İçeriğe Yönlendir

2012 Model Ford Mondeo Arka Koltuk Isıtma Varmı?

Zafer Bakar

Recommended Posts

Zafer Bakar

Bir ilan da denk geldim 2.0 tdcı selective paket araçların arka koltuklarında ısıtma varmı şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
(düzenlendi)

Bildiğim kadarıyla yok ama siz o ilanı bizimle paylaşın isterseniz. Bazı ilanlarda olmayan özellikleri de işaretliyor satıcılar.

tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Mondeolarda arkada isitma yok.

Saygilarimla.

Otobiyografi olabilir mi diye geldi aklıma ama?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Arka koltukta oturanlar insan değil mi neden yok :p

Cok humanist bir yaklasim Volkan Bey [emoji5]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
(düzenlendi)

Bir ilani aradigimizda israrla selective donanima sahip ve arka koltuk isitma var dedi tabi ki ilanin numarasini ve sahip bilgilerini vermeyecegim ancak malum siteden ic donanimda sectigimizde bu sonuc ile karsilastik bana verdiginiz bilgiler icin hepinize tesekkur ederim

tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bir ilani aradigimizda israrla selective donanima sahip ve arka koltuk isitma var dedi tabi ki ilanin numarasini ve sahip bilgilerini vermeyecegim ancak malum siteden ic donanimda sectigimizde bu sonuc ile karsilastik bana verdiginiz bilgiler icin hepinize tesekkur ederim

Neden vermiyorsunuz bilgileri ? Bende bunu merak ettim .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
(düzenlendi)

Neden vermiyorsunuz bilgileri ? Bende bunu merak ettim .

Simdi gerek duymuyorum ben yani neden bir sahis uzerine gideyim, ben sadece o ilanda rasgeldim diger birkac ilanda da mevcut bu bilgi dedigim gibi malum siteden ford mondeo 2.0 tdci bolumunu aratip sol yandaki bolumden ise ic donanimi ayarlayarak bulabilirsiniz ali bey

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Simdi gerek duymuyorum ben yani neden bir sahis uzerine gideyim, ben sadece o ilanda rasgeldim diger birkac ilanda da mevcut bu bilgi dedigim gibi malum siteden ford mondeo 2.0 tdci bolumunu aratip sol yandaki bolumden ise ic donanimi ayarlayarak bulabilirsiniz ali bey

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Bu bölüm bu gibi ilanlarımız için var zaten.. Bir ilan yüzünden neden sahsın üzerine gidilsin ki değil mi?  ;)

Ayrıca bahsettiğiniz araç ilanı bence bu konuya daha uyumlu olur  :biggrin:

İlginç ve Komik İlanlar

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
(düzenlendi)

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Bu bölüm bu gibi ilanlarımız için var zaten.. Bir ilan yüzünden neden sahsın üzerine gidilsin ki değil mi? ;)

Ayrıca bahsettiğiniz araç ilanı bence bu konuya daha uyumlu olur :biggrin:

İlginç ve Komik İlanlar

[/size]

[/size]

Sahis uzerine gidilme dedigim kisim yanlis anlasilmis abi yani birtek o aracta yok anlaminda sarf ettim sadece ben ona denk geldim ve birde o arabayi oneremem cunku km yasina gore yuksek saygilarr

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...