İçeriğe Yönlendir

Motor Yapılmış Araç Alınır Mı?

Caner ŞAHİN

Recommended Posts

Caner ŞAHİN

2001 Ford focus ghia araç motor yemiş yetkili serviste komple yeniden motor yapılmış 5 bin tl ye mal olmuş bu bakım servis 1 yıl garanti vermiş aracın motoruna 

şimdi soruma geliyorum tüm biriktirdiğim parayı verip bu arabayı alsam başıma iş açar mı? motor sorun çıkarır mı? yoksa hiç bulaşmasam mı? ne dersiniz işi uzmanına bırakıyorum siz ne derseniz onu yapıcam saygılar...

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

Al gitsin sonuçta başka araç alsanız motor masrafı çıkma ihtimali var. En azından bunun motoru yapılmış

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

İyi bir usta yaptıysa alınır, ama adam gibi yapılmadıysa vay haline o arabanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Riski var ama garantisi de varmış. Servisi arayıp kayıtları doğrulatmanızı öneririm.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yapılan işlemin varsa faturasını kontrol ederim. Teyidini alırım ... Kilometreye bakmadan alırım... Sonuçta yeni bir kalp takılmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

İyi yapılmış ise avantaj, iyi yapılmamışsa dertler sorunlar bitmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Servis rektefiye ile uğraşmaz diye düşünüyorum, sıfır motor mu takıldı acaba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Sonuçta motor sıfırdan yapılmış kilometre derdi yok.

Bence iyi bir kontrolden sonra alınabilir.

Fakat satarken sıkıntı olur mu orasını kestiremedim hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

2001 model 1 yıl garantili araba. Arasan bulunmaz. 1 yılda birşeyi varsa çıkar ortaya diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

En kolay motor testi; motor ısındıktan sonra gaza yapıştır, iyi kaçıyorsa motor iyidir :) Basıyorsun da gitmiyorsa sorun var demektir.

Şaka bir yana yetkili servisleri ne kadar kötülesek de aldığı para karşısında garanti vermek durumunda oldukları için alınır. Almadan yine baktırmakta fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

bu yaşta sorunsuz ya da motor yaptırmama ihtimalli araç bulmanız bu duruma nazaran daha az yüzdelidir.

şahsen arabamın motorunu yaptırmadan satmayı düşünürdüm şimdi o beni bırakana kadar ben onu bırakmayı düşünmüyorum.

cillop gibi oldu maşallah.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben böyle bir alım yapmak durumunda olsam yapılmış değilde yapılması gerekene bakardım.. En azından alıp kendi bildiğim ustama yaptırırdım. Şimdi hep nasıl yapıldı neler değişti gerçekten değişti denilenler değişti mi falan diye soru işaretleri olacak. En azından ben huylanırdım sürekli :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner ŞAHİN

Öncelikle teşekkür ederim yazdıklarınız için. motoru servis yaptığı için garanti veriyormuş ben yetkili servis olduğu için güveniyorum. alıcam heralde arabayı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner ŞAHİN

Yok pazartesi ya da salı gibi alırım malum noter kapalı ama alıcak gibiyim son dakka süprizi olmazsa Manavgat Ford bakıcak bakalım

Yorum bağlantısı
Caner ŞAHİN

ya km sıfırlanmış komple boya 3 parça değiişen çıktı bugün baktırdık çok soğudum araçdan.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

km sıfırlanmışsa zaten alma neyin ayıbını örtmüş acaba. Motor sıfırlanmış arabanın km sine bakılmaz mantığı pek doğru gelmiyor bana. sonuçta km ile orantılı olarak koltuğundan tutundayürüyenindeki son civataya  kadar yıpranıyor araba . 

risk almaya değmez 3 parça değişeni de varsa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner ŞAHİN

Aynen arkadaşlar ondan vazgeçtim başka bir araba buldum onun sorun daha enteresan trafiğe çıkış tarihi 2008 diyor ama araba 2000 model nasıl oluyor bu iş anlamadım şasede sorgulattık 5664 e mesaj attık 2003 sonrası kazası yoktur diyor. sizce önemli bir detayy mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...