Zafer Bakar 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Bir ilan da denk geldim 2.0 tdcı selective paket araçların arka koltuklarında ısıtma varmı şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 (düzenlendi) Bildiğim kadarıyla yok ama siz o ilanı bizimle paylaşın isterseniz. Bazı ilanlarda olmayan özellikleri de işaretliyor satıcılar. 14 Şubat 2016 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Mondeolarda arkada isitma yok. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Mondeolarda arkada isitma yok. Saygilarimla. Otobiyografi olabilir mi diye geldi aklıma ama? 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Malesef yok. Sonradan takılmadıysa tabi. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Arka koltukta ısıtma yok... 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Arka koltukta oturanlar insan değil mi neden yok 2 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Arka koltukta oturanlar insan değil mi neden yok Cok humanist bir yaklasim Volkan Bey [emoji5] 2 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 (düzenlendi) Bir ilani aradigimizda israrla selective donanima sahip ve arka koltuk isitma var dedi tabi ki ilanin numarasini ve sahip bilgilerini vermeyecegim ancak malum siteden ic donanimda sectigimizde bu sonuc ile karsilastik bana verdiginiz bilgiler icin hepinize tesekkur ederim 15 Şubat 2016 tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Bir ilani aradigimizda israrla selective donanima sahip ve arka koltuk isitma var dedi tabi ki ilanin numarasini ve sahip bilgilerini vermeyecegim ancak malum siteden ic donanimda sectigimizde bu sonuc ile karsilastik bana verdiginiz bilgiler icin hepinize tesekkur ederim Neden vermiyorsunuz bilgileri ? Bende bunu merak ettim . 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 (düzenlendi) Neden vermiyorsunuz bilgileri ? Bende bunu merak ettim . Simdi gerek duymuyorum ben yani neden bir sahis uzerine gideyim, ben sadece o ilanda rasgeldim diger birkac ilanda da mevcut bu bilgi dedigim gibi malum siteden ford mondeo 2.0 tdci bolumunu aratip sol yandaki bolumden ise ic donanimi ayarlayarak bulabilirsiniz ali bey 15 Şubat 2016 tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 (düzenlendi) Simdi gerek duymuyorum ben yani neden bir sahis uzerine gideyim, ben sadece o ilanda rasgeldim diger birkac ilanda da mevcut bu bilgi dedigim gibi malum siteden ford mondeo 2.0 tdci bolumunu aratip sol yandaki bolumden ise ic donanimi ayarlayarak bulabilirsiniz ali bey Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım Bu bölüm bu gibi ilanlarımız için var zaten.. Bir ilan yüzünden neden sahsın üzerine gidilsin ki değil mi? Ayrıca bahsettiğiniz araç ilanı bence bu konuya daha uyumlu olur İlginç ve Komik İlanlar 15 Şubat 2016 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 16 Şubat 2016 Yazar Paylaş 16 Şubat 2016 (düzenlendi) Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım Bu bölüm bu gibi ilanlarımız için var zaten.. Bir ilan yüzünden neden sahsın üzerine gidilsin ki değil mi? Ayrıca bahsettiğiniz araç ilanı bence bu konuya daha uyumlu olur İlginç ve Komik İlanlar [/size] [/size] Sahis uzerine gidilme dedigim kisim yanlis anlasilmis abi yani birtek o aracta yok anlaminda sarf ettim sadece ben ona denk geldim ve birde o arabayi oneremem cunku km yasina gore yuksek saygilarr 16 Şubat 2016 tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts