizin yerinizde olsam eski sahibine ulaşmaya çalışır aracın geçmişinde sıkıntı olmuş mu öğrenmeye çalışırım, sıkıntı yok ise ve bütün bakımlar yerli yerindeyse mevcut problemin ne olduğunu tam olarak öğrenir servisle değil Ford otosan la muhatap olurdum. Sandık motor temin konusunda bilgim var sayılmaz, sandık motor tavsiye etmemin sebebi bu motorların rektifiye edilmesi çok mutlu sonuçlar vermiyor diye duyuyoruz. Yorum bağlantısı
Celal Altan 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Ayrıca birden kompresyonun kaybolma sebebi motor bitmesi olamaz. Daha önceki değerleri iyi diyorsunuz motorun. Araç hararet yapmamış, öncesinde belirti vermemiş. Bir anda arıza ışığı yanıp bozulması mantıklı değil. Ben %90 motorda sorun olmadığını düşünüyorum. Serviste anlayamamış olacak ki kompresyon yok deyip işin içinden çıkıyorlar. Zamanında sadece vidası gevşediğinden dolayı bloktan yağ kaçıran araç için "Motoru indirmemiz lazım. Bu aracın motorunu en iyisi açmışken baştan yapalım. Xxx bin lira ücreti" diyen yetkili servisi tecrübe ettim. Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Ilk sahibine ulasamıyorum ancak bahsetmedigim bir konu var; aracin ilk sahibi bayan soförlüğü tahminlerimize gore bu arabada ögrenmis gibi nerden biliyosunuz diye sorarsaniz arac 11000 binde bakima girmis daha sonra 15bin km de tekrar periyodik bakima giriyor ve bu bakimda debriyaj seti degisiyor normalde 120 bin gider... sorun bundan kaynakli degil ama vites gecisleri felan sorunsuz ve giderken hicbirsey hissettirmiyordu dikkat ederim motor sesine felan dediginiz gibi sensor muhabbeti olabilir hicbir uyari felan vermedi 12 Şubat 2016 tarihinde Burak Can Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celal Altan 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Ilk sahibine ulasamıyorum ancak bahsetmedigim bir konu var; aracin ilk sahibi bayan soförlüğü tahminlerimize gore bu arabada ögrenmis gibi nerden biliyosunuz diye sorarsaniz arac 11000 binde bakima girmis daha sonra 15bin km de tekrar periyodik bakima giriyor ve bu bakimda debriyaj seti degisiyor normalde 120 bin gider... sorun bundan kaynakli degil ama vites gecisleri felan sorunsuz ve giderken hicbirsey hissettirmiyordu dikkat ederim motor sesine felan dediginiz gibi sensor muhabbeti olabilir hicbir uyari felan vermedi Hocam marş basmayı denediniz mi hiç? Ve kendimi stop etti? Motoru çalıştırmayı denediğinizde nasıl sesler çıkarttı? Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Hocam marş basmayı denediniz mi hiç? Ve kendimi stop etti? Motoru çalıştırmayı denediğinizde nasıl sesler çıkarttı? Araç power shift aracı çekme durumu söz konusu değil direksiyon kilitleniyor. Araçla 120 km hızda (hız sabitleyici kullanıyordum o anda) aracın yavaşladığını fark ettim gösterge ekranına baktığımda motor işareti ikonu çıktı motor arızası diye bende aracı güvenli bir yere çekip durdurdum. Aracı çalıştırmayı denediğimde aküsü bitmiş araba gibi ses çıkarıyor ve motor arıza işareti de gitti gözükmüyor..........ayrıca durmadan önce vitesteyken gaz verdiğimde hiçbir tepki vermemişti. 12 Şubat 2016 tarihinde Burak Can Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Caner Ulu 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 aracın kompresyonunun bir anda kaybolması, sabit sistemlerinden birisinin devre dışı kaldığı anlamına gelir, çok uzun süre çalışmayan ve yağı karterde biriken bir araç bile en fazla ik çalıştırmada piston gömleğine bir miktar aşınma yapar ama motorun kompresyonu olmaması sonucu doğurmaz. 300.000 kmdeki motorda bile eğer sistemler dğoru çalışıyorsa (ateşleme, yakıt, soğutma, ecu) kompresyon en az %50-60 çıkar. servis araçta kompresyon yok derken siz aracın motoru çalışmıyor demişsiniz. çalışmayan motorun kompresyonunu nası ölçtüler peki? krank milini çevirerek mi? Yorum bağlantısı
Burak Can Demirci 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 aracın kompresyonunun bir anda kaybolması, sabit sistemlerinden birisinin devre dışı kaldığı anlamına gelir, çok uzun süre çalışmayan ve yağı karterde biriken bir araç bile en fazla ik çalıştırmada piston gömleğine bir miktar aşınma yapar ama motorun kompresyonu olmaması sonucu doğurmaz. 300.000 kmdeki motorda bile eğer sistemler dğoru çalışıyorsa (ateşleme, yakıt, soğutma, ecu) kompresyon en az %50-60 çıkar. servis araçta kompresyon yok derken siz aracın motoru çalışmıyor demişsiniz. çalışmayan motorun kompresyonunu nası ölçtüler peki? krank milini çevirerek mi? şu an aracım çalışmıyor serviste arabayı lift de gördüm nasıl tespit ettiler bilmiyorum sadece bana söylenen motorda kompresyon yok tek tek ölçüm yaptık değer alamıyoruz dediler Ankara Tan Oto ya götürdüm Yorum bağlantısı
Recommended Posts